vineri, 31 mai 2013

Ideea de business - curățarea perne

Ideea de business - curățarea perne
Mulți oameni aceste zile sunt in trecerea la perne umplute cu sintetic. Potentialilor nostri clienti prefera pene și știu că pernele ar trebui să fie curățate mai des decât o dată la trei ani, și chiar mai bine - o dată pe an. Sunt pe propria lor experiență, că, după spalarea pernilor, dorm mult mai calm și mai plăcută.
O mulțime, desigur, și cei care folosesc pene, dar nu le curăța de ani. Cei mai mulți dintre ei, mai devreme sau mai târziu va veni pentru serviciul în continuare activitatea explicativ în presă, la televizor și pe internet va face treaba. Un alt argument important - restaurarea tampoane vechi vor costa cel puțin trei ori mai ieftin decât să cumpere unul nou. Experții de asemenea, cred că este posibil să se înceapă cu succes aceasta afacere intr-un mic oraș cu o populație de 10 mii de oameni.

Rentabilitatea
Pentru a vedea dacă se pot face bani pe pernă de afaceri ar trebui să evalueze întoarcerea sa. Camera trebuie să fie o suprafață de nu mai puțin de 10 de metri patrati. În plus, perna mașini de atelier de lucru pentru produse de curățare pene, au nevoie de o măsuță de ambalare, raft pentru noi napernikov, în care vor fi gravate curățate în jos și pene, și, în mod necesar, o mașină de cusut - acesta poate fi restaurat pentru a coase perna. Prin urmare, premisele optime yarzii - 16-18 de metri patrati. m
Interior dorit window dulapi puternice, și chiar dacă orice funcționează cel mai bine într-un bandaj de tifon. Podeaua din studio va trebui să se spele de două ori pe schimb, astfel încât cea mai bună acoperire - o piatră sau faianta. De asemenea, este necesar de cabluri, care va rezista până la 5 kilowați sau mai mică de 6 prize.
Experiența a arătat că cel mai bine la subsolul unei case. Puteți, desigur, de a cumpăra sau închiria un stand și a pus-o pe un loc ocupat. Dar, apoi, există probleme cu izolare a sunetului, deoarece aparatul - functioneaza cu zgomot. Nu este exclus plângeri ale vecinilor. O încălzire non-stop în timpul iernii stand alone versiune va fi costisitoare. Aparatul trebuie să funcționeze la o temperatură de cel puțin 12 de grade Celsius. În plus, orice aparat de încălzire cu materiale inflamabile pot fi nesigure.
Nu există o altă opțiune bună - atelier mobil. Cu toate acestea, altele decât aparatele de curatare, au nevoie de o mașină într-un "Gazelle", cu un tavan înalt, a fost convenabil pentru a lucra cu, și generator de benzină. Imaginați-vă că clientul nu are nevoie pentru a merge oriunde, tu du-te jos la curte și în 15 minute puteți ridica perne de-a gata! Economisirea timpului clientului, puteți lua în condiții de siguranță cu el un pic mai mult de bani.
Cât costă acest cost serviciu? În diferite regiuni pretul poate varia de la 10 la 30 de lei pe acțiune. Deoarece experiența personală a celor care s-au implicat în această afacere, pentru a începe o afacere va trebui să investească nu mai puțin de 70 de mii de ruble. Peste 50.000 puteți găsi o instalație de calitate pentru curățenie, unele folosite. Imediat au nevoie, de asemenea, o mașină de cusut și un generator de benzină în cazul în atelier se va deplasa. Pânză pentru napernikov mai bine să ia de înaltă calitate, atunci clienții vor veni înapoi la tine, și nu merge pentru explorare a concurenților. Asigurați-vă că pentru a arăta clientului că a fost în pernă - uneori functioneaza mai bine decât orice formă de publicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu