vineri, 21 iunie 2013

Povestea de succes a lui Jack Dorsey fondatorul Twitter

Jack Dorsey - creatorul popularului și cel mai controversat serviciu Twitter. Unii cred că invenția lui Dorsey sunt inutile, altele sunt gata să-i acorde Premiul Nobel pentru crearea unui proiect important pentru comunitate.

De la curier la programatori de primă clasă
Jack a iubit din copilărie computere și călătorie. Este această predeterminată succesul său. De fiecare dată, se deplasează cu părinții săi la un nou cartier, oras sau de stat, el a luat o hartă și a rătăcit pe străzi, prin studierea cu atenție ruta. În plus, Dorsey a iubit locul de muncă de curierat, așa că a mers de multe ori cu fratele său la noi ordine. Curând, atlase tradiționale de hârtie a fost plictisit, iar băiatul a decis că este mult mai interesant sa ma uit la "live" și o hartă a orașului. La vârsta de 14, el a încercat să întoarcă foaia de parcurs într-un format digital si se adauga pietonilor și vehiculelor. Încercarea a eșuat, și un pic mai târziu, Jack a inceput sa scrie astfel de programe pentru serviciile de pompieri și taxiuri.

În 1991, tânărul a avut un stagiu la Mira Digital Publishing. Abilitățile lor, el a fost lovit nu numai seful, dar, de asemenea, colegii - programator de 30 de ani, care în curând a devenit obiectul Dorsey.
Acum puncte mici în mișcare de pe harta nu a fost îndeplinită. Dorsey a vrut să comunice unul cu celălalt. Jack a luat un loc de muncă la o companie de expediere Management Services Corp, unde a lucrat din greu pentru ca "prim ajutor" și "taxiuri galbene". Dar, în 2000, a venit criza dot-com, și Dorsey a fost lăsat fără loc de muncă.
Cariera meteorică programator a fost întreruptă. În timp ce Jack nu a fost măcar să ne gândim cum să câștige o mulțime de bani, și își petrece studiul său liber profunzime timp de noi produse și software-ul de Internet. Apoi a lovit pe ideea de a crea "Live Journal" (sau blog) în care oamenii se pot partaja informații. Împreună cu un prieten, Dorsey a dezvoltat codul necesar - ideea a fost realizat.

"Twitter" Jack Dorsey
Noua resursă, "ciripit" în 2006 (tradus în engleză înseamnă Twitter "Twitter"). Dar mulți l-au tratat cu scepticism. Odată cu apariția de investitor Fred Wilson, care a investit nu numai în proiect, și a trimis lucrarea sa pe drumul cel bun, de afaceri a companiei sa îmbunătățit. În 2008, capitalul social al companiei sa ridicat la 1,5 miliarde de dolari
Twitter explodat după protestele din Iran. Serviciu a ajutat nu numai să colecteze cât mai curând posibil, o mulțime de oameni pentru întâlniri, dar, de asemenea, să implice întreaga lume în problemele țării.

Un nou proiect, cu adevărat profitabil
Twitter - nu este singurul copil de Dorsey. Astăzi, el lucrează la un nou proiect denumit "veveriță" (proteine), care mai târziu a fost redenumit Piata. Acum, cu ajutorul toată lumea va fi în măsură să facă plăți de pe telefonul tău. Pătrat - este un cititor de carduri, in care este o banda cititor de carduri de credit magnetice.
Nu cu mult timp în urmă, în Piața, Starbucks a investit 25 milioane dolari Datorita cel mai recent proiect, Dorsey a fost în lista celor mai bogati oameni din lume.

Secretele succesului Jack Dorsey
Dorsey - un muncitor neobosit. Ea fiecare zi are scopul său și planificate în fiecare minut. Un om de afaceri de succes și programator de lucru 16 ore pe zi, lăsând să se odihnească o zi pe săptămână.
Răbdare de fier și dăruire a ajutat Dorsey a trecut prin momente dificile atunci când Twitter nu a adus profit. Și a durat o perioadă lungă de timp.
Scopul Dorsey a fost de a crea o resursă utilă și informativă, care ar fi în măsură să ofere tuturor posibilitatea de a fi informat cu privire la toate evoluțiile. Twitter astăzi este mai rapid decât media. Este lipsită de multe distracții și funcții "omor timpul".
Crearea proiectul de visele sale, Dorsey nu cred cum de a deveni un milionar, și a fost fascinat de punere în aplicare a ideilor. Banii sunt de puțin interes pentru el. Și acum, în calitate de proprietar de 1,1 miliarde de dolari, el trăiește în apartamente închiriate și visează despre a face Piața a devenit, de asemenea, un instrument util și popular în rândul publicului ca Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu