duminică, 2 iunie 2013

Ideea de afacere - Vending business

Vending ca afaceri
În primul rând, ar trebui să clarifice faptul ce este Vending - este realizarea de produse prin intermediul automatelor. Aceasta este pentru comunitatea de afaceri un nou tip de afacere, deci ar trebui să ia în considerare toate argumentele pro și contra de această schimbare în afaceri, pentru a înțelege modul de a face bani pe vending.
Vending

Pro vending de afaceri
Principalul avantaj de a folosi utilaje este că, în acest caz, numărul minim de persoane implicate: inginer de service automat, un șofer și un contabil. Om de afaceri cu anumite abilități poate și toate aceste funcții preia. Astfel, există o economie în salariu și independența absolută a antreprenorului asupra factorului uman, care este tocmai flagelul principal al traficului de persoane.
De asemenea, efectul economic al acestei activități prevede faptul că anulează necesitatea de a achiziționa case de marcat, după cum calculul trece prin sistemul de plată. Deci, cum de a lucra chiar și cu alimente nu au nevoie de un om, tu, de asemenea, nu deranjez despre cărțile medicale, care sunt plătite în principal angajați ai firmei.
Al treilea avantaj al unei afaceri vending poate distinge fapt destul de revenirea rapidă a investițiilor în afaceri. Doar un an sau doi comercial deja încep să om de afaceri venit net. Și având în vedere interesul de cap, abordarea științifică corectă a vânzărilor și instalarea de mașini, activitatea de afaceri și abordarea sa creativă la munca sa, încrederea în sine, perseverență, dăruire și muncă grea, am scurta această perioadă este destul de real.

Datorită faptului că cele mai multe dintre produsele vândute prin standuri, chioscuri si magazine, precum și de vânzare de afaceri este încă o perioadă de "copilărie", în economia noastră, provocând astfel interesul cumpărătorului pentru noutatea sa, este destul de clar ce efect produce. Copil, trece masina cu guma de mestecat - o minge sau jucărie sigur să cerșească mama mea cumpara doar din cauza faptului că a omis cel mai interesant monedă în fanta și rotiți maneta.

Minusuri în afaceri vending
Negative în acest caz sunt vandalism nostru rus, întreruperea furnizării (în cazul mașinii de instalare cu băuturi calde), costul ridicat al energiei electrice și, de asemenea, - întreruperi sale temporare (acest lucru este valabil în special mașini, care a implicat sistem de încălzire sau de răcire) și de rupere mașini timpul de amortizare. Încă împiedică antreprenoriatul impozite prea mari și controale frecvente părtinitoare organizații guvernamentale.
Vânzarea de gustări și băuturi, precum și jucării și alte articole cu amanuntul nu poate da proprietarul uriașe de dispozitive de profituri neașteptate, care se bazează de multe ori oameni de afaceri început. Produse similare oferit astazi suficient în alte puncte de vânzare cu amănuntul. De asemenea, poate fi definit ca fiind negative. Dar în țara noastră pentru a începe o afacere și pentru a evita problemele de foarte puțini oameni pot. Deci, ai nevoie, indiferent de ceea ce persevera în scopul.
Cum de a începe o afacere vending
Un antreprenor inteligent va începe activitatea lui vending, în primul rând, pentru a crea un plan de afaceri, cu calcule clare și selecție de locație convenabilă de automate. În calculele din costul total include costul: prețul de dispozitiv sistem de livrare (100 lei), stabilirea acceptor monede și proiect de lege, precum și un sistem de a lucra cu carduri (de mai multe caracteristici disponibile în mașină, mai mare de venituri), plata de spatiu de retail chirie, conectarea și plata de apă, filtru de apă, plata de examinare a SES, înregistrarea de afaceri în administrația fiscală și de plată a impozitelor, ingrediente automat (de exemplu, vânzările de cafea fierbinte - cafeaua în sine și veselă de unică folosință), salariul mașini care deservesc inginer, costul de transport amortizare benzină și pentru a întreține automate.
Veniturile ar trebui să depășească în mod semnificativ costurile coloana. Prin urmare, veniturile de zi cu zi pentru fiecare mașină ar trebui să fie de cel puțin 60 de lei pe zi. Aceasta este o traducere a piesei este mai mult de 50 de cesti de cafea. Pentru a realiza o astfel de trafic ar trebui să fie de a alege locul de instalare a dispozitivelor.
Masini de stradă în sine nu sunt dovedite, deoarece Rusia este un nivel ridicat de vandalism - agresiune pentru mașini daune. Cele mai bune locuri sunt considerate instituții de învățământ, firme, care angajează un număr mare de muncitori, gări, magazine de mari dimensiuni - supermarket-uri și cum ar fi, dar cele în care protecția oferită sau așteaptă să participe la protecția insotitor vestiar, îngrijitori, etc locație convenabilă asigură randament ridicat și a crescut venituri de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu