miercuri, 26 iunie 2013

Cel mai mare vas de croazieră din lume - "Allure of the Seas"

Acest articol nu are cea mai mică reclame. Și dovada în acest sens este faptul că vom fi implicați în revânzare de bilete pentru cel mai mare vas de croaziera din lume, "Allure of the Seas", de mult timp am închide acest site in schimbul unei insulă calde tropicale.
Am vrut doar să vă spun despre o navă a cărei serviciu de la proprietarul său, compania "Royal Caribbean", care costa o jumătate de miliard de dolari pe an. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece "Allure of the Seas» - nu doar o navă, ci un adevarat oras plutitor, sau pentru a fi complet corecte - "Stars" adevărata statiune plutitoare, cu înaltă calitate cositorire, astfel încât nu va fi nici măsurată familiare pentru noi, "Allure of the Seas" este pur și simplu, și toți cei care au auzit despre ea cel puțin un pic, știe că un serviciu similar cu cel de pe bord, este puțin probabil pentru a găsi oriunde.

Pe nava, plasat 16 punti pentru pasageri pe care 2700 sunt cabine confortabile. Ele pot găzdui până la 6200 (mai exact - 6203) de pasageri, care vor deservi 3.000 de oameni din personal special instruit. Iar personalul a fost selectat la "Allure of the Seas", cu grija că jurnaliștii occidentali au reușit deja să compare cu selecție a serviciilor secrete.
Există, de asemenea, găzduit o sală de concerte și un patinoar, terenuri de tenis și piscine cu apă dulce și bazine cu apă sărată pentru surfing, comedie și jazz cluburi, disco cu două etaje, terasă de interior și exterior, punte de promenadă, care rivalizează cu dimensiunea de bulevarde ale orașelor europene, precum și un număr mare de magazine saloane de infrumusetare, baruri, cafenele și restaurante. Și ar trebui să fie remarcat faptul că puteți cumpăra în magazine după cum este necesar pentru orice trivia de călătorie, și produse ale celor mai renumite branduri din lume, dintre care unii sunt masini mai rare, al căror preț este de multe milioane de dolari, iar printre sporturile site-uri au locuri de joacă pentru baschet, cricket și tenis.
Dar serviciile echipei de pasageri mai exigente «Allure of the Seas» dirijabil va asigura curse aeriene și mai multe submarine, pe care ambele pot urmări nava și du-te la propria ta călătorie subacvatice. Că, în comparație cu bucătăria treizeci-lume, feluri de mâncare pe care le puteți gusta, fiind pe o navă, sau o pivniță de vinuri cu cărți rare, datând de la sfârșitul de an înainte trecut - la începutul secolului trecut?
Si cel mai important - o noapte petrecut la "Enchantment of the Seas" va stabili de tine cel puțin 1.400 de dolari. Și asta nu e de numărare vârf, precum și alte cheltuieli conexe, care, la cel mai mare vas de croazieră din lume, veți găsi multe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu