miercuri, 26 iunie 2013

Cele mai scumpe bucate din lume

Caviar negru, locuitorii exotice de mare adâncime și rare fructe insula tropicala - toate acestea sunt scumpe pentru medii feluri de mâncare persoane familiare au devenit milionari de pe mese. Dar ei mănâncă cei mai bogati oameni din lume, atunci când încearcă să demonstreze propria lor de bunăstarea financiară și să se bucure de deliciile culinare de bucătari de top moderne?

Cartofi
S-ar părea dificil de a clasifica mâncăruri scumpe și rare. Dar merita sa ne amintim că oamenii care castiga o gramada de bani nu sunt utilizate pentru a vedea pe ceva masa ta familiar și banal, de aceea pentru ei de pe insula Nurmuate soiul cultivat de cartof numit "La Bonnotte", costul per kilogram, care este o medie de cinci sute de euro . Mergând la o delicatesă scumpe de mână, și de cartofi de obicei acesta are un gust mai delicat si rafinat.

Burger
Dorința de a avea un junk food gustare este tipic pentru cei bogați. Dar instituția a participa la un fast-food normală - nu cea mai bună opțiune pentru un milionar. Chef de restaurante high-end in Las Vegas, a decis pentru a satisface fanii de jocuri de noroc, care doresc să mănânce repede, dar de lux, și incluse în meniul restaurantului "Fleur" Burger, al căror preț este de cinci mii de dolari. Pentru această sumă vă puteți bucura de carne de vită Kobe, sos dulce de trufe albe și foie gras felii, așezate pe o gura-adăpare crocante bun. Completează burger de milionari sticlă de vin și un exclusiv cincisprezece sticlă.
Sushi
Nume vasul autorul, care este servit în restaurantul Filipine, sushi tradițional este foarte dificil, pentru că în loc de obicei pentru toti fanii din bucătăria japoneză nori se folosesc plăci subțiri de aur de 24 de carate. Pentru decorarea nigiri-sushi bucătar-șef folosește diamante din Africa de 0,2 carate, iar costul total al unui singur portie de această capodoperă de artă culinară și bijuterii este de 2100 de dolari. Cele mai frecvente cumpărătorii de acest feluri de mâncare uimitoare - oamenii care vor să facă cererea în căsătorie iubita lui. Potrivit acestora, este mult mai original decât inelul banal într-un pahar de șampanie.
Pizza
Un alt fel de mâncare tradițională este ieftin, a primit o nouă viață în mâinile de un profesionist - o pizza italiană. Se pregătește doar bucătar din lume, direct în fața clientului. Pe piesa finit de aluat prevăzute trei tipuri de caviar, creveți, file homar și homar, precum și o brânză rare făcut din lapte de bivoliță negru - mozzarella de bivoliță. În loc de reumplere a autorului de pizza in valoare de 8300 de euro foloseste coniac de elită și adăuga condiment la o deja proiectat vasul original, sare australian roz. Cu toate acestea, destul de pizza, diametrul care nu depășește douăzeci de centimetri, foarte dificile, dar în acest caz, nu este importantă.
De lux, care a devenit un mod de viață pentru unii, devine din ce în mai și forma mai sofisticate și originale, asa ca cine stie, e posibil ca bucătari curând elită și restaurante vor crea feluri de mâncare mai scumpe, care poate zdruncina imaginația chiar și cele mai exigente gusturi. În același timp, aceste cinci produse sunt lideri pe lista de alimente mai scump și neobișnuite din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu