luni, 24 iunie 2013

Abilitatea de a gândi strategic - element important pentru succesul financiar

Nici un alt decât capacitatea de a gândi corect, poate aduce o persoană atât de aproape de bunăstarea financiară. Punctul de aici nu este vorba despre gândirea pozitivă, dar construct consistent, strategică, logică de gândire, care dispune de o majoritate de oameni de succes.
Ce este gândirea strategică?
Strategia - este un mod eficient de a atinge un obiectiv dificil, cu utilizarea cea mai productivă a resurselor disponibile și a operațiunilor susținute tactice. Mintea de strateg se poate vedea că va realiza ceea ce este cel mai important și ce pot fi rabatate decât vă puteți dona.

Luați în considerare cea mai simplă strategie de cel mai simplu exemplu de zi cu zi. O persoană dorește foarte mult dintr-o dată, își petrece banii pe bunuri de larg consum inutile, investind timp în inutile în scopul de a obține sau chiar de cunoștințe inutile. Este posibil ca o astfel de persoană este scopul, dar realizarea este împiedicat neînțelegerea elementele de bază de gândire strategică sau de a le ignora.
Un alt bărbat, de asemenea, vizat un anumit scop, de exemplu, acesta poate fi urca pe scara carierei / crea propria afacere. El începe să investească resursele sale financiare în îmbunătățirea abilităților lor necesare pentru a avea succes. De exemplu, cumpararea manuale, participarea la cursuri sau să pună deoparte fonduri pentru a crea propria companie. Sezon, el a investit, de asemenea, în formare, achiziționarea de contacte utile.
Din partea, durata de viață a primului om mai bogat și mai bogat în cea de a doua, pentru că este mult mai distractiv, răsfățați-vă de cumpărături, odihnă, dar dacă ne gândim la viitorul acestor oameni, evident, care sunt în măsură să ajungă chiar si obiective mai ambițioase.
Cum de a dezvolta o gândire strategică?
Cei mai mulți oameni sunt tacticieni, dar face reguli simple va permite nimănui să se dezvolte strateg gândire. În primul rând, aveți nevoie pentru a stabili un obiectiv clar și ușor de înțeles. De exemplu, nu devin bogat, dar pentru a câștiga o anumită sumă pe lună.
Apoi, aveți nevoie pentru a face o listă a tuturor resurselor disponibile și necesare. De exemplu, o persoana poate avea unele cunoștințe financiare pentru a înțelege zona în care el este de gând să construiască o afacere. Se referă la toate resursele existente. Printre resursele necesare ar putea fi o lipsa de fonduri, lipsa unui partener de încredere.
Apoi, ar trebui să înceapă să se gândească la modul în care puteți profita de resursele cele mai benefice disponibile. De asemenea, este necesar să ne gândim în ce fel este mai bine pentru a obține resursele care lipsesc. Această listă vă ajută nu numai practic, dar, de asemenea, psihologic. Omul, văzând s-au un singur scop principal, știind ce acțiuni va ajuta să-l atingă, este mult mai probabil de a gestiona competent timp și bani.
Și este bine să vrea totul dintr-o dată?
În concluzie putem spune că gândirea strategică nu este doar de dorit, dar este necesar în lumea modernă plină cu diferite ispite. Astăzi, oamenii doriți să obțineți totul de la viață: cunoașterea de diferite domenii, bunuri de lux de consum, divertisment bine. În absența unor obiective, dorintele sunt trăgând de oameni într-o varietate de mână, dar în cele din urmă, acesta va rămâne în vigoare.
De exemplu, o persoană care vrea să știe toate că, în general, este lăudabil, dar având în vedere limitările de viață, astfel de oameni vorbesc, de obicei, informații foarte superficial din diferite domenii, spre deosebire de profesioniști care s-au dedicat o cauză, și au o cunoaștere foarte profundă a subiectului său. Gândire strategică în lumea modernă - nu este vorba doar demnitatea personală, ci un avantaj cheie în fața concurenților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu