luni, 3 iunie 2013

Cum sa faci un milion de dolari pe an

Sensul prezentului articol, în răspuns la întrebarea "Ce să fac pentru un an pentru a face un milion de dolari?". De ce un an? Acest termen este cel mai adesea stabilit mulți la Scoala de stagiari de management Fate. Deși: Trebuie să spun - ei nu știu cât de mult de a face cu cazuri pentru a obține acel milioane de euro. Asta e "mucegai" nu se uita.
Vreau doar să te avertizez că nustiu ce este necesar să se facă care garantează că veți reuși. Nu numai că au o idee, trebuie să o pună în aplicare mai inteligent. Dar, în acest articol vom discuta despre punerea în aplicare. De asemenea, nu vom menționa tema "Voi", și așa mai departe. Am trece de la experiența personală că, dacă aveți o idee, tot restul va urma: start-up capital, precum și schema de caz, și apoi ce să facă cu banii. Ei bine, aici vom merge.

Doar precizează că, în acest articol am examina schimbul de așa-numitele "persoane fizice". Noi nu vom vinde mori de țevi și tractoare pentru agricultori. Suntem interesati de oameni obișnuiți care sunt pe străzi și plimbare în mașini. De ce? Ei bine, mă simt mai aproape de subiect. Am făcut afaceri cu companii. Mai mult cu oamenii.
Deci, ne-o dorim pentru a obține un milion de an, dar anul vom începe din momentul ce am citit articolul, iar din momentul în care s-au angajat să pună în aplicare ideea de rezultat. Toate că "înainte" - pregătirea, care, desigur, nu trebuie să întârzie.
Un milion de dolari. O sumă bună, l-am lua pentru venitul personal, adică de numerar net, cu care nu au plătit impozite. Suntem, de asemenea, nu sunt interesat. Acest lucru este de contabili și avocați, ei ne spun cum să facă acest lucru să plătească minim. Dacă sunt profesioniști, desigur.
Să presupunem că rata de rentabilitate de 30% a afacerii noastre. Nu este atât de puțin, de fapt. Pot exista mai multe, desigur, dar adesea mult mai puțin. Aproximativ 20%, dar vom lua treizeci. Considerat mai convenabil :-). Aritmetică simplă ne spune că, în scopul de a obține un an de un milion de dolari (OMD), este necesar de a avea o cifra de afaceri totala de aproximativ 3,330,000 dolari SUA (USD). E de înțeles, nu? În concluzie, venitul nostru 3.300.000 1.000.000 dolari din aceleași dolari.
Mutarea pe. Împărțiți 3.300.000 de 12 luni și de a afla cât de mult este necesar de a avea venituri pe lună. Aproximativ 280.000 de USD Ce afacere poate avea o cifra de afaceri lunară? Asta e, doar de exemplu, este greu de spus. Să vedem, ce ar trebui să fie un venit de zi cu zi. 280.000 cu diviza de 26 de zile lucrătoare (duminică nu este luată în calcul), avem aproximativ 11.000 cu pe zi, sau aproximativ 308 de mii de ruble. Nu este slab cifra de afaceri, sincer.
Din nou. Vrem să câștige 1.000.000 pe an. Ia profitabilitatea afacerii noastre de 30% din cifra de afaceri. Ne că în fiecare zi trebuie să ne 11.000 dolari în încasările în numerar.
Ceea ce ne dă această sumă? Foarte mult. Principiul este simplu pentru a obține 11.000 dolari pana la sfarsitul zilei, avem nevoie pentru a vinde o anumită cantitate de bunuri sau servicii de orice preț. Aveți posibilitatea de a vinde o mulțime de birou, sau de 30 de ori mai mici calculatoare.
Din valoarea veniturilor zilnice dorit poate veni pe ideea de produs, de vânzare pe care le poate oferi o astfel de salvare. Și aceasta este o idee de afaceri - ia-l și fă-o.
Pentru a veni cu o idee de afacere, haideți să definim ce va fi costul mediu al unei unități de marfă în afacerea noastră nu este încă clar. De exemplu, acesta poate fi de $ 100 la fiecare client, sau 1.000 de dolari pentru fiecare client.
Imediat putem presupune că $ 100 - acesta este un pic de a vinde piese de calculatoare. 1000 $, este mai mult ca o industrie turistică. Toate acestea fiind spuse, "marca", dar ideea este de fapt de lucru. Pe baza valoarea estimată a achiziției medie, putem înțelege ceea ce sunt de vânzare. Dacă mai precis, avem o mulțime de opțiuni pentru a alege - ceea ce vindem, pentru a asigura veniturile de zi cu zi a 11.000 dolari. Cum să-l vândă, asta e altă problemă. Aceasta este practica de afaceri. Cu câteva momente ne vom uita un pic mai departe, dar suntem încă mult mai importante de a veni cu ideea. Logică clară?
Să reflectăm asupra prețului mediu de achiziție la 100 $ Care este numărul de clienți ar trebui să servească pentru a ajunge la sfârșitul zilei 11.000 dolari? 110 de oameni. Nu, un pic, să spunem.
Există două opțiuni:
1. Oamenii vin la tine.
2. Ai venit la oameni.
Să ne uităm la opțiunea "Oamenii vin la tine."
În scopul pentru tine de a ajunge la 110 de persoane, aveți nevoie de cameră. Dimensiunea acestuia: Dacă aveți o zi de muncă de 8 ore, a venit ceasul la 13 de persoane. Într-o jumătate de oră 6-7. Atunci când consideră că achiziția nu este scump, la fiecare a petrecut aproximativ 20 de minute, presupun. Deci, pentru a servi clienții 13 pe oră, va trebui să aibă 4 managerilor de a lucra cu clientii. Asigurați-vă că toată lumea este confortabil cu, aveți nevoie de aproximativ 6-7 metri pe doi - manager - client. În general, avem o sala de aproximativ 24 pătrat + 7 mai pentru diferite nevoi, pentru o suprafață totală de aproximativ 30 de pătrate. Să presupunem că valoarea bunurilor a fost întinse pentru chirie, salariile managerilor, cel puțin unele impozite și licențe diferite în cazul în care acestea sunt necesare.
Dar asta e, dacă sunteți de vânzare ceva de genul servicii. Ea nu are nevoie de o cameră de tranzacționare. Doar suficient de birou. Plus încă mai trebuie să adăugați unele costuri de publicitate. Dar aceasta depinde de produs și de locație. Nu este calculată exact. Am scormoni un deget în cer :-).
Deci, dacă vom lucra la un "oamenii vin la noi," atunci vom obține ceva de genul un birou sau magazin, în cazul în care clienții vin și unde se servesc 4 manageri.
Ce ar putea fi pentru mediul de afaceri? O mulțime de opțiuni. Noi nu-i va lista încă. Cu toate acestea, este necesar să se înțeleagă lucrul cel mai important - este o afacere, si tu - un om de afaceri sau antreprenor, orice doriți. Toate riscuri pentru tine, dar, de asemenea, toate câștigat - a ta.
Poate logica celor de mai sus costul de o achiziție substitut 1.000 dolari și să obțină doar 11 clienti pe zi. Este destul de un office manager și mărimea pătratelor este de 20. Mai puțin imposibil. Oamenii nu înțeleg.
Să ne întoarcem la realitate. Ne rezervam prețul de achiziție în termen de 100 de dolari Să considerăm că o afacere trebuie să avem unul dintre cei, ceea ce eu numesc afaceri "standard", care nu este MLM, nu Forex și Bursa de Valori, și pe Internet.
Împărțiți pe care le putem vinde în două tipuri:
Bunuri
Servicii.
Nici o cale de mijloc.
Să începem cu bunurile. Ce este cuprinsă între 100 $?
Hainele nu sunt foarte scumpe
Aparratura video-foto-home
Mobilier
Marfuri de confort (brelocuri acasa)
Mărfuri pentru casa si gradina (cumpărat rare, dar nu contează).
Există o mulțime de a scrie:
În scopul de a asigura dimensiunea aproximativă a acestui "magazin", amintiți-vă că zi avem 110 de plăți pe 100 $ A doua zi de lucru dureaza aproximativ 10 ore. Care este de o oră trebuie să fie făcut aproximativ 10 taxe. Visul de fiecare proprietar de magazin - acest lucru este atunci când oamenii vin la el numai în scopul de a plăti pentru, să obțină, și se lasă, și toate "public", atunci nu arată. Dar, în realitate, mult mai mult decât cumpărători publicul obținute până în 10 notă de 1-2 cumpărător (în medie). Care este în noi "magazin" (sau foarte aproape de ea, astfel încât să puteți vedea tot prin fereastra), o zi ar trebui să treacă aproximativ 500 de persoane. În ceasul acesta împlinește 50 de ani.
Dacă avem un magazin stand-alone, nu într-un centru comercial, dimensiunea de atelier este impresionant. Cred că cel puțin 70-100 m. metri. Complexul comercial cu o cruce bun ușor. Există cazuri de afișare și mulți spectatori sunt îndeplinite simpla contemplare afara.
Cu servicii de toate este aproximativ aceeași, singura diferență este că acestea sunt mai greu de a vinde. În cazul în care mărfurile pot fi atinse, că, de fapt, orice serviciu virtuale, care este, persoana care primește ceva intangibil, pentru care plata nu este foarte de dorit, dar a reprezentat doar atunci când pripechet sau bine otreklamiruyut. Dar asta e nimic în comparație cu ceea ce statul trebuie să fie lucrători pentru a furniza servicii de zi cu zi a 11.000 dolari în cazul în care un serviciu este în valoare de 100 $ Îmi place că în cap nu a venit pentru a da un exemplu, ar putea fi. În cazul în care, în general, firma de avocatura mare, sau o companie de training de aceeași mărime nu sunt slabe. Care este volumul de investiții a crescut datorită creșterii din zona necesară, și alte cheltuieli.
Ia o altă opțiune de afaceri, "Ai venit la oameni."
Ca o opțiune - este un fel de rețea de marketing. Aceasta afacere este de a oferi în fiecare zi 11.000 în venituri. Dintre acestea, 30% din profit. Ei bine, ce pot sa spun. În ziua într-adevăr despre 3-5 intalniri cu clientii, dar este un program foarte strâns și nu se îndura mult timp. Realist 1 la 3 ședințe eficiente. Dar, în scopul de a obține 3 de vânzare al zilei, este necesar să se întâlnească cu aproximativ 20-30 clienti. Astfel de statistici. Din cele 30 de întâlniri despre 3 se încheie tranzacția. Acest lucru este presupunând, desigur, că persoanele pe care le alege cu înțelepciune și nu merg la cei care nu au bani.
Astfel, cele trei întâlniri de succes în a doua zi, aceasta este cea mai putem face. Pentru a obține 11.000 de dolari pe venituri zi, la ce preț trebuie să vândă produsul sau serviciul nostru? În conformitate cu 3500 de dolari SUA. Afacere costisitoare, trebuie să spun. Dezinvolt apar doar în companiile de rețele care vând asigurări de viață și a diferitelor tipuri de economiile de pensii. Să spunem doar - e vorba de afaceri este posibil în cazul în care sunteți în stare să convingă oamenii să se despartă de 3000-4000 de dolari. Ei bine, sau sunt capabili să învețe atât de convingătoare.
O altă opțiune, dacă nu personal de vânzare și de structură organizată. Asta este, aveți oameni care merg pe la clienți, și vă învețe să-l fac bine. În acest caz, ai nevoie de o structură de 50-60 de persoane. Dintre acestea, aproximativ 10-12 va fi activ, iar ceilalți - balast. Acestea zece va face o zi timp de 3 întâlniri. Într-un total de 30 de întâlniri. 3 dintre ele sunt productive. Iată de ce și 11.000 dolari pe zi. Este destul de realist, și știu că aceste persoane. Aceștia sunt liderii de rețea de marketing. Nu cel mai mare, dar nu pește. Nu este o mulțime de oameni de fapt. Conduce structura de 50 de oameni - aceasta este modul de a gestiona planta. Toată lumea ar trebui să înțeleagă, să învețe, motiva, monitorizarea, etc Aici este un alt o posibilitate reală, dacă sunteți dispuși să lucreze din greu, desigur.
Din nou, puteți lua pentru un mediu de achiziție și 2.000 dolari și 100 dolari, dar apoi crește proporțional cu rama. De ce? Deoarece cele trei întâlniri productive pe zi - aceasta este maxim. Aceasta este statistica - a face trei vânzări, trebuie să vorbesc cu 20 de clienți. Este foarte mult să vadă.
Să luăm din nou produsul sau serviciul nostru de $ 100. Un loc unde putem obține 110 de oameni pe zi, fiecare dintre care ne va da 100 de dolari - Internet. Să aruncăm o privire la ceea ce am putea face. În Google am gasit aceste sugestii de aici sunt ca răspuns la interogarea "$ 100."
Radio-foto-aparate,
Cadouri unice
Telefoane
b / u calculatoare
Cina la restaurant
Design site-ul, etc
Piese de schimb pentru calculatoare, diverse accesorii și computere sot.telefonam
Configurarea calculatorului și instalarea progr.obespecheniya
Publicitate pe diferite site-uri (banner web sau ceva de genul asta)
Intimitate
Tur.putevki
Înregistrarea de companii
Servicii juridice
Foto și video
Astrologic sfaturi, psihologice și de afaceri
Scris de publicitate, stiri, articole de obozrencheskih la reviste și ziare.
Etc etc
Asta este, dacă preferați ceva din lista de mai sus, si o faci bine, puteți obține 11.000 dolari pe zi.
"La vskidku" conta pe cât de mult ar trebui să meargă la site-ul care veți obține o zi de 11.000 USD cu un preț mediu de 100 USD fiecare achiziție.
Noi nu va lua în considerare aspectele tehnice și de marketing de promovare de afaceri on-line. Acest lucru poate fi o serie de cărți scrise. Să presupunem că ai făcut totul corect pe site-ul dvs. (magazin). Ai o findability bună în motoarele de căutare și All That Jazz.
Clientii au obiceiul de a cumpăra imediat, dar după ce compara ceea ce se oferă același lucru și în alte locuri. Ca urmare a acestei "alunecare" de cumpărături, de la 10 clienti pe cale 2-3 (din experiența personală).
Apropo, aveți posibilitatea să setați-vă o problemă de afaceri interesant "Cum de a face clientul, fiind pe site-ul meu (în magazinul meu), el a vrut să se întoarcă după ce a plecat să caute mai ieftin și mai bun?". Te asigur, există multe soluții și nu doar "fac preț mai mic decât toți", dar aceasta trebuie să fie în măsură să rezolve problemele de afaceri, un pic mai târziu decât ne-am de gând să faci.
În general, avem un 3% cumpărători reali (în realitate chiar mai putin) de 10, care au venit și, cel mai important, nu doar care au venit, și cei care sunt în căutarea pentru exact ceea ce vinde. În realitate, acești clienți "de aur" aproximativ 4% (sau chiar mai putin, 1-2), de trafic site-ul real. Ca rezultat, avem următoarele cifre:
Clienții de aur pe care le avem 330 pe zi. O prezență generală a oamenilor de resurse care într-un fel sunt interesați (nu faptul că acestea sunt de gând să cumpere) faptul că oferim, ar trebui să fie de aproximativ 8.000 de oameni pe zi. Asta e mult. Pentru a face resurse cu participarea, ar trebui să încercăm foarte bine.
Putem argumenta despre Internet și de pe, dar chiar și în acest stadiu, este clar că pentru a atinge nivelul necesar de cifra de afaceri avem nevoie de un loc de muncă foarte profesionist. Și pentru acest lucru au nevoie de o echipa de profesionisti, procesele de afaceri bine stabilite, etc etc, care nu este scopul acestui film.
Luăm ca o bază de reflecție și de afaceri de rețea clasic pe un "oamenii să vină la sediul nostru și lăsa banii." In orice oras se pot organiza o companie care va fi a doua zi pentru a aduce 11.000 dolari? Desigur nu. Pur si simplu nu suficient de clienții dragi cu bani, în scurt.
Orașul are o populație de un milion (plus - minus), oamenii nu vor merge. Nu suficienti clienti pentru un an. Se va încheia într-o lună. Deci, ori Moscova sau Sankt-Petersburg sau Novosibirsk. Cele mai mari orașe din Rusia nu vskidku. Tot restul este de până la două milioane de oameni. Toate Rusia, amintesc populația de 140 milioane, aproximativ, din care doar 15% (foarte relativ), cei care pot cumpăra ceea ce oferim. Restul abia a face capete întâlni.
Deci, avem următoarele - un milion de un an, se poate câștiga în trei orașe din Rusia - Moscova, Sankt-Petersburg, Novosibirsk. Pentru a face bani, avem nevoie pentru a vinde sau re-vinde ceva. În ziua avem nevoie de circa 11.000 de dolari în venituri, din care 30% din profitul nostru net. În luna ar trebui să avem o cifra de afaceri de 280.000 de dolari. Cu această turnură a profitului noastre 84.000 de dolari pe lună, sau aproximativ un milion de dolari pe an.
Pentru o lună pentru a avea 280.000 de dolari in profituri, va trebui să investească niște bani sau de a lua produse de pe piață, nu? Să vedem cât de mult să investească - Presupun că vom cumpăra o mulțime de ori în zece zile. Achiziționat, vândut 70 la sută, și din nou, le-au cumpărat. În scopul de a face prima achiziție avem nevoie de aproximativ 93.000 de dolari. Sumă decentă. Ei trebuie mai întâi să găsească undeva.
O altă opțiune de a nu investi banii lor, și ia bunurile pentru a vinde. Este posibil, dar trebuie să fie capabil să facă. Aveți nevoie de un garant și tot ce.
O altă opțiune - pentru a furniza servicii. Principiul este aceasta: Iei o comanda pentru ceva și să ia imediat plata in avans de la client. Pentru a efectua banii lui, și a pus profiturile în buzunar. Ați câștigat de management mediere. Știu o doamnă tânără, care este atât de navele andocat reprezintă. Principiul este că acesta a fost de acord cu șantierul de reparații nave, care este o reducere de la ei pentru a efectua din cauza numărului mare de comenzi. Misiunea sa este de a oferi numai acele comenzi. Ea va face mai bine decât altele. Ea a pus nava în doc, la prețuri mai mici decât în ​​altă parte. Aceasta scade prețurile ca urmare a reduceri, care a primit. De exemplu, planta se o reducere de 10% face. Acesta oferă un armator pentru a livra nava de andocare cu 7% mai ieftin. 3% se pune în buzunar. Sumele care merg în această afacere - 300.000 de dolari și de mai sus. Într-o lună a face două sau trei oferte. Calculați profitul - aproximativ 30.000 dolari pe lună. Asta este, în cazul în care suma de comenzi lunare de circa 1.000.000 $. Într-un an, ea câștigă aproximativ 500.000 de dolari. Nu un milion, desigur, dar nu prea rău.
Vezi tu, se dovedește că un milion poate câștiga în Rusia, dar abordarea trebuie să fie neconventional. Magazin sau de la birou - e greu. Dar Internet, rețea de marketing, sau ca o tânără în exemplul de mai sus - este mai ușor.
Cu toate acestea, există o mai mică problemă. Așa cum se întâmplă de obicei - dorința de a "obține un milion" apare la persoanele care au acum Ei bine, dacă 500 de dolari pe lună. Ei trec prin unele de formare, pentru a primi excitat, se simt încrezători și să declare cu curaj - un milion pe an.
După cum știți, în sensul prezentei reale, nu? Cu toate acestea, în cazul în care o persoană este de până la acel moment a fost obtinerea de 500 de dolari, el a condus un stil de viață care aceste 500 de asigurat. Pentru a obține 11.000 dolari pe zi, cel puțin, aveți nevoie pentru a începe o viață complet diferit de viață. Puteți vedea acest lucru din exemplul de mai sus. Vrei să trăiești așa?
Dar, în conversația noastră, nu ia în considerare importante nuante care asigura succesul de evenimente, cum ar fi:
Capacitatea de a gestiona o echipa.
Capacitatea de a stabili procesele de afaceri.
Abilitatea de a construi politica de publicitate.
Abilități de management financiar.
Vanzarea-te.
Deci, ne-am uitat la opțiunile de mai sus "Oamenii care vin la noi", "am ajuns la oameni" și le vinde produsele sau serviciile noastre. În acest caz, am luat valoarea medie a tranzacției 100 la 1000 de dolari. Și în ziua în care am nevoie pentru a obține 11.000 $ în 20 de zile pe lună până la sfârșitul anului pentru a avea un milion dolari.
Din cele de mai sus, ar trebui să fie faptul că trebuie să facem totul singur sau sau de a organiza o astfel de structură, care zi de zi ar lucra pentru noi. Oricum - aceasta este o afacere. Afacerea este profitabilă, și, prin urmare, cere proprietarului să fie tratate în mod adecvat. Că este, proprietarul ar trebui să fie persoană normală, rezonabilă. Poate te intrebi cum o faci. Și dacă totul merge bine, atunci unde este de milion de dolari? Și dacă nu, atunci vă sunt inadecvate într-un fel. Ce? Nu știu. Tu știi mai bine.
Totul este bine, dar hai sa nedumerit de întrebare "Este posibil să aibă un milion de un an, în alte moduri decât am gasit mai mare?". Este posibil. De exemplu, a oferi un serviciu sau de a vinde ceva și să o ia de 280.000 de dolari pe lună. Astfel, putem face o tranzacție pe lună și să trăiască în pace. Sau de a face un comerț pe an și primesc un milion. Există unele afaceri? Da, desigur. De exemplu, cumpără companii și să le vândă bucată cu bucată. Sau clădire. Sau ceva de genul asta. Dar scara - nu mici.
Sau se vinde pentru bani. De exemplu, pentru a deveni un super-consultanți pentru serviciile lor și să ia în 200.000 dolari pe lună. Există astfel de oameni, dar acestea sunt puține. Sau a scrie o carte sau: sau: sau:
Opțiuni sunt acolo, dar acestea sunt posibile pentru tine, aceasta este întrebarea? Este important să înțelegem ceea ce ar putea fi tu, Stimate cititor, în caracteristicile lor psihologice tind să fie:
1. Sau un bun lider.
2. Sau un interpret bun.
Și director, și interpret artiști bune sau mare. Diferența este că liderul este de a face bine în prim plan și îi place să stabilească obiective pentru tine și pentru alții. Executorul frumos mental pentru a avea pe cineva care-l va pune scop.
Unii oameni cred că pentru a fi un lider - e bine și rău interpret. Aceasta este înșelător, și foarte dăunătoare, trebuie remarcat. Nu contează cine ești, cel mai important, că - în locul său. Gândiți-vă la această idee câteva minute.
Este important să înțelegem ce aveți o dependență, și de a face ceea ce ați obținut cel mai usor. Acest caz ar trebui să vă aducă cât mai mulți bani ai nevoie. Și acesta este cazul ar trebui să fie plăcut emoțional, și trebuie să ai timp atât de mult personal, după cum doriți. Atunci când viața ta este amenajat astfel încât nu contează cine ești - capul sau nu? A face cu ea tine:
Nu contează cine ești - executor sau administrator. Cel mai important lucru este că puteți face o idee, sau o persoană diferită și o aduce la viata. Este important, cred.
Pentru a implementa cu succes idei fără a învăța un iubit-o nu se poate face. Dar, mă grăbesc să vă liniștesc, nu vreau să absolvent cu o poftă de mâncare financiar. Nu trebuie să absolvent de MBA sau ceva de genul asta. Avem nevoie doar de capacitatea de a găsi și de a rezolva problemele lor, ceea ce înseamnă - să înțeleagă motivele întârzierii și să fie capabil de a activa blocarea în oportunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu