miercuri, 29 mai 2013

Ideea de afacere - cultivarea căpșuni pe tot parcursul anului

căpșuniCultivarea căpșuni pe tot parcursul anului
Dulce și suculenta căpșunile sunt in cererii, în orice anotimp, deoarece este un desert preferat de majoritatea oamenilor. Dacă îl cumperi în vara nu este atât de dificil dar în timpul iernii este o plăcere care provine exclusiv din Egipt și Grecia, făcând costul său este foarte mare. Dar acolo unde alții văd probleme, este posibil să se găsească o sursă de venituri suplimentar. De exemplu, se pot organiza în apartamentul tau mini-plantație de căpșuni în creștere pe tot parcursul anului.

Cum să creste căpșuni la domiciliu
Daca te gandesti la ceea ce pentru a planta căpșuni în ghivece, apoi picătură imediat ideea. Necesitatea de a salva zona de producție, distribuirea plantelor mai aproape posibil pe metru pătrat. În prezent recunoscut ca fiind cea mai eficientă tehnologie de căpșuni în creștere în pungi de plastic, care pot face propriile lor mâini. Procesul este oarecum similară cu cultivarea ciupercilor stridie la domiciliu.
Pentru a face acest lucru, să ia polietilenă și brazate acestora diametru de sac și 18-22 cm în lungime de doi la doi metri și jumătate, în funcție de înălțimea de plafoane. Pungi finite umplut substrat fabricate cu adaos de îngrășăminte organice din sol. Poti cumpara teren gata și concepute pentru căpșuni în creștere.
Poate că cel mai dificil de a oferi acces deplin la saci de apă. Pentru aceasta, este necesar să se construiască sistemul hidraulic, în care un lichid într-o cantitate de aproximativ doi litri pe sac va acționa nu numai la substrat, dar uniform distribuite în aceasta. Puteți utiliza acest pipete în care la fiecare 20-25 cm se va face găuri.
Răsaduri trebuie selectate numai acele soiuri de căpșuni care nu necesită polenizare. Pentru plantarea în saci fiecare 20 de centimetri orificii în fiecare dintre care este definit de un singur Bush. Asta e tot setat să pornească casa mini afacerea ta cu efect de seră.

Perspectivele pentru afaceri capsuni
Din păcate, cele mai multe familii nu locuiesc într-o apartamente deosebit de spațioase, care permit de căpșuni în creștere aloca doar 2-4 metri pătrați. Dar chiar și doi metri este suficienta pentru a obtine o marire de salariu decent. Deci, credem!
În fabricarea de pungi și reabilitarea completă a site-uri pentru plantare căpșuni într-o zonă de 2 metri patrati, va fi nevoie de aproximativ trei sute de ruble, iar acest lucru este cu condiția ca tu cumperi teren gata.
Pentru achiziționarea de material săditor de căpșuni de note bune și costurile se ridică la aproximativ trei sute de lei.

Cum de a câștiga bani prin vânzarea de căpșuni
Desigur, care cresc doar căpșuni tot anul suficient de mult pentru a câștiga un venit. Pentru a face acest lucru, găsi pe cineva care va cumpara. Ia în considerare faptul că boabele - nu marfă care poate fi păstrat timp de luni. Din acest motiv, fluxul de clienți să fie permanente.
Una dintre opțiunile disponibile imediat - anuntul de vânzare de căpșuni curate, dulci, la un preț accesibil. Puteți să-l pună în ziarul local, pe forum, oraș sau televiziune regionale.
În acest sens, ca vânzarea de căpșuni este destul de posibil să se bazeze pe cuvântul de gura. Simțiți-vă liber pentru a oferi produsul la prieteni și vecini, și slava casa dumneavoastra de afaceri se merge destul de repede.
Opțiunea ideală în a face bani prin vânzarea de căpșuni va furniza acord cu standuri și mici magazine care vând legume și fructe. În acest caz, nu trebuie să vă faceți griji despre cum să vândă și cum să crească mai mult pentru a satisface interesele tuturor consumatorilor.
De afaceri de căpșuni în creștere este destul de simplu în organizarea și nu necesită o investiție mare de capital. Acesta este motivul pentru care le pot lua în condiții de siguranță oricine se gândește cum să facă bani fără a investi o mulțime de efort în afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu