luni, 24 iunie 2013

Loc de muncă sau afaceri

V-ați întrebat vreodată de ce nu toti devin antreprenori și oameni de afaceri? La urma urmei, ei castiga mult mai mult decât lucrătorii salariați. În acest caz, nici un sef, programul de lucru flexibil, subordonații... Dar sunt atât de netede, într-adevăr? Să înțelegem că este mai bine să alegeți - un loc de muncă sau afaceri.

Serviciu. Pro
Salariu fix.
Stabilitate. Desigur, este foarte condiționată, deoarece Compania poate merge rupt, puteți respinge sau de a reduce pur și simplu.
Anumite obligații. Ai efectua doar munca pe care ați solicitat. Nimic mai mult și nimic mai puțin.
Beneficii sociale.

Vacanță. O dată sau de două ori pe an, aveți dreptul la o odihna bine-meritata.
Avantajele includ și concedii plătite de maternitate.
Răspundere este limitat sau absent. Sunteti singurul responsabil pentru munca lor. Pentru toate eșecurile tale vor fi sefii răspunde. Cel mai rau lucru care se poate întâmpla la tine - concediere (aceasta este problema de stabilitate).

Serviciu. Contra
Salariu fix implică o taxă, vei primi tot timpul. Chiar dacă sunt de lux și de înaltă calificare, venitul va fi limitat.
De ce ați decis cât de mult ai de lucru, atunci când te relaxezi, când să vină la locul de muncă și ceea ce faci.
Tu trebuie să urmeze ordinele superiorilor săi, chiar dacă par a fi ineficiente.
Timpul si energia de care aveți schimbul banilor. Concluzia - dacă nu funcționează, atunci nu primesc banii. Dar, de asemenea, să lucreze mai mult de 24 de ore pe zi, dar nimeni nu a putut.
Tu nu poate lua intotdeauna o vacanta la un moment convenabil pentru tine.
Desigur, se poate spune că lucrarea este diferit, iar salariul prea. Poti sa stai într-un birou înfundat, sapat prin bucăți de hârtie, și așteptați pentru sfârșitul zilei de lucru. Și vă pot transporta de locuri de muncă dumneavoastră preferat și să se distreze, și poate fi venituri considerabile. Dar, de fapt, în ambele cazuri veți primi firimiturile de la masa master, și superiorii săi pentru a asigura un stil de viață de calitate. Pentru comparație, salariile din unele 100 TR pare a fi o realizare, iar cineva cheltuiește banii într-o singură zi, de cumpărare, de exemplu, băuturile alcoolice cele mai scumpe din lume.
Dar nu se poate lucra doar pentru închiriere, și puteți lucra pe tine. De exemplu, una rea ​​poate face bani online. Dar aici din nou deasupra capului său nu poate sari dacă organizuesh on-line de afaceri.

Afaceri. Pro
Venitul nelimitat.
Nu ai șefii lor.
Numai tu decide când și cât de mult lucrați și să se joace.
Creșterea personală. Dezvoltarea afacerii dvs., vă dezvolta, cred, calcula, educațional.
Prestige. Ca o regulă, oameni care au propria afacere, sunt tratate cu respect, ei bine, sau cel puțin să le invidiez.

Afaceri. Contra
Mare risc. Când ai pus banii în afaceri, nimeni nu vă va da asigurarea că acestea vor fi rambursate. Chiar dacă s-au gândit de tot ceea ce și-au calculat probabilitatea de a "arde" rămâne în continuare.
Responsabilitate. Sunteti in intregime responsabili pentru afacerea dvs., pentru personalul dumneavoastră (dacă este cazul) pentru dezvoltarea, pentru eșecul și succesul, în general, pentru tot.
Instabilitate. În fiecare lună câștigurile pot varia și nu pot fi disponibile la toate. În orice caz, dacă aveți salariile personalului încă mai trebuie să plătească.
La etapa inițială de restul se poate uita. Și despre profit prea.
Principalul lucru este de a înțelege de ce ai nevoie de o afacere. În scopul de a lucra pentru el toată viața mea, abia face față cheltuielilor sau de la afaceri de lucru pentru tine. De afaceri bine stabilit oferă posibilitatea în orice moment să pas înapoi de cazuri, și se va lucra fără tine și aduce în venit pasiv. Și trebuie să aibă o idee bună, pasiune, curaj (un pic nebun aici) și capitalul de pornire. Desigur, puteți face fără ideea și cumpere o afacere de-a gata. Dar acest lucru necesită de obicei mai costisitoare.
Deci, ce am ales - un loc de muncă sau de afaceri? În orice caz, tu decizi. Dar, dacă doriți să schimbați ceva în viața ta, pentru a evolua, de a merge mai departe cu timpul și sunt dispuși să își asume riscuri, atunci este timpul astăzi și pe care le puteți începe de astăzi, probabil, cel mai important lucru din viata ta - construirea lor de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu