sâmbătă, 3 august 2013

Frigarui. Secretele de gătit

    Este cunoscut faptul că gratar bine fierte este capabil de a îmbunătăți sănătatea și ușura în mod semnificativ starea de spirit.
    Oricine poate găti gratar, dar face mai ales delicios nu este ușor. Nu trebuie să conveargă împreună mai mulți factori: carnea și sosul, și cărbuni, și, desigur, sursa de inspiratie care se transformă carne mediocre pe frigarui sunt opere de arta!

    Lemne de foc

    Alegerea de lemn, care vor fi grill kebab, este de o importanță fundamentală, deoarece carnea va fi în contact direct cu căldura de la cărbunii, absorbind aroma de lemn. Și, prin urmare, gustul de gratar depinde în mare măsură de ceea ce carbuni a fost fierte.

    Cea mai buna alegere ar fi mesteacan, stejar, cires, mere sau prune. Nu este recomandat să folosiți conifere - acestea conțin prea multe terenuri.

    Carne

    Gratar clasic - carne de porc, în primul rând, ea nu are nevoie de nici o speciale de manipulare si frigarui de aproape întotdeauna se dovedește suculente și moale, și în al doilea rând, este necesar să gust aproape totul. Frigarui de carne de vită este de asemenea foarte popular, dar vită mai dure și carne de porc se dovedește a nu atât de suculent. Face kebab de miel gust specifice de care are atât partizanii și adversarii săi. În plus, frigaruile pot fi preparate cu pește și carne de pui.

    Murătură

    Marinati frigarui poate chefir, iaurt, cvas. Adauga otet in marinata nu este: deși face carnea mai moale, dar se întrerupe aroma naturala. Dar ceapa pentru un kebab nu poate fi rău, dar că nu arde, înșirate pe frigarui nevoia lui de cateva minute pana cand carnea gatita. Pentru un kebab proaspăt preparate vă că pentru a face un sos, cum ar fi rosii sau muștar.

    Câteva sfaturi cu privire la frigarui de gătit

    - Când marinare carne straturi alternative de ceapa, carnea și verde. Asigurați-vă că pentru a utiliza atunci când marinarea kebab opresiune.

    - Nu marinat sau transportul de carne pentru grătar într-un castron de lemn - lemn ia departe de suc sau carne.

    - Nu marinat frigarui în vase de aluminiu. Pereții săi în contact cu carnea pentru gratar emite substanțe nocive.

    - Stai jos la carne kebab băț ar trebui să fie de-a lungul cereale, fără spații între piesele, și bucăți mari de carne ar trebui să fie mai aproape de centru, iar cele mai mici - pe margini.

    - Frigarui pe grătar, loc cât mai aproape unul de altul, prevenind astfel pierderea de căldură, datorită acestei grătar va fi mai suculent și fierte rapid.

   Sfaturi cititorilor

    Unul dintre vizitatori ne-a trimis următoarea scrisoare:

     "Toate le-ați scris corect, ci pentru a sublinia faptul că carnea trebuie să fie menționate trebuie să fie proaspete, fără o ședere în congelator. Și înainte de a lipi carnea pe frigarui, o anterior trebuie să taie o lămâie în jumătate, și fiecare tratament Shapur cu suc de lamaie, care deține un băț pentru lamaie. apoi o pereche de minute pentru a deține peste cărbuni. Acest lucru previne carnea de frigaruile. tatalui meu nu a făcut-o kebab pe frigarui. El a avut întotdeauna o viță de vie ramura struguri gol off și carnea se mmmm delicioase."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu