miercuri, 26 iunie 2013

Școli pentru copiii milionarilor

Tati și mami, care au un nivel de securitate financiară este peste medie și să ia cel puțin un loc în lista Forbes, pe timp de noapte, de multe ori cap uscate despre asta, ceea ce mâinile se va muta fabricile lor, nave, stocuri și colectarea de antichități. Că receptoarele au comandat acumulat destul de bine, acestea trebuie să fie educa în mod corespunzător. Și dat fiind faptul că oamenii bogați sunt, de obicei, ocupat, educația copiilor lor milionari delegat la diferite instituții de învățământ.

De ce școli de elită?
Școlile deversare de interne alege un patrioți mușchi și cei care sunt încă doar doar în căutarea unui mod de a deveni bogat. Adevărat, de milionari în dolari din întreaga lume trimite în mod tradițional copiii la școli private europene. De ce?
În primul rând, învățământul secundar european oferă posibilitatea de a fi înscriși fără examen în orice universitate în valoare de lume, și cu un certificat de școli ruse sau Malay încă nevoie de timp să se gândească, în cazul în care acesta poate fi utilizat.
În al doilea rând, un chadushko preferat să dețină cel puțin două limbi străine, la nivel de vorbitori lor vor înțelege mentalitatea europeană și va conduce contacte utile. În al treilea rând, tratamentul copiilor în astfel de școli este determinată numai de comportamentul lor și meritele personale, nu suma de bani in contul din părinți.
Elveția și Regatul Unit - țara de super-Educatie
Liderul clar în educația copiilor din familii foarte bogate, școlile sunt Marea Britanie și Elveția. În același Revista Forbes a publicat o listă cu școlile cele mai scumpe și de prestigiu.
Cinci dintre cele mai prestigioase scoli
1. Primul loc a fost acordat elvețian Institutul Le Rosey, având o poreclă informală - ". Școala de regi" Ai plăti 50 000 de euro pe semestru și știți că copilul dumneavoastră învață și trăiește într-un castel medieval înconjurat de 28 de hectare de terenuri proprii. Terenuri de tenis, o saună, un grajd, un club de yacht, un campus de iarnă și schi alpin în apropiere. În plus, bucătarul-șef local de copii este considerat cel mai bun de pe continent. Aici există o clasificare a studenților în grupuri cu număr diferit de privilegii și libertăți. Absolvire are loc în ceea ce privește comportamentul și de succes în procesul de predare.
2. Scoala Britanica Eton College. Se ia doar băieți. Total de 27.000 de bani europeni pentru semestru, iar copilul va învăța în compania copiilor de politicieni britanici, monarhi și membri ai Guvernului. Atât Prințul Harry și William au încheiat această instituție. Și Churchill Dizraili și David Cameron. După aceea, copiii colegiu destinat cale directă la Oxford sau Cambridge.
3. Swiss College Alpin Beau Soleil este situat în apropiere de stațiunea de Montreux. Proprietarii de școală implicat în această afacere de peste un secol. Pentru cele șase luni să plătească 48.000 de euro și copilul dumneavoastră este de învățare în sala de clasă, în care un total de 8 elevi. Într-o instituție de învățământ are un restaurant, centru de artă, grajduri și un studio de film. Un cip de școală - expeditie de formare e, care se organizează. Acesta din urmă, de exemplu, a fost pe vârful Muntelui Kilimanjaro.
4. Aiglon College britanic acordă o atenție mult la învățământul academic și este un avocat de disciplină și moderație în alimente și de divertisment. Un profesor este responsabil pentru 5 elevi. Prețul de plăcere - 43.000 de euro.
5. Gstaad International School - un mic copii hiper-activi pensie orientate spre elvețiene. În plus față de Statele Unite sau Marea Britanie (cu alegerea părinților), bază de învățământ, copiii implicați în înot, alpinism, tenis și să învețe înțelepciunea de schi. Părinții de astfel de pregătire și un exercițiu atletic va costa exact la 40.000 de euro pe semestru.
Lista instituțiilor de învățământ cu prima continuă aceleași colegii britanici și elvețieni care au diferențe minore. De exemplu, Leysin Scoala Americana a acordat o atenție mult la lecțiile de afaceri și secretele de negocieri de afaceri, și în Brilantmont Școala Internațională s-au axat pe studiul artei și înțelegere de complexitatea psihologiei.
Școli de elită a avut nici o lipsă de elevi. Există o concurență acerbă pentru fiecare loc - o mulțime de milionari, iar numărul de locuri este limitat, în principiu. Multe familii înainte de timp de înregistrare moștenitorilor lor pentru o școală care are un profil care este cel mai interesant dintre cei mai bogati oameni din lume. Interesant, dar în cazul în care "copii de aur" au spart cel puțin o regulă instituției sau nu au timp în științe, care nu ezita să deducă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu