vineri, 24 mai 2013

Cum deven bogat și independent financiar?


Am citit pe internet este ad-interogare: "Cine știe unde să facă un milion de ..? Ei bine, cel puțin o jumătate de milion? "Voi încerca să răspundă.

1. Decid să înceapă. La urma urmei, cât de multe ai nevoie și ce vrei? Acest lucru este important. Este necesar să se stabilească un obiectiv și au o privire pentru că înseamnă. Apoi, inutile, distrage dispar de la sine, dar există mijloace adecvate. Cerne și se filtrează! Nu face asta distrage de la scopul. În cazul în care cel puțin dorită de 10.000 de dolari pe lună, du-te la el cu sinceritate și în mod constant. Nu coborâți bara!


2. Bani apare atunci când vă aduce o valoare pe piață. Dacă este într-adevăr valoare, publicul se va aduce bani. Pentru a avea mai mulți bani, ar trebui să încercați să prezinte valoarea ta în lumina cel mai bun posibil, să-i spun despre asta. Publicul nu știe întotdeauna exact ceea ce are nevoie. Explică! Nu ezitați! Dau seama de interesele și preocupările oamenilor și să le rezolve, căutați modalități care să placă multe.

3. Notă lucru simplu: banii vin la tine de la oameni. Deci, este necesar să se comunice mai. Mai mare de contact, cu atât mai probabil succes - în orice afacere, în orice sarcină.

4. Cei săraci trăiesc și interacționează între cei săraci, cei bogați - cei bogați. Ambianță săraci ai atrage în sărăcie, Grapa, copleșitoare. Acesta nu va ierta aspirațiile tale la această bogăție, și atunci când ajunge la ea - veți fi urâți și cu înverșunare gelos. Uita-te pentru comunicarea în mediul la care doriți să aparțină. Comunica cu succes și noroc!

5. Suma de cunoștințe nu este proporțională cu "cantitatea" de succes. Printre oamenii bogati nu sunt inteligente și inteligent decât "în medie, în funcție de spital." Dintre acestea, marea majoritate a celor care sunt mai puțin deliberează și mai face. Fii ferm! Este mai bine pentru a face o greșeală decât să nu faci nimic, la toate. În primul caz, veți obține cel puțin o experiență și să fie mai inteligent în viitor. În al doilea caz, nu veți primi chiar că. Nu încercați să colecteze toate "necesar" cunoștințe, aceasta este calea de a nicăieri. Conform formulei sociolog Pareto, 20 la suta din toate considerare cunoștințele pentru 80 la suta rata de succes.

6. Începe activitatea practică astăzi. Dacă amânat până luni - vei pierde zile prețioase.

7. Nu te uita pentru o inacțiune scuză. De obicei, aceasta este dependența principal de oameni - de la ei înșiși. Dacă nu aveți bani, nu e cel mai rău. Ar fi o idee și dorință exactă. Elaborarea unui proiect de afaceri, oferă investitorilor în căutarea unui partener, în căutarea pentru modul și modul. Ridica!
8. Rezolva problema în cel mai scurt timp posibil. Cu cât mai repede vă decideți întrebare, mai puțin de lucru se va petrece pe ea. Este mai bine să facă lucrurile mai repede cu rezultatul mediu de mult timp, cu potential un rezultat ideal. Luați în considerare de cost / profit. Acest lucru este valabil nu numai bani, ci și timp, iar rezultatele generale pentru set divers de interese și eforturi.

9. Lucreze pentru tine! Bogat și independent care lucrează pentru ei înșiși. De lucru pentru altcineva este întotdeauna profitabilă. Da întotdeauna cineva de lucru cele mai profitabile. Chiar și compania cea mai minunată face profit pentru tine. Nu te flata. Politicile corporative, solicită loialitatea fata de companie - este cadru proiectat pentru a vă asigura că nu sari la mai bine valorifica. Lucra doar de dragul de auto-interes.

10. Suma de avere nu este proporțională cu cantitatea de muncă cheltuită. Bogăția reală și independența dă venit pasiv! Crea surse de venit care sunt stabile, este dat, indiferent de eforturile voastre! Astăzi, dacă muncesc din greu și, atâta timp cât nici o altă cale, lasa acest lucru va duce în cele din urmă la crearea de surse de venit pasiv în previzibil, ci mai degrabă viitorul apropiat.

11. Este imposibil de a fi bogat și complet independent. Complet independent, dar este slabă. Ideal auto-suficiente, ci un vagabond. Dacă o responsabilitate bogat sustrage, el poate deveni în curând săraci. Responsabil pentru averea lui - nu numai pentru autoritățile fiscale, dar, de asemenea, mult mai mult - pentru public.

12. În ochii tăi nu trebuie privită doar semnul $. Avere - nu sunt bani. Este un mod de viață. Banii pot fi noua dependenta. Amintiți-vă cât de sarcina initial - pentru a deveni bogat și nu-pentru-VI-si-MYM! Este o nebunie să scape de dependența subordonate, pentru a deveni un sclav pentru propria afacere. Intreaba-te, "Care este sensul vieții mele?"

Acest mod de gândire este sigur pentru a vă aduce rezultatele dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu