joi, 30 mai 2013

Ideea de afaceri - magazin de cafea pe roți

Ideea de afaceri - magazin de cafea pe roți
În urmă cu doar câțiva ani, magazin de cafea pe roți au fost un pic ciudat, dar astăzi sunt conștienți de ele toate admiratori de băutură. Popularitatea lor este ușor de explicat - majoritatea dintre vor să aibă o ceașcă de cafea bună. În dimineața, înainte de lucru, la prânz, sau de a lua doar o plimbare în seara - în căutarea de a cumpăra o băutură de calitate într-un magazin de cafea mobila care întotdeauna este din abundență. Și având în vedere că acest segment al pieței la suprasaturație este departe, deschiderea de cafea mobila - e o modalitate foarte bună de a organiza afacerea dvs. și de a face bani.

Selecția vehiculului și instalarea de echipamente
Deci, v-ați înscris ca un comerciant unic și a stabilit alte formalități legale. Ca în orice "afacere de telefonie mobilă", dacă acesta este un salon de unghii sau sauna pe roti, veți avea nevoie de o masina. Opțiunea ideală în acest caz este factorul de formă de automobile pick-up. Aparat de cafea speciale și instalarea sa - aceasta este cea mai importantă parte din costul de a deschide carcasa (8.9 milioane dolari), dar a salva pe de calitate nu este meritat - depinde de satisfactia clientului, și, prin urmare, succesul afacerii dumneavoastra. Furnizarea opțional de consumabile și de produse pentru a conta în mod individual, în funcție de condițiile de funcționare.

Selectarea personalului
Pentru a asigura cafea sarcina suficient este suficient de doi barmani. Dacă aveți de gând să-și vândă până la 200 de cafele pe zi, ne putem limita si un angajat. Echipamente moderne este echipat cu un contor mecanic sau electronic, pe de contabilitate emise bea. Aceasta și utilizarea, de exemplu, vesela marcă este suficient pentru a efectua monitorizarea de la distanță a consumului de produse și, în consecință, venit bani. Puteți folosi, de asemenea, un registru de numerar portabil și instalarea senzorilor într-un magazin de cafea imagini fotografice. Pentru un astfel de dispozitiv ar trebui să plăti un alt 500-700 $.

Locație
Cerințele formale pentru plasarea de magazine de cafea pe roți nu sunt, cu toate acestea, în realitățile de pe piața internă trebuie să fie pregătiți pentru faptul că le va lua pentru a rezolva problema cu administrația locală. Nu este nevoie să explice că cel mai ideal pentru un comerț de succes va fi așa-numitul punct "puncte de control" (stația de metrou, centre comerciale, etc), în cazul în care există cea mai mare concentrație de oameni. Opereze o astfel de stație mobilă poate fiecare zi 8-12 ore pe zi, în funcție de durata de lumină naturală și de prezența a cererii în priză individuală. De exemplu, o scădere în cererea de cafea în timpul verii poate fi destul compensa pentru vânzarea de înghețată și băuturi răcoritoare.

Pentru a rezuma
După cum sa menționat deja, acest segment de afaceri este mult personal, deci cu locația corectă și băuturi de cafea de înaltă calitate vândute, cererea cumpărătorului este garantat. Acum, în ceea ce privește partea economică a cazului. Având în vedere cheltuielile recurente (s / n barman, materii prime pentru fabricarea bauturilor, combustibil, etc), precum și veniturile din vânzarea de cafea, venitul net pentru o portie este de 0.5 - 0.6 $. Organizarea competentă a stației mobile și alegerea corectă a locației va vinde mai mult de 200 de unități pe zi, ceea ce înseamnă în primul an de funcționare a recupera toate costurile inițiale și începe să lucreze la un profit.
Secretul succesului acestei afaceri este simplu și clar pentru toată lumea. Destul cu prima zi de lucru pentru a face clar consumatorului că primește produsul și clasa de serviciu nu este mai jos de restaurant, care este, pur și simplu pune, este o înaltă calitate la un preț accesibil. Vă doresc succes în acest demers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu