luni, 24 iunie 2013

Venituri în Internet - Agenția de traduceri on-line

Într-unul din articolele noastre, am vorbit deja despre modul în care puteți câștiga pe o cunoaștere a limbilor străine, iar astăzi am decis să dezvolte subiectul.
În fiecare oraș există traduceri din limbi străine. Unele dintre ele sunt foarte de succes, deoarece serviciile lor sunt întotdeauna necesare, precum și cu dezvoltarea rapidă a economiei de piață și a unor legături cu parteneri straini - această creștere va continua rapid.
Dar, orice agenție de traduceri urban este limitată în afilierea teritorial exerciții. În acest caz de o astfel de situație este cale destul de grijuliu și inteligent - pentru a crea o agenție suplimentar de traducere on-line în world wide web.

Venituri în Internet - perspectivele de agenții de traduceri on-line
Servicii de interpret pentru utilizatorii de Internet vor fi întotdeauna în cerere mare. Motivul este destul de simplu. Multe companii și persoane fizice sunt reconstruite treptat de modul de lucru de la distanță. De ce ar vrea să părăsească biroul meu pentru a merge la traducere, în cazul în care puteți trimite textul original prin e-mail, și, de asemenea, pregateste-te pentru un loc de muncă?
Dacă aveți deja o agenție gata - nu aveți nevoie pentru a căuta personal. În starea ta are deja traducători calificați care lucrează în sistemul de salarizare. Și veți fi întotdeauna în măsură să le perceapă o nou loc de muncă.
Dacă aveți în vedere ideea unei agenții pur virtuală - aveți nevoie pentru a găsi specialiști de la distanță în traducere. Ele pot fi găsite printre freelanceri. Dacă aveți posibilitatea să le garanta locuri de muncă stabile - vor fi întotdeauna dispus să coopereze cu tine. Este pe acest principiu, o telecomandă și construit toate câștigurile de pe Internet.
Ceea ce aveți nevoie pentru a crea un transfer de agenții on-line?
1. Aveți nevoie pentru a crea un personal agenție web-site-ul
2. Trebuie să-l completeze, astfel încât a atras clienții - oferă o listă de servicii specifice, beneficiile de agenția de doar câteva exemple de lucrări și a sistemului atractiv de plată
3. Trebuie să aveți e-portofele într-o serie de sisteme de plăți populare
4. Veți avea nevoie să se angajeze în promovarea agenției de pe Internet
Care sunt riscurile?
Investițiile cele mai de bază - este crearea și promovarea unui site. Alte lucruri fiind egale, costul de a crea un site web va costa suma de 1000 $. Pentru promovarea poate retrase din circuitul agricol un buget de 100 la 500 de dolari pe lună - în funcție de bugetul dumneavoastră. Poate dura mai multe luni pentru site-ul dvs. pentru a deveni recunoscut.
Alternativ, puteți crea simultan un profil de agenție pe bursele de valori de freelancing, care sunt adesea plasate ordine, și de a comunica cu angajatorii directe de personal. Astfel câștigurile din Internet necesită unele perseverență și determinare. Dar faptul că el este promitatoare, confirmat printr-o serie firme de profile care sunt deja operează în această piață. Poate că este timpul să le concureze?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu