miercuri, 26 iunie 2013

Sărbătorim Anul Nou în Anglia

Sărbătorile de Crăciun se apropie și, în acest sens, am brusc gândit că pe parcursul anului de pe site-ul nostru, am acordat prea multă atenție la locul de muncă, aproape fără a se gândi de restul. De aceea am decis să vorbim despre cel mai bun mod de a petrece vacanta de Anul Nou. Opțiunile au fost multe diferite și minunat în felul lor. Dar, în final, am reușit să ajungem la un consens, după ce a decis că este mai bine pentru Anul Nou nu a mers pe o insulă tropicală și nu la piramide nabivshim-vechi din Egipt, și în Anglia.

Această opțiune este mare agrement iarna care ratele de pe piața internă, excursii în Anglia pentru Anul Nou, ai deschide noi oportunități incredibile pentru recreere, printre care toată lumea se vor afla exact modul de petrecere a timpului, îi place cel mai mult. Puteți tur Anglia pentru un autobuz sau autoturism închiriat pentru a dedica tot timpul pentru a explora numeroase și incitante pentru colecțiile sale de muzee, pot merge în studierea istoriei acestei țări mare, și puteți petrece o săptămână sau două în mijlocul frumusetea naturala din mediul rural Irlanda și Scoția, care au aruncat în viață plină de romantism exotic rezidenții locali.
Și chiar înainte de Anul Nou in Anglia începe de vânzare. Acest fenomen este atât de masiv, iar prețurile sunt atât de mici încât doamnelor și designerii din toată lumea turma la aceste zile în Regatul Unit, care de-a treia, și apoi de un sfert din prețul să cumpere exemplarele cele mai rafinate ale celor mai scumpe branduri. Și se referă, cum ar fi îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii, obiecte de uz casnic și chiar specimene antichități, deoarece semnul "Salvare" în aceste zile poate fi văzut în ferestrele de aproape toate magazinele din Anglia.
Deci, ce? Te hotărăști să aleagă din toate destinațiile pe care le oferim doar un singur - Anglia, excursii? În acest caz, vrem să vă spun despre câteva avantaje ale acestei alegeri. Și aceasta - Revelion în hoteluri mici, care au păstrat interior și spiritul de vile aristocratice și castele în care sunt aranjate, un joc de golf și viața de la fermă de ponei reproducere, mersul pe jos pe iaht de valuri dure din Marea Nordului, mers pe jos de-a lungul Tamisei pe vechiul vapor cu zbaturi, participarea la numeroase carnavaluri, care în aceste zile au loc în toată țara și mai mult și mult mai mult. La urma urmei, ce are Anglia pentru oaspeții săi în timpul sezonului de vacanta doar pentru a enumera într-un singur articol.
Pentru că face doar alegerea ta și pentru a îndeplini în 2011, astfel că nu va uita niciodată acea întâlnire!
Și în ajunul Anului Nou, peste tot Anglia, în ferestrele caselor pus lumânări aprinse, simbolizând separarea sa întâmplat deja cu prezentul și întâlnirea cu viitorul necunoscut. Aceasta vedere este atât de mare încât cei care au văzut ambele sate și orașe, pe străzile orașului și universități vechi sunt transformate în grup de stele sclipitoare, vorbesc mult despre asta la prietenii lor. Deci, crezi că poate și-l face sens pentru a vizita Anglia pentru cel puțin Anul Nou, în scopul de a vedea, de asemenea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu