luni, 24 iunie 2013

3 moduri de a face bani pe Facebook

Cel mai probabil știi ce este Facebook, și cu siguranță, jumătate din prietenii tăi, și, probabil, au propriile lor pagini de pe rețeaua socială.
Dar noi nu vorbim despre perspectivele de dezvoltare a rețelelor sociale în general și în special Internetul, precum și cu privire la modul de a face bani de pe Facebook. Și pentru că în acest moment există trei moduri, și vom vorbi despre fiecare dintre ele, avertismentul prealabil că acestea sunt adecvate:
a) programatori.
b) Cei care sunt implicați în rețea de marketing.
c) Toți oamenii de profesii creative.

1. Cum sa castige de pe Facebook un programator
În primul rând acest lucru este pentru cei care sunt chiar mai puțin familiarizați cu specificul Facebook, și el știe că această rețea este în continuă expansiune, și dacă da, are nevoie în mod constant coloană nouă, "gadget-uri" și gadget-uri. Pentru că, dacă sunteți în stare nu numai să creeze, dar, de asemenea, pentru a aduce la viață unele noi cereri de Facebook sunt, apoi face acest lucru, contactați conducerea ...
Să spunem doar, o aplicație terță parte, traducerea literală a ceea ce pare a fi "Unde aș fi (fost)," a fost cumpărat de către conducerea de Facebook pentru 300.000 de dolari, astfel încât să aveți mai mult de o șansă reală de a câștiga bani buni.

2. Cum sa castige de pe Facebook rețea de marketing
Pentru a începe, veți avea nevoie pentru a obține o mulțime de prieteni care sunt în căutarea de noi modalități de a face bani pe web, până când a decide exact ce să facă, de a stabili relații de prietenie cu ei, și numai apoi oferi (doar fără presiune agresive!) De bunuri sau servicii, sau programe de afiliere câștigurile.
Dacă sunteți o rețea de marketing expert, nu va fi nevoie să învețe punctele de astfel de. Dacă este așa, atunci singurul lucru pe care putem spune - la momentul de Facebook este unul dintre puținele domenii în care nu interzice astfel de activități.

3. Cum sa castige de pe Facebook Omul de Arta
Și în acest caz, vă sunt încurajați să înceapă cu, în scopul de a crea un grup de tovarăși ca-minded de interes. Să presupunem că sunteți pasionat de stuc și lut ardere. Deci, se adună în jurul celor care vă împărtășesc interesele. După ce a stabilit contacte strânse cu ei, începe să împărtășească fotografii ale produselor dvs., sfaturi și recomandări. Aranja mai multe expozitii virtuale de pe pagina lui. În general, devin centrul de inspiratie si forta motrice din spatele unui club nou și interesant de sculptura sau altceva. După aceea, a crea un site web care va comercializa produse de toți cei care fac parte din grupul dumneavoastră. Prodavat cu siguranță nu gratuit, un procent ce va fi benefic atat pentru tine cat si pe cei care vor folosi serviciile tale.
Acest site va fi capabil de a face publicitate fără obstacole la Facebook atrag atenția nu numai toate noile maestri ai sculpturii, dar, de asemenea, noi clienți și cumpărători. Iar atunci când consideră că, în prezent de Facebook este o scară de social networking lume, lipsa de orice de la primul, nici ultimul pur și simplu nu vor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu