miercuri, 26 iunie 2013

Cei mai scumpi pantofi

Gone sunt zile în care coase pantofi au fost utilizate numai astfel de materiale banale, cum ar fi piele sau piele de căprioară. În epoca de milionari pentru fabricarea de "articole de îmbrăcăminte pentru picioare" au început să folosească aur și platină fire, diamante și alte pietre prețioase. Mai întâi a venit la produse ale industriei ușoare, care costa cateva milioane de dolari, iar apoi au fost oameni bogați care au fost de acord să le cumpere.

Milionari-avari care nu doresc să plătească mai mult de 10.000 de o pereche de pantofi
Dar astfel de prețuri de spațiu se referă numai la pantofi pentru femei. Barbatii au fost intotdeauna temperat. Producătorii dau seama că mai mult de 10.000 USD câteva dintre ele nu se va extinde. Este de la acest preț oferă încălțăminte pentru bărbați de lux cunoscut brandul francez Louis Vuitton.
Pantofi pentru bărbați oferite de Louis Vuitton, rochie sunt realizate din piele și căptușită în Maroc. Aceasta piele de capră, vychinennaya și tratate într-un mod special. Apropo, cu impregnarea și tratarea pielii în Louis Vuitton se întrunesc trase de la maestru norvegian. Cusute cu fir de încălțăminte lenjerie face prin comanda speciala. O pereche de aceste pantofi sunt foarte convenabile, usor si mai practic. Milionari, inclusiv Philip Zepter sau George Soros sunt dispuși să cumpere aceste pantofi pentru ei: o parte din motive de prestigiu, în timp ce altele pur și simplu din dorința de a se simtă confortabil.
Nedumerire atât de sincer de oameni conservatoare din lume a cauzat produs marca A. Testoni. Italienii au reușit să coase pantofi, în valoare de 38.000 USD Acestea sunt realizate din piele de aligator. Un preț ridicat datorită prezenței o cataramă de aur încrustată cu diamante. Acum, cei pentru care un lux - este un mod de viață, digera informațiile și cred că, ceea ce sunt ei merg acum.
Ca cizmari au transformat în bijuterii
Pe drumul de pantofi pentru femei sunt un pic mai ușor. Prețul a sute de mii de dolari, nimeni nu aduce la un atac de cord, și un plus de milioane de eticheta de preț face posibilă pantofi amanta prețioase pentru a se bucura în partea de sus a programelor tematice.
Până în prezent, nimeni nu a depasit recordul de designerul Stuart Weitzman, care a creat pantofi in valoare de 3 milioane de dolari. Acestea sunt realizate din satin maro. Și decorarea lor principale sunt rămășițele de dinainte de război la Hollywood cercei stea de cinema. O pereche de mare safir, rubin si diamante detaliu permis de către Kathleen York, care a venit la ei la Oscar, arata cel mai bine, sau mai degrabă pentru toate cele 3 milioane de euro.
Mai puțin a fost de încălțăminte elegantă din același proiectant, el a creat de Alison Krauss. Doamna plătit pentru o pereche de 2.000.000 USD și a fost capabil să se simtă ca o Cenusareasa in ultima parte a anului o poveste veche. CRYSTAL efect de pantofi a fost realizat de șase sute de carate de diamante. Dar punctul culminant al "pantofi Cenușăreasa" a devenit diamant 5 greutate fatetate de culoare carate, reprezentând o scădere de surori nefericite de sânge care nu sunt pantofi râvnit nalez.
Cei care cere 2 milioane de pantofi de Stuart agitat Vayttsmanom în colaborare cu bijutierul Le Vian. În finisare sandale cele mai elegante folosit un total de 28 de carate de diamante mici și mijlocii, iar rolul principal este jucat de tanzanite mineral având o culoare albastru. Aceasta opera de arta nu a fost încă achiziționat. Se pare că nu toți cei care știu cum să facă bani, sunt dispuși să cheltuiți o avere pentru a cumpara o pereche de pantofi.
Apropo, dacă aveți o rochie roșie de potrivire, puteți plăti 1,6 milioane de dolari pentru sandale, făcute de același designer, cu utilizarea de platină și 120 de carate de rubine.
Vanzarea de pantofi second-hand! De mare valoare!
Iubitorii de încălțăminte second-hand poate oferi o "naturale" pantofi Ellie - fete face o excursie la Oz. Pentru filmare a filmului, în 1939 s-au făcut timp de șapte capodopere de mătase, decorat cu piatra de cristal, argint și mărgele de sticlă. Patru perechi de pierdut, furat dintr-un muzeu, iar cele două cupluri de așteptare pentru proprietarii lor, la un preț de 200.000 de dolari. Pantofi de ciudat indian prinț, un strat gros împânzit cu diamante și spinel, au fost cumpărate de Muzeul canadian de pantofi de 160 mii de dolari.
În ceea ce privește pantofii "de zi cu zi", apoi arunca ocazional în vânzarea de pantofi sport de la Nike, în valoare de 50.000, sau Mississippi cizme Manolo Blahnik la 14 000 o pereche. În plus față de epiteliului de tineri aligatori decora margele lor, ele sunt căptușite cu jos și au un toc manolovsky firmă. Vanzarea cele mai scumpe cizme numai în magazine din New York. Deși rata de vânzările lor sunt mult mai mici decât cele papuci din China și saboți, dar vor exista întotdeauna cele mai bogate femei din lume, care își pot permite o astfel de achiziție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu