miercuri, 26 iunie 2013

Cel mai scump penthouse din lume

Sculpturi, design sofisticat și iluminat moale oferă acest tip de scara dramatic, deși aceasta duce la o galerie de romantic.

Cel mai scump penthouse din prețul mondial de 305 milioane dolari

Acest post va fi destul de mic, pentru că vedea pentru tine, atunci când te duci la fotografii. Și dacă este așa, atunci tot ce rămâne pentru noi să spunem - acesta este cel mai scump penthouse din lume se află în Monaco, și a fost recent cumparat de care dorește să rămână anonim arab Sheikh pentru 305 milioane de dolari SUA.

Două etaje, aceasta este cea mai scumpa casa din lume conține dormitoare și o bibliotecă, un cinematograf și o gardă, bar, sala de dans, și multe alte lucruri care sunt un element integrant al prestigiu și de lux, nu mai vorbim de uimitoare fără sfârșit pe suprafața apei din Marea Mediterană . Și el a creat proiectul firma de design din Londra "Candy și Candy", cunoscut în întreaga lume pentru soluțiile sale îndrăznețe și neconvenționale.

Самый дорогой пентхаус в мире

Fotografii: Și acest elegant bibliotecă cu două etaje - visul oricarui pasionat de șoarece de bibliotecă.

Самый дорогой пентхаус в мире
Foto: Aici tavan argint roata reflectă cele două candelabre de cristal imens.
Самый дорогой пентхаус в мире
Самый дорогой пентхаус в мире
Foto: Să acest dormitor este decorat într-un stil modern, dar asta nu înseamnă că ea cade din o soluție totală de design.
Самый дорогой пентхаус в мире
Vezi: Această cameră este toate elementele sale creează o asociere cu caleașcă, înghețate în anticiparea călăreț.
Самый дорогой пентхаус в мире
Foto: farmec deosebit de elemente de gradina engleza da o verandă de vis, care oferă o vizualizare simplă și excepționale.
Самый дорогой пентхаус в мире
Foto: oglinzi duble crea iluzia de o priveliște panoramică uimitoare în această cameră confortabilă.
ADeci asa traiesc șeici arabi, moguli, stele de primă mărime, precum și alti miliardari. Ia sfaturi de site-ul nostru, de a fi proprietarul următoar a acestui penthouse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu