duminică, 2 iunie 2013

Apicultura ca o afacere

Apicultura ca o afacere
albineApicultura ca o afacere, în ciuda lipsei de originalitate și unicitate, dar promite suficient tip de afacere. În cazul în care a începe cu apicultura și cum poți câștiga bani buni din această activitate?

Investițiile care necesită apicultura pentru afaceri
Pentru a începe o afacere și pentru a evita probleme în procesul de dezvoltare, antreprenorul va trebui să facă o listă a cheltuielilor prevăzute pentru organizarea de apicultura.
Închirierea sau achiziționarea de terenuri. Terenul pe care să stea stupii trebuie să fie eliminate din întreprinderile industriale, terenuri agricole, precum și de la alte stupine. În caz contrar, aceste obiecte pot afecta sănătatea albinelor.

Stupii trebuie să fie instalate la nivelul solului, protejate de soare și vânt. Stupină astfel crescuți trebuie să fie aproape de principalele plante - plante miere (hrisca, salcam, tei, menta).
Pentru o afacere profitabila si de succes vor trebui să pună cel puțin 50 de stupi, care va găzdui 50-100 de acri de teren. Costul de închiriere astfel de site este de aproximativ 100, iar mai mult de o mie de lei pe an. Desigur, acest cost poate fi evitată dacă ținem ferma lui. Cu toate acestea, înainte de a vă ridica albine pe el, va trebui să ia un permis de apicultură ca o afacere privată în administrarea comunei, la casa de stupină.
Cumpărare / Y sau noi urticarie. Urticarie noi sunt scumpe, aproximativ 40-50 dolari pe actiune. Dar mulți apicultori experimentați (sau eșuate) vinde urticarie 10-20 de dolari. În medie, pentru achiziționarea de "Casa" pentru albine trebuie să-și petreacă 1000 dolari sau 30 000.
Achiziționarea de albine. Potrivit statisticilor, o familie de albine este în valoare de 40 $. Pentru stupina format din 50 de stupi trebuie să cumpere 50 de familii, care va costa antreprenor, în 2000.
Achiziționarea de echipamente și inventar (grila fata, un costum de apicultor, fumător, albine daltă). Acest cost este scăzut. De obicei, antreprenorul devenire va trebui să-și petreacă în acest caz, nu mai mult de 5.000 de ruble.
Un element suplimentar de cheltuieli vor fi taxele de școlarizare, asigurări și alte măsuri apicole obligate să garanteze start-up afaceri.
Toate costurile de mai sus sunt o singură dată, și cu cultivarea corespunzătoare de albine, antreprenorul va fi un venit regulat și mare.

Apicultura ca o afacere profitabilă
Deci, v-ați pregătit tot ce este necesar pentru creșterea albinelor. E timpul pentru a începe să lucreze. Și de a lucra în stupină au aproximativ 30 de ore pe săptămână. Prin urmare, în cazul în care timpul este scurt, din cauza lucrărilor de fond mai bine pentru a reduce numărul de colonii de albine, pentru că apicultura ca o afacere - o afacere care necesită nu numai financiar, ci, de asemenea, costurile forței de muncă. În ceea ce privește capacitatea de a avea grijă de albine, problema dedicat o mulțime de literatură virtuale și imprimată precizate în detaliu cum să curățați urticarie, cum să se pregătească de albine de iarnă, cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru a apicole și multe alte aspecte ale apiculturii. Prin urmare, urmat de o clarificare a modului în care puteți câștiga o mulțime de bani pe apicultura.
Desigur, principala sursă de venit este de vânzare miere. În acest exemplu, 50 de familii se vor produce anual aproximativ 1.500 de kilograme de miere. Puteți să-l vândă la un preț mediu de 150 de ruble pe kilogram. Profitul total anual de 225 de mii de ruble. Acest lucru este prevăzut ca grija pentru albine va fi un regulat.
Cu toate acestea, apicultorii cu experiență știu că restricționează vânzarea afacerii sale numai miere neprofitabile. O mulțime de produse apicole - ca ceara și propolisul și veninul de albine și polen. Desigur, într-o cantitate mare de a vinde toate de acest lucru este nerealist, cu toate acestea, pentru a primi anual din vânzarea de produse ale apiculturii mai mult de 1.000 dolari este destul de capabil de a chiar antreprenor novice.
Doar păstrarea toate condițiile de mai sus, o afacere prisacă plăti cât mai repede de la sine și va aduce un profit bun.

Organizarea de comercializare a produselor apicole
Odată ce planul de afaceri este gata să apicultura, și de afaceri începe să dea rezultate, aveți nevoie pentru a avea grijă de introducere pe piață. Unde și cui să vândă mierea, ceara de albine, veninul de albine?
Persoane fizice, prin anunțuri pe site-urile și în presa scrisă sau deschide un magazin online gratuit și vinde produsele prin ea.
Magazine, piete, depozite, care sunt dispuși să-și vândă produsele apicole, împreună cu alte mărfuri.
Întreprinderi, institute de cercetare și alți producători care creează produse pe bază de miere, ceară de albine.
Asigurați-vă că să ne amintim că apicultorii există cumpărători din diferite părți ale țării, deci ar trebui să se pregătească pentru faptul că produsul dumneavoastră va trebui să transmită companiilor e-mail sau de transport, iar acest lucru este un alt element de cost, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se formează prețul final.
În loc de concluzie
Apicultura - acesta este un tip de profitabil și promițătoare de afaceri. Ci doar miere de înaltă calitate, care va diferi caracteristicile gust minunat și valoare utilă, ca un antreprenor vă oferă o bună reputație. Și anume, acesta va fi cheia pentru dezvoltarea în continuare a afacerii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu