miercuri, 26 iunie 2013

Câștigurile pe hobby-ul - prăjituri originale la comanda

Acum am să vă spun o poveste despre o fată care, din cauza abilitățile sale culinare încărcate cu comenzi pentru un an și jumătate înainte ... Și aceasta poveste - adevărul adevărat, veniturile absolut real pe un hobby. Și, apoi, ceea ce face - disponibile pentru aproape fiecare persoană care știe cum să gătească o varietate de dulciuri.
Imaginați-vă că sunt pasionat de tenis, ai un oarecare succes în acest sens, care știți a auzit. Ziua de naștere, ați invitat toți prietenii lor. Timpul numit converg toate invitati, vă felicit și să predea darurile lor.

Ca o regulă, aproape nimeni nu este deosebit de original. Dar astăzi nu este doar cazul. Ai dat un tort frumos mare în formă de o racheta de tenis. Observat fiecare detaliu, si tu esti doar încântat de modul în care Bucătari reușit pentru a șterge toate jocurile cu toate detaliile.
Veți lua imediat aparatul de fotografiat pentru a salva aceste amintiri pentru anii care vor veni si arata-le prietenilor ce s-au dat un tort chic. Într-adevăr surprins și plătește buna dispozitie. Și dacă adăugăm că tortul a fost foarte gustos - un cadou poate fi numit cel mai bun al zilei.
Tocmai ați învățat cum o fată face bani pentru că ea folosește cu pricepere abilitățile sale culinare. Ea este interesat de ea, și o zi ea a vizitat ideea stralucita de a realiza talentul în câștiguri reale din hobby. Acum, ea se pregătește prăjituri originale la comanda.

Cea mai valoroasă și importantă pentru dezvoltarea acestui tip de venit - este că munca ta (de exemplu - prăjituri) se vor promova talentele tale. Și alți clienți, de asemenea, doriți să comandați tortul originală vreodată. Mai mult decât atât, această abordare a fost întotdeauna plătit cu generozitate, pentru că darurile oamenii nu sunt folosite pentru a salva.
Toate acestea se poate face fără a părăsi casa. Nu aveți nevoie pentru a închiria o cameră, angaja personal suplimentar. Workshop-ul - este bucataria ta. Prețul de cost al tort stabilește produsele necesare, plus compensare pentru ideea autorului tău și punerea sa în aplicare în realitate.
Există un mod gratuit de a face publicitate serviciilor dvs. - este postarea de fotografii ale muncii dvs. în rețelele sociale (Facebook, Twiter). Prietenii tăi, văzând ceea ce pot face - tu va dori să prăjituri de ordine. Lucrarea va mereu încărcate, precum și fata am vorbit despre la început.
Ca un concept ce poate lua singur hobby-urile ziua de nastere - opțiunile sunt numeroase. Imaginați-vă un tort în formă de chitară, baschet sau chiar o zi de naștere mașină privată. Acest lucru niciodata nu va uita.
Astfel de câștiguri pe un hobby are un potențial mare - deoarece ordinele nu trebuie să aștepte mult timp, și este probabil că va fi capabil de a aduce acest tip de afacere la un nivel de scară largă. La urma urmei, ideea originală și proaspătă oferă întotdeauna un impuls puternic, mai ales în cazul în care punerea sa în aplicare nu are nevoie de o mulțime de investiții de capital.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu