duminică, 23 iunie 2013

Ideea de afaceri - un blog tematic

Astăzi vom atinge din nou tema veniturilor din rețeaua globală. World Wide Web oferă multe oportunități diferite, și de datoria noastră - pentru a vă informa despre ideile cele mai raționale, care s-au dovedit deja la maturitate și eficiența lor.
În domeniul nostru de vedere, o astfel de lovit câștiguri în Internet ca fiind crearea unui blog tematic. Într-un cuvânt, spune acum ceea ce constituie un astfel de loc. Blog de actualitate - este o resursă pe care paginile cu deschidere Clear selected publicat materiale, interesant publicul țintă definit.

Opțiunea cea mai sigură - alege un subiect care a atras întotdeauna atenția de o gamă largă de oameni. Să spunem - a face bani pe internet. Puteți crea un blog dedicat problemelor de venituri de pe World Wide Web. Sarcina ta - de a publica articole de acolo, care spune cititorilor despre diferitele moduri de a câștiga.
Acum am să vă dau câteva recomandări la ideea de afacere pe care pe vremuri se afla pe drumul cel bun:
1. Selectați platforma corespunzătoare (de obicei - WordPress sau Blogspot).
2. Rezervați la numele dvs. de domeniu.
3. Setați diferite plug-in-uri, care va face blog-ul dvs. la fel de ușor ca posibil pentru vizitatori.
4. Aveți grijă de publicarea în avans a mai multor articole în scopul de a umple materia primă blog.
5. Aflați mai multe interogări, care sunt administrate de către reprezentanți ai CA dumneavoastră și să le utilizeze în mesajele dumneavoastră.
6. Inregistrare blog-ul dvs. pentru a directoare.
7. Publicarea de anunțuri cu de rețele sociale speciale, Facebook, Twitter, etc
Dacă nu aveți cunoștințe suficiente tehnice pentru elementele de mai sus, vă rugăm să lăsați specialiști de creare de blog. Pentru pic de bani, te kachastvenny și blog profesional masu'll economisi timp, care pot fi cheltuite pe dezvoltarea de blog.
Să fie pregătit pentru faptul că de câteva luni, va trebui să lucreze doar pentru a umple blog-ul dvs. cu conținut unic. Notă - articolul dumneavoastră ar trebui să fie util pentru cititori, spune ceva nou, profitabil și valoros. Mai multe articole de calitate - mai rapid motoarele de căutare va ridica la extrădarea și să colecteze mai repede un număr mare de cititori.
Obiectivul principal în prima etapă - să acorde o atenție la colectarea de publicul țintă. Nu cititorii blog-ul nu poate exista, și chiar mai mult - pentru a genera venituri.
Trebuie doar să pună în formularul de subscriere jurnal pe actualizările blog-ul dvs. pentru a crește treptat de cititori fideli publicului. Folosiți acest formular după fiecare mesaj publicat. Alternativ, puteți oferi spre subscriere un raport gratuit, programul de carte electronică sau de utilitate (pentru vizitatorii ar trebui să aibă un stimulent pentru a deveni cititori).
Acum, hai sa vorbim despre modul în care această idee de afaceri pot face bani:
1. Banner - o mulțime de servicii care oferă câștiguri în rețea. Publicul pentru ei - o comoară de mare preț, pentru că va fi ținta. Profitabil pentru ei să vă comandați un banner publicitar.
2. Gardienii sponsorizate - atunci când înregistrarea blog-ul dvs. pentru servicii speciale, veți primi oferte de a plasa link-uri în mesajele dumneavoastră.
3. Publicitatea contextuală - puteți plasa blocuri cu publicitatea contextuală, de exemplu Google Adsense.
4. Recenzii sponsorizate - din nou, resursele disponibile pentru utilizatorii câștigurile vor fi interesati in publicarea mesaje de publicitate pentru a atrage atenția publicului.
5. Programe de afiliere - ai plasa anunțuri banner și servicii speciale vor obține o% din venituri.
6. Implementarea de produse proprii de informare - publicul va aprecia calitatea informațiilor liber va fi gata sa cumpere ați plătit deja produse de informare.
Nu a fi nefondate - în șase luni se poate ajunge deja cifra de 500 de dolari pe lună. În orice caz, suma de plata depinde de tine. Amintiți-vă, aveți nevoie pentru a lucra pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu