luni, 24 iunie 2013

Cum de a face bani parcare și revânzării domeniului

Parcare și revânzarea nume de domenii, sau cum să facă primul dvs. 1,000,000 dolari
Astfel de venituri au, în ciuda faptului că Runet executat nu este primul an - este noua si mare parte nedezvoltate. Și în ciuda faptului că toată lumea știe că astfel de operațiuni în străinătate aduce milioane de dolari. Dar puțini oameni știu că în crearea și revânzarea de domenii în aceeași zonă. "Ro" poate câștiga o bază lunară, mai multe mii de dolari, și că e cu un efort minim din partea ta.
Și puteți obține o venit o singură dată de la revânzare, precum și venit pasiv de inchiriere domeniu în chirie. Cum de a face acest lucru, tu decizi. Noi incercam doar sa-ti spun despre asta afaceri cu ei bine.

Cautam numele de domeniu
Cum a face tu găsi domeniu, care ne va aduce bani? Există un număr de moduri, și fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Primul este de a achiziționa un domeniu care va determina utilizatorii de Internet asociație intuitiv atunci când citesc, sau se potrivesc cu tema dat căutarea lor. De exemplu, căutarea pentru bilete la concerte, se va acorda o atenție la domeniul "concerte".
Dar de fiecare dată, creând un anumit domeniu, trebuie să ne amintim că prețul depinde de venitul adus de industrie sau de afaceri la care ne lega adresa generat. Deoarece domeniu "mashiny" sau "banca" va aduce o mult mai mulți bani decât în ​​domeniul "zakladka» și «citro", deși aceștia au dreptul la o viață de succes comercial.

Beneficiind de greșeli
Recent, cel mai popular mod de a face bani pe domenii de parcare este înțelegerea faptului că mulți utilizatori de Internet, în timp ce în browser-ul, a apela numele de site-uri populare cu erori de ortografie. Erori în numele de site-uri, cum ar fi "Yandex" sau "Google" aduce proprietarii de domenii cu nume similare doar de trafic incredibil. Și costul de acest domeniu nu poate depăși 100.000 de dolari.
Un alt mod de a face greșeli - amintiți-vă că, de foarte multe ori, tastați "www", oamenii uita de a pune punct, continuă să tastați numele. Deci, în Polonia domeniu proprietar «www.wwww.pl» exclusiv pe reclame de pe site-ul dvs. câștigă peste 150.000 de dolari pe lună.
Un alt exemplu în acest sens este povestea unui canadian Mike Rowe, care în urmă cu câțiva ani, a înregistrat domeniul "MikeRoweSoft.com". Curând sa dovedit că mulți oameni vorbitori de limbă engleză au început să confunde această adresă cu adresa companiei "Microsoft". Inspirat de succesul de Mike Rowe încearcă să revândă domeniul lor de 15 milioane de dolari, dar avocații l-au adus repede în fire, iar domeniul este detinut in prezent de Microsoft. Acesta din urmă fiind în stare să facă aproape fără nici o compensație la proprietarul domeniului.
Trebuie să ne amintim că acest tip de venit - echilibrare pe marginea legii. Un depinde de legitimitatea unor astfel de domenii pe cât de asemănătoare numele este scris greșit pe original, și dacă nu suna exact același lucru atunci când citesc.
Cât de mult puteți câștiga din vânzarea de domenii?
Dacă veți câștiga pe publicitate, crearea unui nume de domeniu bun, vă puteți aștepta la aproximativ 2 dolari o pagină a site-ului într-o lună. Dacă doriți să revinde domeniu, totul depinde doar de cat de mult numele de domeniu în ton cu aspirațiile și nevoile clienților dumneavoastră viitoare.
Judeca pentru tine. Domeniu "vsebanki" va fi vandut mult mai scumpe decât cele de «bankiryupinska», dar este mult mai ieftin (în sute, dacă nu mii de ori!) Decât în ​​domeniul "Kredit".
De asemenea, trebuie să se presupună că multe dintre motoarele de căutare (în special Google) poate traduce cererile ruse să latină, ci pentru domenii cu nume similare vor ocupa întotdeauna primul loc în fișe. Dacă este așa, nu ezitați să înregistreze domenii în ton:
"Cum de a deschide un magazin de cafea?"
"Ne asteptam ca pepinieră privată"
"Mic dejun la birou"
"O idee bună de afaceri"
"Cum de a deschide un magazin?" - Si tu cu siguranță câștigat.
Este demn de amintit, de numărare prețul de domeniu, care în prezent prețul mediu al unui click pe o reclama in RuNet este de 0.025 - 0.05 dolari, în timp ce în Europa se poate merge până la 10 - 20 de cenți. Desigur, mult depinde de zona de activitate, care promovează domeniu. Dar, pregătindu-l pentru vanzare, ar trebui să fie axat nu numai pe piața internă, dar, de asemenea, la cumpărători în străinătate.

Și cât de mult chirie aduce domeniu
În prezent, în Europa, închiria un domeniu cu un nume ușor de reținut sau publicitate aduce într-o medie de 200 de euro pe lună, în timp ce înainte de criză, prețul mediu a variat între 500 și 1000 de euro pe lună. Cu toate acestea, există informații că domeniul al cărui nume în sunete franceze, cum ar fi "cea mai buna masina", aduce proprietarului € 150 pe zi, iar domeniul olandez "de a fuma în Amsterdam" - 14.000 pe lună.
Credem că de afaceri nu este doar profitabil, dar, de asemenea, democratică, deoarece acestea se pot ocupa cu utilizatorii cu experiență de Internet, precum și lingviști, studenți, elevi, pensionari și casnice, în general - toți cei care au realizat deja că spațiul virtual al Internetului este perfectă Locul zarobatyvaniya pentru cea mai mare parte acești bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu