luni, 3 iunie 2013

Ideea de afacere - medic web

Medicul prin Internet
În societatea de astăzi, în care fiecare familie are la îndemână un calculator și Internet, mai multe persoane citesc despre boli, simptome si de retete prescrise în rețeaua globală. Cu toate acestea, articolele de pe multe site-uri sunt scrise de oameni care nu au studii de specialitate. Acest lucru ar putea avea consecințe serioase pentru starea de sanatate a pacientului.
Dacă aveți - un medic sau un specialist într-un anumit domeniu de medicină, dacă aveți educație, precum și diverse certificate care confirmă cunoștințele și merit, dacă ai de gând să ajute oamenii, dar fondurile pentru a deschide propria clinică și chiar plăti un birou mic nu aveti, atunci ideea de afaceri "Doctor de pe Internet" e pentru tine!

Cum pot oferi servicii medicale de consultanță pe Internet
Fiecare persoană devine clar că comunicarea virtuală nu este posibil să se efectueze o inspecție amănunțită și diagnosticarea corectă a bolii. Cu toate acestea, primele simptome, precum și de starea generală a medicului uman poate da sfaturi - la ce expert să apeleze la, ceea ce pentru a obtine testate ca tratament poate avea loc. În cazul în care diagnosticul se face, medicul prin Internet va fi în măsură să consilieze medicamente, precum și proceduri suplimentare, care, desigur, va trebui să discutați cu medicul dumneavoastră.
Cu alte cuvinte, un medic de Internet sunt consultativ în natură. Dar este în astfel de conversatii competente și convingătoare, uneori, are nevoie de un pacient, care este motivul pentru care o mulțime de oameni sunt din ce în ce caută informații pe teme medicale în forumuri și site-uri specializate.
Ce va lua pentru a organiza consultări pe Internet
Desigur, inițial, va trebui să creeze un site web și umple-l cu informațiile unice (articole, grafice, analize si alte tipuri de conținut). Dacă nu știți cum să creați și cum de a promova site-ul dvs., puteți apela la companii care se specializează în acest tip de serviciu. Costurile de instituire a unei resurse va fi de la 1.000 la 50.000 de ruble, în funcție de complexitatea site-ului.
Apoi, medicul care vrea să ofere consultanță pe teme de sanatate on-line, veți avea nevoie de "canale de comunicare". Ce este asta?
În primul rând, pe site-ul nou creat pentru a inventa și de a dezvolta o forma de feedback detaliat și forum. Ce este un forum, este clar pentru toată lumea. Formularul de feedback implică scris întrebările pacienților "de pe site-ul. Și aici e răspunsul va fi trimis la el prin e-mail.
Asigurați-vă că pentru a face și căsuța poștală, deoarece unii pacienti convenabil de a comunica în acest mod.
De asemenea, este recomandat pentru a obține așa-numitele "canale de comunicare rapide", atunci când comunicarea cu pacientul merge on-line. Aceste instrumente includ, Skype, forme de comunicare în rețelele sociale. Ca o regulă, înregistrarea lor este gratuit.
Printre costurile serviciilor de promovare, "medicul de pe Internet" este necesar să se menționeze publicitate. Acest lucru poate fi pliante de obicei, anunțuri în mass-media, sau orice idei originale de publicitate, ca Thomas Lipton. Noi ar trebui să rețineți, de asemenea, că una dintre cele mai eficiente forme de servicii de publicitate on-line este o promovare pe Internet, cum ar fi plasarea bannere, articole publicitare pe această temă de sănătate (și altele) resurse cu prezență bună. Costul publicitar va depinde de tipul (de la câteva sute la câteva mii).
În concluzie, trebuie remarcat faptul că este important să se ia în considerare nu numai organizarea de mijloace de comunicare cu pacientii, dar, de asemenea, modalități de a primi plăți pentru consultare. Pentru a face acest lucru, deschideți un cont bancar. De asemenea, câștigurile de pe Internet necesită portofele electronice populare sisteme de plată (PayPal). Și așa cum vă va taxa pentru serviciile lor pentru tine. De exemplu, vă pot da un răspuns "jumătate de inimă", la întrebarea a pacientului, iar restul de informații vor furniza următoarele servicii de plată.
În loc de concluzie
După cum se poate observa din cele de mai sus, face bani pe serviciul de "a consulta un medic on-line" este posibil, iar costul de lansare sunt minime. Cu toate acestea, fezabilitatea și popularitatea site-ul dvs. si de serviciile tale va depinde de expertiza și alfabetizare. Acești doi factori formează o reputație, care vă va oferi cu un aflux de clienți și un profit bun.

Un comentariu:

  1. inscrietiva aici castigati bani reali cu investitii zero http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

    RăspundețiȘtergere