joi, 23 mai 2013

"Împărtășește cu universul" - joc sporind venitul


"Împărtășește cu universul" - joc sporind venitul
Există oameni pentru care banii vine de pretutindeni, după cum fierul este atras de un magnet. Ei au câștigat la loterie, chiar în poziții nepromițătoare sunt găsirea de modalități de a face bani buni, primi oferte competitive, face un succes oferte comerciale.
Dar sunt cei care sunt închise pentru a fluxurilor de bani "de nicăieri." "Banii ar trebui să revină numai prin munca grea", - a spus astfel de oameni suferă enorm, realizând că ceva nu merge bine și aveți nevoie pentru a schimba ceva, nu te uita doar pentru modul de a face bani, dar să fie, de asemenea, dispus să le accepte la fel ca asta.

Vorbiți de la inima cu oamenii
Există diverse tehnici și exerciții pentru a ridica banii. Aceasta tehnica este extrem de eficient de lucru cu oameni care sunt în cea de a doua situație - obișnuiți cu anumite surse de venit și nu văd posibilitatea de a le obține de la alte locuri.
Obținerea în mod constant o anumită cantitate dintr-o anumită sursă, persoana încetează să creadă că banii pot veni de nicăieri și încă aduce fericire. Prin urmare, cuvintele "intimidat" - "drum liber nu aduc fericirea", etc Dar dacă nu sunteți mulțumit de salariu și sunt în căutarea de surse suplimentare de venit, vor bani pentru a veni la tine, ai timp să se deschidă și să vorbească sincer cu universul care doriți să obțineți mai mult și să câștige mai mult, și sunt deschise pentru "bani de nicăieri." Demonstra Universului pe care le va rog.
Dar universul nu au nevoie de doar cuvintele și promisiunile. Dovedi, în practică, sunt grave.

Oferind primesti
Utilizarea acestei tehnici se bazează pe principiul de bază al tuturor timpurilor, care va lucra într-o mie de ani - "cât dai mai mult, cu atât mai mult veți obține." Și acesta a fost întotdeauna practicat. Unii oameni prefera sa doneze in scopuri caritabile, cineva plătește o anumită sumă pentru a beneficia de convingerile lor religioase, cineva pentru a ajuta anumite persoane - nu contează, de fapt, principalul lucru pe care le-ați trimis banii pentru beneficiul altora și a universului trebuie să răspundă acum tu la fel, trage pentru a vă fluxul de bani care vor merge in avantajul tau. Dar tehnica este oarecum diferită, în principiu, și este mai mult ca un joc.

Distrus de lăcomie
Aceasta tehnica este cunoscut pentru a lucra cu randamente absolute, dar există o mică captură. În primul rând, nu iau timpul inițial stabilit rate mai ridicate ale dobânzilor. Faptul este că a scăpa de 500 de euro, față de 5% la ori nu atât de ușor, dar este încă posibil de a admite ca un mijloc de sporire veniturilor. Dar când ajungi la numărul foarte mare, de exemplu, 200 000, lacomia ta nu poate lăsa să lași pe strada 5%, deoarece acesta va fi la fel de mult ca 10 000. Vă pot spune că banii este mai bine pentru a da la o rudă, sau le puteți cumpăra cadouri. Puteți face pur și simplu o achiziție, care necesită o investiție este suma totală. În timp ce jocul trebuie să meargă în continuu și la orice dimensiune de venitul dumneavoastra, indiferent dacă una sau un milion de ruble.
Aveți dreptul de a nu da "rata" de bani care a intrat în mâinile tale, dar nu vă aparțin (suma a fost transferată la tine pentru a face o achiziție, transfer de la oricine, investiția totală în proiect, etc).
Aici stabilit procentul de bani pe care vă aparține personal, ar trebui să fie implicat în joc - ar trebui cel puțin o dată "lacomi", și nu pentru a da universului său "pariu", și a opri toate profiturile înapoi la nivelul la care vă aflați, când am început acest joc. Deci, cred că bine, în măsura în care sunteți gata pentru astfel de teste. Dar dacă sunteți gata pentru a verifica ce nivel ești capabil să meargă, puteți începe chiar acum. Bucurați-vă de joc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu