miercuri, 26 iunie 2013

Ce trebuie să știm atunci când cumpărm diamante

Deci, este timpul să vorbim despre cum să cumpere diamante. Și am decis să facem acest lucru nu doar pentru că, datorită cântec popular, ele sunt considerate "prieten bun", dar în primul rând pe baza de care dat fiind faptul că diamantele sunt resursele naturale de neînlocuit, atingeți rar întâlnite și necesită investiții financiare uriașe pentru producerea lor. Și dacă sunteți un cititor regulat de site-ul nostru, atunci știți că aceste condiții vă garantează mai mult de veniturile din investiții profitabile dacă ați investi banii dvs. este în diamante.

Dar, în scopul de a face investiții profitabile în diamante, suficient să știi că. Cum ar fi, care ne-a dat la liceu în domeniul diamantelor, diamante - materii prime pentru orice diamant - format în craterul de vulcani activi, care sunt rude apropiate de ardezie în creion, și că diamantele de om sunt mult mai puțin decât un lucru real. Vezi tu, ai făcut o greșeală. Și este că tu crezi că diamantele artificiale sunt mai ieftine decat cele originale. Se pare că acest lucru nu este adevărat și pietre artificiale sunt mult mai scumpe decât un lucru real. Acest lucru este valabil în special pentru aceia dintre ei care sunt cultivate din parul tau sau rămășițele incinerate ale animalelor de companie și rude chiar decedați.
Cu toate acestea, nu vom intra în studiul tehnologiei de bijuterii artificiale până în prezent, și să vorbim despre ceea ce trebuie să știți atunci când cumpără un diamant pentru a face o afacere și să nu fie astfel înșelați.

Unde se cumpăra diamante
Desigur, este mai bine să nu cumpere diamante de la mâini și nu pe site-ul, care este, în mod surprinzător, doar o lesbiene multe, multe sute de ei. Dacă chiar vrei să investească banii în aceste pietre prețioase, atunci cel puțin du-te la cel mai apropiat magazin de bijuterii. Dar dacă vorbim despre milioane de investiții, atunci ai nevoie pentru a merge pe una dintre cele mai de renume mondial bursele Diamond, cel mai bun de care se află în Amsterdam, New York, Tel Aviv și Antwerp, Belgia. Este acolo, care va fi capabil să cumpere diamante de cea mai înaltă calitate, în timp ce nu fi inselat.
Există o astfel de achiziție va costa cu 30% la suta mai putin costisitoare decat daca ai face la oricare din magazinele de bijuterii, chiar dacă diamant nu este recuperarea metalelor prețioase. Și cel mai bun jantă pentru un diamant și este considerat platină.

Dimensiuni diamante
Diamantele nu sunt măsurate în volum și nu de diametrul oricărui secțiunilor lor, ci numai în greutate. Acest lucru este realizat, deoarece în diferite tipuri de pietre tăiate cu aceeași greutate se pot uita atât de diferite încât ochiul liber și neinstruit va fi dificil să se determine că acestea sunt la fel. Măsurarea greutatea de diamante sunt în mod tradițional efectuate în carate, cu 1 carat este egal cu 0,2 grame.
Se pare că acest întreg este destul de mic, și 1 carat de diamant este chiar dificil de a vedea. Dar nu este. Și așa veți vedea acest lucru, vom prezenta un tabel (desigur, destul de convențional) diamante mărime într-o reducere tradițional, astfel încât să puteți imagina aspectul de pietre carate diferite.

În prezent, există o carate este în valoare de aproximativ 10.000 de dolari. Dar acest lucru nu înseamnă că într-o piatră de două carate este în valoare de 20.000. De fiecare dată când va trebui să adauge costul de rock medie de aproximativ 30-40%, și chiar 120 la sută din prețul teoretic de numărul de carate, ca mai mare diamant, mai scump este mult mai apreciat. Și de aceea bijutieri nu-mi place sa văzut pietre mari, știind că nu prețul a două pietre mici, nu poate fi comparat cu prețul unui diamant mare în același număr de carate.

Claritatea și culoarea de diamante
Dar prețul este format nu numai din greutate, dar, de asemenea, transparența piatra. Nu sunt așa-numitele "diamante colorate" - roz, albastru, verde si chiar negru. Ele sunt atât de rare încât fiecare dintre ele a primit nu numai numele lui, dar, de asemenea, un pașaport, dar din cauza de cumpărare nu va avea probleme, cu excepția, desigur, bani.
Dar dacă vorbim despre obișnuiți - diamante incolore, apoi înainte de a le cumpăra, trebuie să citiți cu atenție următoarea scală de claritate și culoare, unde "D" - estimare va fi ucis cu maximum de transparență (așa-numitele diamante sunt "apă curată"), " Z »- cele mai mici diamante de calitate. Diferența dintre ele este atât de mare, că pietrele de aceeași greutate, dar sunt la capetele opuse ale scalei poti cumpara cu o diferență de aproximativ 5-8 ori.

Dar să fie conștienți de faptul că mulți nu sunt deosebit de vânzători cinstiți au învățat să creeze culoare și claritate de diamante. Pentru a face acest lucru, ei au înființat birouri luminile ascunse de neon sau lampi, albăstrui în culoare, făcând chiar și începe de diamant cea mai slabă calitate a scânteie ca și cum el ar fi dat categoria "D". Pentru a evita acest lucru, cere pentru a stinge toate luminile și să voteze piatră dus la fereastră, astfel încât ea acoperit razele soarelui. Numai în acest caz, veți vedea culoarea adevărată a unui diamant, precum și toate neajunsurile sale.

Diamant-
Și aici nu ne poate da orice sfaturi utile, pentru că, în primul rând, reducerea nu joacă un rol în prețul de diamante, cu excepția cazului când este utilizat în special activitățile de muncă intensivă foarte rare și. Și în al doilea rând, trebuie să decideți dacă vă place piatra de o reducere sau nu, si au fost capabili de a evidenția caracteristicile de bijutieri diamant de tăiat tip primereniya sau diamant vede ca un geam normal.

Grija pentru diamante
Diamantele nu necesită nici o întreținere. Ele nu pot fi zgâriate, ele nu se estompeze cu timpul si mai sunt aproape imposibil de învins. Tot ce este necesar - ștergeți-le cu o perie moale sau catifea, și chiar și atunci numai în scopul de a elimina stratul de gras care rămâne după atingerea de altă diamante, mănuși pânză neprotejate.
Și toate pentru că diamantul este de fapt piatra veșnică. Break incuietoare pe bijuterii, aur și se estompeze platină, va fi ruinat de fixare care dețin piatra de pe inel sau inelul ... Ce să spun - căderea țării și al orașului, precum și toate diamantele vor străluci pentru marginile netede, devenind de la an la an de Millennium Obiectivele mai scumpe, și, prin urmare, rămâne cea mai bună și mai sigură investiție de etapele pe care le vei face vreodată. Ei bine, desigur - darul cel mai de dorit pentru orice fată frumoasă și de auto-respectând femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu