sâmbătă, 3 august 2013

Cum de a îmbunătăți vederea fără ochelari

    Exista metode prin care vă puteți îmbunătăți viziune, fără ochelari. O astfel de metodă a fost dezvoltat în secolul XX de către celebrul medic William Bates.
    Potrivit lui Bates, principala cauza de vizibilitate slabă este un stres mental asociat cu efortul de a vedea. Bates Acest lucru explică, de asemenea, de ce vederii se deteriorează ca dezvoltarea civilizației. În condițiile de mentalitate vieții civilizate de oameni este sub stres constant - apare mai mult de oameni necivilizati, lucruri care îi privesc. Omul modern poate permite să fie nervos și griji, și el nu are nevoie pentru a menține reținere și calm pentru a supraviețui. Pentru că în lumea de astăzi, un procent mai mare de oameni au probleme de vedere.

    Pe baza cauzelor de deteriorare de vedere, obiectivul de tratament ar trebui să fie o eliberare de tensiune, viziunea de efort. "Mii de ori - spune Bates -. Sa demonstrat că orice lucrare anormală a mușchilor exterioară a globului ocular este însoțită de stres sau de tulpina pentru a vedea ceva, cu eliminarea efectelor tensiunii musculare normale, și viziune imbunatateste Acest fapt ne oferă o metodă prin care anomalii pot fi eliminate vedere. " Acesta este un proces de relaxare.

    Exerciții de imbunatatire a vederii

    Scopul toate metodele de Bates, în scopul de a îmbunătăți vederii fără ochelari, este de a realiza o stare de relaxare și ochi. Bates Metoda implică performanța de zi cu zi a următoarelor exerciții.

    1. Ochi de odihnă

    Cel mai simplu mod de a relaxa ochii este de a le, mai mult sau mai puțin lungă perioadă de timp și reprezentarea mentală a ceva plăcut aproape. Acesta este modul cel mai simplu și mai eficient, care nu aduce beneficii numai în cazuri foarte rare.

    2. Palming

    Numele vine de la palmier limba engleză (palmier). Această metodă este similar cu cel anterior, dar a închis ochii ar trebui să acopere, de asemenea, palmele tale pentru a evita lumina. Închide ambii ochi și acoperă palmele de mâinile tale. Excluderea simplu de lumina este de multe ori suficient pentru a atinge un grad semnificativ de relaxare, și, astfel, îmbunătățirea vederii.

    3. Reminiscenta și reprezentare mentală

    În cazul în care viziunea este mintea normală este întotdeauna într-o stare de repaus. Când memoria este perfect, psihicul este, de asemenea singur. Prin urmare, utilizarea de memorie poate îmbunătăți vederii. Pentru a realiza relaxare, și, prin urmare, o vedere buna, destul de bun să-și amintească nimic. Tot ce amintiri frumoase pentru tine sau vizualizare va da odihnă mintea și îmbunătățirea vederii.

    4. Lista de verificare

    Ia masa de verificare și atârnă la o distanță de 3-7 metri de tine, și să aloce o jumătate de minut sau mai mult pe zi pentru a citi cele mai mici scrisorile pe care le puteți vedea doar cu fiecare ochi separat, iar apoi atât la o dată. Nu încercați să tulpina ochii pentru a vedea scrisorile clar vizibile. Dacă unele dintre literele sunt văzute rău, puteți obține mai aproape și a vedea că, de fapt, toate cu litere negre si complet clar.

    Ce sa nu faci

    Nu încercați să facă orice font clar nenaturale, cum ar fi înclinarea, înclinând capul, caută într-o parte și în multe alte feluri.

    Ai nevoie doar de pierdut, larg, deschis, și ușor pentru a viziona, ai nevoie de un look relaxat. Dacă observați că vă folosiți trucuri, apoi închideți ochii, relaxați-vă partea superioară primul rând, apoi pleoapele inferioare, iar apoi relaxați-vă partea din spate a ochiului. Apoi, cu o respirație profundă, deschide ochii și veți vedea scrisoarea.

    Amintiți-vă că lipsa de precizie a definiției sau percepția fontului depinde de cum te uiți la ea. Uită-te la el tensionat, iar el va părea de neînțeles. Aruncati o privire la ea ușor, de a lua o respirație profundă, iar fontul va deveni mai clară.

    Cum de a îmbunătăți furnizarea de sange la ochi și creier

    Pentru a deveni o vedere normală, ochii și creierul trebuie să fie furnizate suficient cu sânge. Este recomandat să păstrați capul în linie cu coloana vertebrala, deoarece arterele principale sunt la partea din spate a capului, la baza craniului. În scopul de a obține poziția corectă, încerca mîinile împreunate sub cap, și a pus presiune pe partea de sus a capului, împingându-l înainte și bărbia tras înapoi și în sus a coloanei vertebrale. Când faci asta, vei avea un anumit sentiment pe care poți să te joci fără a utiliza mâinile lor.

    Obiceiuri corecte

   - Wink o

   - Respira: cu ușurință

   - Vedeți pe obiecte aproape și departe

   - Gandeste-te de ceea ce a văzut, fără efort

   - Uneori, închide ochii pentru a le da o odihnă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu