luni, 3 iunie 2013

Idee de afaceri pentru a crea propria ta firma de taxi fără investiții

taxiIdee de afaceri pentru a crea propria ta firma de taxi fără investiții
Idee de afaceri pentru a crea propria ta firma de taxi, cu condiția că sunteți proprietarul de capitalul inițial la 00 lai și 00 copeici
Așa cum v-am promis ca ne-ar fi vorbit despre ideile de afaceri, pentru întruchiparea care va fi în măsură să ia în adevăratul sens al cuvântului de la sol în sus, ne va ierta pentru ce am început presupune că nu aveți nici bani, nici deținerea de autoturisme, nici chiar dreptul de a conduce. În acest moment aveți o dorință copleșitoare de a deveni proprietar bogat din propria sa companie de taxi, care, în opinia noastră, este suficient pentru a face în fața dumneavoastră doar de așteptare pentru succes.

Pasul unu: Început
Tot ce ai nevoie - un telefon și câteva anunțuri care vă va da la ziar local sau pe site-ul de anunturi gratuite din zona dumneavoastră. Anunțuri trebuie să fie de două tipuri.
Prima: "Compania este în căutarea pentru șoferii de taxi cu masinile lor! Furnizarea de plin!"

În al doilea rând:
"Compania are un taxi te va duce oriunde ai nevoie de 66% din prețurile practicate pe piață!"
Sub fiecare dintre ele trebuie să stea numărul dvs. de telefon.
Vă întreb, ce este punctul? Da enorm - pentru doar cateva saptamani de munca grea, care implică o scară largă, dar nu merita o campanie de publicitate penny, veți obține sute de comenzi de la oameni care doresc să meargă undeva, și zeci de șoferi care vor fi dispuși să le ia.
Acum, tot ce se cere de la tine - pentru a primi comenzi și le trimite pe la telefon pentru a conducătorilor auto care vă va plăti, să zicem 10 sau 20 la sută din veniturile nete. În acest caz, nu va pasă de problemele lor cu poliția de trafic, nici o problema cu repararea de mașini sau aceeași benzină. Veți sta într-un apartament caldă și curată și de a primi un procent care va depinde de cât de multe comenzi va fi capabil să atragă, și cât de mulți șoferi vor fi gata pentru performanța lor.
Pasul doi: cea mai importantă decizie din viața ta
Știi, ceea ce împiedică majoritatea întreprinzătorilor pentru a deveni milionari? Incapacitatea de a vrea mai mult decât au. De aceea, 98 la suta dintre cei care fac ceea ce am descris-o, și la această oprire. Și de ce ar face altceva în cazul în care au deja un venit stabil și destul de substanțială, spun ei. Dar va sfatuim sa vrei mai mult, și să ia cea mai importantă decizie a vieții sale, care pot fi rezumate după cum urmează: Tu decizi ce vrei să fie nu doar bogat și să fie un milionar.
A decis? Apoi treceți la pasul trei.

Pasul trei: prima investiție de bani
Deci, ați câștigat suficient pentru a cumpăra propria masina. Și nu contează cum ai câștiga prin plata la o dată, luând în rate sau să solicite un împrumut de la bancă. În cazul în care altceva este mai important - ai propria mașină și abilitatea de a folosi nu se cere o sută la sută, iar 300 la sută! Acest lucru înseamnă că odată ce ați angaja lucrarea nu unul, ci trei șoferi.
Nu matematica-vă - în zi de 24 de ore, iar ziua de lucru este de 8 ore. Cu condiția să ia cu privire la munca de un conducător auto, 16 mașină de ore este inactiv, iar 3 șoferi oferi un profit pe ea ne-a promis 300%!
Luând drivere, va trebui să furnizeze ordinele lor (dar știți deja acest lucru). Dar altele decât că, acum va trebui să aibă grijă de reparații auto. Noua masina va fi un timp pentru service în garanție. Dar mandatul său se va încheia repede, ci pentru că găsesc inițial nici un mecanic bun care te va face o reducere pentru faptul că vă va întoarce la el.
În ceea ce privește conducătorii auto angajați de tine, acum nu lucrezi pentru un procent din veniturile lor, și ei sunt. Care este, de cele mai multe bani le va da. Acest lucru înseamnă că veți fi acum capabil să se extindă: puteți lua la locul de muncă nu este doar cei care vor exercita funcțiile de manageri și de cercetare socială intervievarea anunțurile, eliberandu-va de aceste probleme, dar ceilalți șoferi cu mașinile lor.
În mai puțin de câteva luni, așa cum a acumula o sumă suficientă pentru a cumpara o masina, iar apoi vine timpul pentru a patra etapă.

Pasul patru: Dezvoltare
Și de la un flux subțire de original a fluxurilor de numerar curente au devenit râuri destul de adânci. Și dacă este așa, atunci este timpul pentru a transforma viața ta, iartă cuvântul, Artel, o afacere reală. Desigur, după atât de mulți ani de sărăcie mai întâi doriți să obțineți un pod, sau un privat dacha "Mercedes". Dar nu o fac. Este mai bine pentru a începe, pentru a forma propria lor flota, angaja mai multe și mai multe drivere pentru a construi propria parcare și reparații, și să plătească, dacă nu ați făcut acest lucru înainte de impozitare.
Acesta a fost doar după ce atunci când dezvoltarea afacerii lor mai departe ar fi imposibil, pentru că datorită prețurilor mici și de înaltă calitate a serviciilor (și este important ca toate acestea vor fi discutate în alte articole de pe site-ul nostru), vei fi numarul unu companie de taxi in orasul tau, vei fi capabil de a permite totul despre atât de mult timp de visat.
Cu excepția cazului, desigur, nu a îndrăznit să investească într-un proiect nou, mult mai amplu și profitabil. Ce este asta? Întoarce-te la noi, și vă vom spune despre el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu