joi, 23 mai 2013

Cum de a restructura gândirea și sa începi să atragi bani


Cum de a restructura gândirea și sa începi să atragi bani
Ceea ce împiedică omul de rând de a face afaceri și de a obține bogatii? Sparge stereotipurile în mintea ta și vei fi bogat.

Lenea - este lipsa de motivație
De ce te ridici de pe canapea, în cazul în care există oameni care trăiesc mai rău? De ce să înveți ceva nou, lupta și să caute o nouă sursă de venit, în cazul în care pentru hrană și îmbrăcăminte destui bani?
În scopul de a realiza ceva, trebuie să știți pentru a aspira la. Motiva-te pentru succes! Recunoaște ceea ce vrei, și va fi capabil să stabilească obiective clare.

Scrie pe o bucată de hârtie dorințele lor, cum ar fi "Vreau să cumpăr un Ford Focus, a construi o cabană, să ia o excursie în Israel." Crucea din obiectivele care nu sunt dorințele personale și de a impune punctul de vedere al altora. De exemplu, știți că vila cu doua etaje, cu teren mare - o măsură de avere, ci să-l construiască pentru excursii la viile sau kebab nu ai chef.
Acum, scrie cât de mult bani vei primi într-o lună, cât de multe va primi un an și an (luna), ai ajuns la acest nivel de venituri.

Unde sunt milioanele
Milioanele deja imprimate! Acestea sunt împrăștiate pe portofelele altor oameni sunt stocate sub saltele și în conturi bancare. Invitați persoane la un produs sau serviciu pe care nimeni altcineva nu oferă că va rezolva problemele lor sau să scape de necazuri. Și oamenii pe care îi vom purta bani!
Dacă credeți că totul este deja inventat, apoi să ia o marfă și face PR competent, se aplică vasul vechi cu un nou sos. Amintiți-vă că anunțul - arta de a rațiunii umane de a fixa un timp suficient pentru a finaliza achiziția.
Pentru a avea o idee stralucita sa născut, trebuie să încercăm să gândească în afara caseta. Nu pierdeți timp de gândire cu privire la aceleași gânduri lumești, nu merg pentru a experimenta aceleasi emotii. Citește mai multe despre afaceri și de marketing, dar nu se opresc la stadiul de culegerea de informații. Intreaba-te, "Cum pot transforma cunoștințele și capacitatea în bani?" Nu întreba, "Cum sa faci o gramada de bani", problema va forța să crezi tipic. Gândiți-vă la ceea ce oamenii doresc, ceea ce ei sunt dispuși să vă dau banii lor? Gândiți-vă la un public țintă specific, unite de dorințele și aspirațiile comune, temerile și speranțele.

Cum să sari peste limita
Să presupunem că aveți o idee mare, dar ți-e teamă să-l realizeze. Cum de a depăși auto-îndoială?
Pasul unu - Atac de logica
Un plan de afaceri clar, atenție la detalii va convinge mintea ta. Face un instrucțiuni detaliate pe hârtie, critic-l evalueze și să semneze numele dvs. așa cum vă pot spune cu încredere: ". Da, este posibil să se construiască un plan de afaceri"
Etapa a doua - dorințele vizualizare
În scopul de a face visul in realitate trebuie să-l prezinte în toate culorile. Dacă doriți o casă pe insule, imaginati aspectul și aspectul cel mai mic detaliu, imagina sunetul de surf, imaginați-vă cât de sub fereastra raspandeste parfum de flori și fructe tropicale. Atrage iaht ta imaginație, urca mental să urce la bordul acesteia.
Cele mai multe te prezinte dorințele dumneavoastră, cu atât mai mult vă doriți pentru a realiza acest lucru. Apoi, e timpul pentru a deveni un milionar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu