luni, 24 iunie 2013

De ce atât de mulți oameni inteligenti nu devin bogati?

Persoană care comunică cu reprezentanții mediului de afaceri destul de succes, nu poate neplacut impresionat de relevanța acestor persoane la idealurile impuse de mass-media. În conformitate cu articolele standard pe oameni de succes, milionar trebuie să posede abilitățile mentale aproape supranaturale, care sunt foarte departe de adevar. Desigur, omul de pe stradă, atunci se pune întrebarea: "De ce abilitățile mele de înaltă mentale nu am realizat ceea ce a realizat el?".

Cum interconectate succes și inteligență?
După cum știți, există două tipuri de oameni: persoana generarea de idei și de personalitate, traduce aceste idei în practică. Desigur, veți vedea foarte rar o astfel de orientare cu caracter personal în forma sa pură, unii oameni pot fi atat "generatoare" și "punerea în aplicare", dar faptul rămâne. O persoană care este informat în finanțe, capabil de a veni cu o idee de afaceri destul de genial, nu prea avea o idee de cum să-l pună în aplicare, prin urmare, este puțin probabil pentru a câștiga o mulțime de bani pe el.
Ilustrarea cea mai izbitoare dintre toate cele de mai sus - o simbioză de succes de Steve Jobs și Steve Wozniak, două personalități complet opuse, fara de care nu ar fi o legenda 21 de secole - de la Apple. Steve Wozniak a fost un exemplu nu doar un om inteligent, dar un copil minune, un geniu calculator reală. Locuri de munca, mai ales la începutul carierei sale, de multe ori acuzat că el a fost "privatizat" dezvoltarea Wozniak, care a devenit cunoscut în întreaga lume, spre deosebire de Wozniak, care a rămas mereu în umbră.
În același timp, este de asemenea adevărat că designul Wozniak ar fi puțin probabil pentru a obține un profit, daca Jobs este un geniu din partea de management, promovare si marketing, a decis să nu pentru a face bani pe ele. Wozniak, înainte de constituirea societății, a dezvoltat o varietate de lucruri interesante, dar a făcut-o pentru sine, fără nici o speranță pentru un succes financiar.
Se poate concluziona că în cazul în care o mare abilități intelectuale nu sunt incluse calitatea de antreprenor, manager, organizator și figura activ, succesul poate fi atins, dar numai în colaborare cu cei care vor completa armonios un om cu o minte extraordinară.
Ce faci dacă o persoană inteligentă nu se simte un potențial milionar?
Secolul 21 - un timp de schimbări fundamentale rapide, inclusiv modul de a atinge prosperitatea materială. Suntem obișnuiți cu faptul că proprietarul de o afacere de mare trebuie să fie foarte activ, aventuros, care își încetează activitatea și diplomatic. Ar putea fi o persoana de succes, cu o lipsă extremă de încredere deține el însuși în fața camerelor de luat vederi, fobie sociala, un introvertit, cu nu mai mult de ceea ce calități antreprenoriale? Mark Zuckerberg, unul dintre cei mai tineri zece miliardari, sa dovedit a fi - poate. Desigur, Facebook a fost creat în colaborare cu mai mulți experți, dar mai întâi și centrul său se confruntă - aceasta este Mark.
Capacitatea de a crea proiecte on-line, programe și extrage mai mult profit - aceasta este o mare șansă pentru persoana care doresc cele mai bune de capacitatea sa intelectuala. Fără îndoială, această zonă este un om al cărui creier depășesc întreprinderea are o șansă mai bună de a reuși decât metoda clasica de a crea de capital. Aici calități, cum ar fi asertivitatea, activitate, talentul managerial, de asemenea, juca un rol, dar nu este cheia. Fără îndoială, Internetul a permis companiilor să își realizeze potențialul lor are mai multe persoane remarcabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu