miercuri, 29 mai 2013

Ideea de afacere - Instalarea CCTV

Ideea de afacere - Instalarea CCTV
Instalarea CCTV este una dintre cea mai rapidă creștere domenii de afaceri din țară. În orice oraș există un număr suficient de mici cafenele și magazine, precum și grădinițe și școli, pe care camera video, fixare posibile infracțiuni ar trebui să fie foarte util. Pe piata de supraveghere video de astăzi este destul de decizii bugetare care își pot permite și proprietarii de afaceri mici, și facilități guvernamentale.

Trecem la afaceri
Dacă nu aveți nici o experiență cu sisteme CCTV, înainte de a lua măsuri drastice ar trebui să investigheze cu atenție acest domeniu. Suficient material de pe Internet, dar cea mai bună soluție este de a vizita cursuri de formare, care sunt adesea aranjate companiile profilate.
După primirea informațiilor necesare cu privire la sistemele de supraveghere video pentru a afla mai multe despre tendințele pieței și actualizări, este necesar pentru a merge la gama de selecție - sisteme scumpe, cu fir sau fără fir low cost sau, și așa mai departe. Totul depinde de ceea ce va fi cea mai mare cerere în zona dumneavoastră, precum și capitalul. Acesta poate fi de cercetare de piață în valoare de conduită pentru a afla modul în potențialii clienți sunt dispuși să-și petreacă pe un sistem de supraveghere video.
Odată ce ați decide ce intenționezi să faci cu sisteme de supraveghere video, nevoie pentru a începe căutările paralele atât furnizorii, cât și clienții. Și apoi, și mai greu, așa că vă rugăm să aveți răbdare. Furnizorii de multe ori nu vrea să se ocupe cu antreprenori individuali, și mai ales cu începători, astfel încât opera toate metodele de căutare, de la prieteni și rude pentru ziarele cu anunțuri și Internet. De îndată ce primul acord cu furnizorii de sisteme de supraveghere video, consideră că cel mai greu din spatele.
Dacă sunteți cu scopul de a obține un cap de pod în piața de bine, ia în considerare imaginea companiei lor, este foarte important, chiar dacă are până în prezent o singură persoană - tu. Avem nevoie de un nume bun și un concept grafic care este util în biroul de proiectare. Biroul va fi absolut necesar, deși, ca un mijloc de comunicare personală cu clienții. Ar fi minunat dacă puteți închiria spațiu în centrul orașului.
Încă de la început, aceasta este în valoare de vedere și de lucru privind transportul - prima dată, mașina poate fi închiriat, dar mai bine cât mai curând posibil pentru a achiziționa vehicul personal și se aplică la logo-ul și adresa companiei de telefoane. Acest lucru, de altfel, o cascadorie de publicitate bun, plictisit de oamenii de trafic va observa cu siguranță numele companiei dvs., și să fie destul de posibil interesat de serviciile sale.

Aspectul financiar
Câștiguri pentru instalarea de sisteme de supraveghere video este format din două componente - venituri din vânzarea de echipamente și de venituri din instalare. În ceea ce privește marca-up pe aparatul de fotografiat, se poate calcula profiturile chiar acum - în medie, companiile implicate instalarea de echipamente de supraveghere video este prea scumpe pentru o medie de 15-25 la sută, în funcție de maturitate al pieței din oraș. Veniturile direct din plante sunt de obicei mult mai mare, și depinde doar de cât, cât de mult ai determina procedurile de instalare. În general, în fiecare oraș, prețurile sunt foarte diferite, dar vă pot înțelege rapid situația pieței din orașul tău și de a trage concluzii cu privire la cât de mult și de a face bani în acest domeniu ..
În orice caz, costurile de instalare sunt aproape întotdeauna nevoie să fie discutate individual cu fiecare client, pentru că în fiecare caz, există multe nuanțe - aceleasi caracteristici de proiectare ale camerei pentru a facilita sau complica activitatea de instalare. Fii îndrăzneț, sunați la prețul care pare potrivit pentru tine, și toată lumea este sigur de a reuși!
Perspectivele sunt bune în acest domeniu, pentru că avem încă, spre deosebire de țările occidentale sunt foarte multe obiecte care nu sunt echipate cu sisteme de supraveghere video. Deci, indiferent dacă este vorba despre cum să înceapă o afacere într-un oraș mic sau un centru regional important - clienții abordarea corectă trebuie să fie găsit, și așa va fi venit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu