miercuri, 26 iunie 2013

Cele mai scumpe hobby-uri din lume

Dacă credeți că aveți cele mai scumpe hobby-uri din lume sunt de colectare bijuterii, vinuri rare și mașini de lux, atunci se înșeală amarnic, pentru că toate cele de mai sus nu este nici măcar în top zece din aceste hobby-uri. Dar nu vă faceți griji, vă costă termina de citit acest articol pana la sfarsit si veti sti totul despre hobby fabulos de scump. Sau, cel puțin, de cele mai scumpe.

1. Artefacte antice
Faptul că achiziționarea de astfel de relicve nu este numai costisitoare, dar mulțime de puțini aleși, ca cifra de afaceri de artefacte antice sunt de obicei realizate sub stricta supraveghere a statului. Și dacă credeți că vorbim despre bijuterii de scitice movile funerare si statui grecești, atunci se înșeală amarnic. Relicvele adevărat valoroase sunt legate de proshumerskim civilizații, prețul pentru care, uneori, incomensurabil cu orice pe care le puteți cumpăra miliardar, milionar și chiar mai mult mediocre.
Amintiți-vă scena din filmul "Hellboy 2" de la licitație, care a vândut o parte a coroanei Elven? Deci, dacă scoateți toate mistica a acestui episod (deși, uneori, atunci când cumpără un veritabil artifacts sunt foarte greu de făcut fără el), veți obține chiar și un vag, dar înțelegerea unor astfel de evenimente. Deși se consideră că descoperirile cele mai valoroase de arheologi merge la colecționari, trece Tribuna ca licitații, și agențiile guvernamentale să monitorizeze cifra de afaceri de antichități.
Dar adevărata valoare a acestor colecții pur și simplu nu poate fi numit.
2. Colectia de arta contemporana
Aici sunt toate lumesc, deși nu atât de ușor de înțeles. Ei bine, spune-mi ce o persoană normală ar plati sute de milioane pentru incurca trei metri de sârmă ruginită, sau cateva pete vagi pe o lovitură printr-o pânză de armă peleți? Cu toate acestea, printre cei mai bogati oameni din lumea modei pentru arta contemporană nu se oprește aici deja de aproximativ 50 de ani, și, prin urmare, mostre de ei în continuă creștere în preț.
Am scris deja despre artiști din lume cele mai bogate și prețul de creatiile lor, pentru că după ce citiți acest articol, veți înțelege de ce unele colecții de sculptură modernă sau pictura nu sunt judecate de milioane de oameni, și miliarde de dolari.
3. Colecție recunoscut capodoperele lumii
O astfel de colectare este mult mai previzibil, deși nu la fel de modă. Judecător pentru tine - care acum poate fi surprins "Floarea-soarelui" de Van Gogh sau "Madonna" de Rubens? Dar, în ciuda acestui fapt, există încă oameni dispuși să plătească zeci de milioane de Renoir, și 30 de milioane de Salvador Dali.
Cu toate acestea, avantajul de astfel de colecții care alcătuiesc exponatele lor nu va fi mai ieftin decât ultima lor preț, bine, unii dintre ei - vorbim despre colecții de opere de artă clasice - cele aproximativ 12-18 miliarde de dolari.
4. Pasiune pentru Aviație
Oamenii bogați este greu de surprins de colectare aeronave, mai ales atunci când vine vorba de planoare duble, care pot fi ascunse în garaj de dimensiuni mici. Cu toate acestea, cei care cumpara propria lor reale "Boeing" de a gestiona personal, merită întotdeauna o atenție deosebită. Dar acest lucru nu este capriciu atât de neobișnuit.
O adevărată "gurmanzi" mult mai mult, cum ar fi aeronavele cu viteză redusă construite înainte de 1940. Aceasta face parte din acea perioada unul dintre cele mai scumpe din cea mai mare colectie din lume de avioane militare din al Doilea Război Mondial, care, potrivit unor rapoarte neconfirmate (de la colectare este actualizată în mod constant) este estimat la aproape jumătate de miliard de dolari. Acest preț este determinat nu numai de către un număr mare de masini cu aripi de diferite armate, dar, de asemenea, faptul că acestea sunt toate echipate cu detalii autentice, de la motoare, și se încheie cu nituri de mitraliere și muniție.
5. Iahturi si nave
Ei bine, valoarea de o colecție de iahturi încerca să-l calculeze: doar un act de faptul că cea mai mare a instanțelor existente de baschet port plasat un plin de dimensiuni terenuri de tenis, bazine de 30 de metri, piste de jogging și chiar un drum de pamant. Și în ciuda faptului că barca în sine este decorat cu soiuri rare de lemn, aur, platină și argint, și doar costurile anuale de asigurare de 2,5 milioane de dolari.
6. Colectarea de cărți vechi
Cea mai mare colectie de volume vechi si manuscrise deținute de Vatican, și toate datorită lui Dan Brown. În lume există aproximativ 700 de colectori ale căror colecții de literatură antică, și în cazul inferior la Vatican, se face că numai suma de cărți colectate. Prețul pe care cu greu poate fi mai mic. Deci, de exemplu, cel mai scump la data aparține Bill Gates, fondatorul "Microsoft", si costa 24 milioane dolari. Scrierea este celebrul Leonardo da Vinci, și sunt numite "Codex Leicester" sau "Tratat despre apă, pământ și corpuri cerești."
7. Colectarea de castele vechi feudale
Cel mai interesant este ca de obicei - funcționare, jumătate distrusă și nimeni nu aparțin castel din secolul cavaler 12-14 pot cumpăra acum dreptul de proprietate deplină de 30-50 de mii de dolari. Deci, de ce, s-ar putea întreba, de colectare astfel de încuietori este pe locul al șaptelea? Faptul este că oamenii care le colecta, sunt rareori îndeplinite în sine de cumpărare, ei încă mai au nevoie pentru a bloca fost spart de până la pietre separate și blocuri, care sunt ambalate cu atenție fiecare la propria cutie, și apoi transportat la colectorul de patrie - din China, America sau Arab Emirates, și nu re-asamblate. Și ca preț de o astfel de operațiune poate fi zeci de milioane de dolari, și se pare că acest lucru este, de asemenea, o mulțime de colectare numai cei mai bogați membri ai planetei noastre.
Și după ce că mașinile se deplasează, bijuterii, vin, blănuri și insulele exotice din oceane. Dar astfel de "fleacuri" milionar autentic nu nu va fi angajată. Pentru că, dacă ați investi într-adevăr, acesta este doar ceea ce se va repeta apoi venituri. Deși zvonuri pentru a fi David Rockefeller pentru anul lea 92 de viața sa acumulat o colecție de insecte, care este în valoare de aproape 3 miliarde de dolari. Deci, poate e timpul sa descoperi rapid hobby-ul său de a face doar bani buni pe ea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu