miercuri, 26 iunie 2013

Cele mai scumpe bauturi alcoolice din lume

Numerosi Psihologii spun ca să se îmbogățească, sa nu știe unde vă cheltuiți banii, este aproape imposibil. Aceasta este una dintre principalele componente ale orice succes comercial, dar talentul, onestitate, dăruire și diligență, și este un obiectiv pur consumator care fiecare dintre noi are propria sa. Cineva visează la o insula tropicala retras, cineva - pe propriul avion, vrea să vadă numele lor pe partea de sus a listei a celor mai bogati oameni din revista "Forbes".
Noi nu vă va spune despre ceea ce ar trebui să fie obiectivul dvs.. În schimb, ne-am decis să deschidă site-ul nostru o nouă secțiune - "de lux ca un mod de viață" - care începând de astăzi va începe să publice articole pe masinile cele mai luxoase, furculițe, bijuterii, băuturi, zone de recreere, hoteluri, apartamente, și mult, mult mai mult, ceea ce este o viață normală orice om cu adevărat bogat, fiind nu o dovadă a bogăției sale, și atributele obișnuite și de zi cu zi.

Și pentru a începe, așa cum ar trebui să fie în regenerarea de oricare dintre noi viata ne-am decis sa ordine, fără de care nici un cost, nici un partid și nici celebrare. Și am făcut-o pentru un motiv bun, deoarece câștigat primul milion (sau miliarde de euro), va dori în mod sigur să-l sărbătorim. Ce veți face în acest caz fără un alcool bun? Și nu doar de alcool, și băuturi, permiteți-vă să fie în măsură să numai milionar.
1. "Henric al IV Dudognon» - € 1.435.000
Aceasta este cea mai scumpa bautura din lume la primul loc nu numai de nedescris buchet gust 100 rezistenta ei, dar, de asemenea, faptul că acesta este vândut în decantor, care este o adevarata opera de arta. Creat de bijutierul Jose Davalos pentru compania «Tequila Ley", acesta este acoperit cu aur de 24 de carate si platina si incrustate cu diamante. O laudă similară, nu toate aceste coniacuri.
2. Vodca «Diva» - € 760.200
Și acesta este cel mai scump vodca din lume. Dar vei fi surprins să afle că ea nu produce în Rusia. Acesta este născut vShotlandii, dar în ciuda acestui fapt este considerat cea mai pură și de înaltă calitate. «Diva» triplu distilată și purificată prin distilare, se filtreaza prin carbune de mesteacan. Dar nu numai că este o explicație de preț ridicat. Într-o sticlă încrustată cu 48 de pietre prețioase și semi-prețioase, cum ar fi zirconiu, topaz, turmalina roz, ametist, citrin si peridot, și oricine cumpără acest vodca poate comanda combinație personal de pietre.
3. «Mendis» nucă de cocos Brandy € 717.200
Acest brandy este produs în Sri Lanka, începând de la doar 1947. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică licitație în jurul lumii pentru a începe să vândă un flacon «Mendis» cu 1,000,000 dolari. Dar noi trebuie să rețineți că este vorba doar despre sticle, semnat personal de către Brandy VM fondatorul Mendis.
4. "Heidsieck 1907" - Champagne, recuperate din epava unui vas scufundat € 197.500
Acest lucru șampanie din lume, este mai mult pur și simplu nu există, și câteva sticle care rămân în colecții private, sunt mai mult de 100 de ani. La un moment dat, au fost trimise în Rusia ca un cadou al familiei regale, și acest lucru sa întâmplat în 1916. Din păcate, nava cu șampanie scufundat în largul coastei Finlandei, și mai mult de 200 de sticle de sampanie așteptare la altitudinea suprafata de 81. Divers l-au găsit în 1997. Asta e atunci când șampanie a fost vândută la licitație.
5. «Ultra Premium Tequila Ley» € 162.000
Aceste sticle de lux de tequila au fost vândute la licitație în Mexic, aproape un sfert de milion de dolari fiecare. Și acestea au fost făcute de către distilerie «Hacienda La Capilla» în Los Altos, unde au fost pregătite de 8, 10 si distilate de agave 12-ani-vechi. Director general al uzinei, a declarat că la originea a containerului în care alcoolul copt este strict confidențial, care nu a oprit cunoscatori de această băutură este numit cel mai bun din lume. Se sticla în care a fost vândut, a fost acoperit cu aur și platină.
6. Brandy "Hennessy" - "Treasure Chest" € 150.000
În acest caz, nu este clar ce costă mai mult - el coniac "Hennessy" sau accesorii, complet cu care este vândut. Un "Treasure Chest" include o carafa de coniac în stil Baccarat, câteva pahare și un piept în care este stocat totul. Acest kit este destinat bijutier Jean-Michel Otonelli, ei bine, se brandy este produs din alcooli expunere de 47 de ani.
7. "Chateau Lafite 1787» € 115.000
Tot farmecul de "Chateau Lafite 1787" legată exclusiv de istorie a sticlei, pe care vrem să-i spun. Primul cumpărător al sticlei a fost nimeni altul decât Thomas Jefferson - al treilea președinte al Statelor Unite - cunoscut pentru pasiunea sa pentru colectarea vin. Dacă este așa, acest vin de peste 200 de ani! Nu numai că - aceasta nu este potrivit pentru băut, și are doar valoare istorică, care este determinată de prezența inițialele gravate pe sticlă, sticlă și proprietarul acesteia porilor «Th.J.».
Acestea sunt - bauturile alcoolice cele mai scumpe din lume, faptul de proprietate pe care vă va duce la stralucirea si luxul cer-mare, aproape inaccesibile pentru multe noduri sociale. Dar nu primesc cuvintele greșit! În nici un caz nu pretind că obiectivul de fiecare antreprenor, om de afaceri, investitor sau rana - pentru a câștiga cât mai mulți bani pentru a cheltui pe lichioruri și coniacuri la costul de sute de mii și milioane de dolari! Vrem doar să vă spun că undeva, acolo este un alt complet necunoscut pentru noi și, spre deosebire de lumea noastră cu tine. Și ceea ce este el cu adevărat ...
Vino înapoi la site-ul nostru, și vom încerca să-l găsească împreună. Și poate chiar să găsiți o cale împreună pentru a deveni o parte din ea - mai bogati oameni din lume de pe planeta Pamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu