vineri, 24 mai 2013

Profită de moment



Profită de moment!
Fiecare dintre noi au auzit de celebrul proverb a lui Horace, "Carpe Diem!", Ceea ce înseamnă că ar trebui să trăiască azi, sa se bucură de ceea ce avem acum. Mulți oameni încearcă să urmeze această filozofie. Acestea sunt încercarea de a face cea mai bună utilizare a timpului său, în mod constant să se distreze și să se bucure de viață. Cu toate acestea, puteți merge pe jos până la expresia: "Carpe Diem", și ușor diferite puncte de vedere.
După ce într-un interviu cu un antrenor care îi învață pe oameni cum să câștige o mulțime de bani, a spus el a fost gata să dezvăluie secretul prin care puteți pune împreună un capital imens. El a susținut că oricine va folosi doar unul dintre aceste sfaturi in cariera sau de afaceri, sunt garantate pentru a reuși și va câștiga cel puțin cinci ori mai mult decât acum.

Ești intrigat? Desigur, capacitatea de a intra in posesia de secrete, deschizând calea spre bogatie, a provocat o agitație considerabilă. Și acest antrenor a făcut ceea ce a promis. Potrivit lui, cea mai importanta abilitate pe care vă permite să câștige o mulțime de bani, este capacitatea de a lua măsuri imediate sau "profite de moment".
Dacă sunteți în măsură să acționeze imediat dacă sunt în măsură să înceapă imediat să pună în aplicare ideile lor, și să nu aștepte până la vremuri mai bune, sau alte circumstanțe mai favorabile, sunteți sigur de a deveni bogat.
Dacă începe să se aplice principiul "Carpe Diem!" Pentru a atinge succesul, dacă va întreprinde imediat să pună în aplicare ideile lor, rezultatul este sigur de a veni!
Doresc să piardă în greutate? "Carpe Diem" - renunțe la junk food și începe să faci exercițiu de azi. Nu, e mai bine acum! Nu vrei sa castigi mai multi bani? "Carpe Diem" - definirea obiectivelor, face un plan și se procedează imediat să-l pună în aplicare!
Nu mâine, nu săptămâna viitoare, nu în prima zi a sau "aici, după Anul Nou, în mod necesar," iar acum, in aceasta azi. Acum este cel mai bun timp, cel mai bun timp pentru a începe acțiunea, al cărui scop - punerea în aplicare a visurilor tale. Urmați principiul "Carpe Diem!" Nu pune nimic în "arzător spate", și veți realiza tot ce vrei, indiferent dacă este o siluetă perfectă, o carieră strălucită sau sume mari de bani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu