joi, 27 iunie 2013

Ideea de afaceri - închirierea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei gravide

Chirie de rochii de mireasa si accesorii au fost mult timp un serviciu de familiar se recurge în cazurile în care doriți să economisiți bani și nu o mulțime de bani pentru comanda de aprovizionare, care va avea puterea de a împrumutat câteva zile. Astăzi este câștigă popularitate ca un fel de afacere - închirierea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei gravide. Mai mult decât atât, spun analistii, la momentul în care această afacere de nișă este umplut cu puțin mai mult decât în ​​prezent, și să se obișnuiască cu consumatorii de servicii, profiturile din astfel de o cabină de închiriere va fi mult mai mare decât de atelier de mireasa.

Ce este nevoie pentru a deschide o îmbrăcăminte de închiriere pentru femeile gravide?
Cel mai simplu mod de a deschide o afacere similară, pe baza de o piață de desfacere existente pentru vânzarea de îmbrăcăminte pentru femei, dar nu este necesar. Puteți începe să dezvolte această afacere și de la zero. Veți avea nevoie de:
Registrul SP;
Găsi o cameră de interior (30-50 de metri pătrați);
Cumpăra haine de petrecere;
Echipeaza montaj;
Organizarea companie de publicitate.
Costurile estimate
Nume suma exactă care va fi necesară pentru a pune în aplicare această idee de afaceri este dificil, dar unele estimări poate produce în continuare. Astfel, înregistrarea IP vă va costa 2-3 mii de lei. Inchiriere spatiu pentru cabina, în funcție de regiune, va costa 30 - 200 de lei pe metru pătrat. Astfel, în acest caz, este important ca salonul de închiriere situat în așa fel încât să se mame viitoare ar putea ajunge la el cu ușurință.
Camera va trebui să organizeze una sau doua vestiare, precum și o zonă de relaxare în care clientul va fi capabil să se așeze. Astfel de confort este foarte important pentru femeile gravide, asa ca nu neglija pentru a crea condițiile pentru ei. Echipamente și eventualele reparații minore va costa 3-10 de mii de lei.
Gama de selecție
Următorul pas - cumpărarea de haine care vă va oferi mame viitoare. Este foarte important de a alege gama dreapta. Limitând-o doar la rochii de seara si haine pentru ocazii speciale, vă priva-te o sursă majoră de venit. Excursie pentru a vizita, în special în etapele ulterioare ale sarcinii - nu este un lucru frecvent în viața unei femei gravide (excepție ar fi suficient evenimente rare - nunți, aniversări și așa mai departe). Prin urmare, rochii de "ieșire" ar trebui să fie nu mai mult de 20-25% din numărul total de lucruri în salonul tau.
Este mult mai important pentru viitorul mame pentru a salva, de exemplu, în haine de iarnă și toamnă. Cumpara haina, haina de ploaie sau jacheta, fiind insarcinata 7-9 luni nu este numai costisitoare, dar, de asemenea, inutil. După câteva luni de haine scumpe vor fi pentru totdeauna blocat într-un dulap și să uitați despre el, si-a petrecut-o pe mass-media. Deci, pe partea de sus de haine și haine călduroase concepute pentru a fi purtate în etapele ulterioare ale sarcinii, trebuie să-și concentreze atenția maximă.
Completează gama de haine de maternitate cabina de închiriere poate bluze, jachete și tot felul de accesorii. Costul de inchiriere lor nu ar trebui să fie ridicat, se va permite femeilor schimba de multe ori hainele si nu implica costuri semnificative.
Politica de prețuri
În scopul de a face un profit și au încă o mulțime de clienți, experții sugerează formarea prețurilor pentru mașini nu depășește 15% din costul de haine pentru un contract de leasing de o săptămână de la prima casetă, și de 10% pentru aceeași perioadă în viitor. Astfel, la modelele mai scumpe de rochii seara preț poate fi ușor mai ridicată (până la 20-25% din costul total), dar pe haine casual ar trebui să fie destul de rezonabil și să nu depășească 8-10%, în special la inchirieri pe termen lung (de la o săptămână sau mai mult).
Aranjarea în mod corespunzător hainele de închiriere de afaceri pentru femeile insarcinate, și acordând atenția cuvenită pentru a actualiza politicile gama, de publicitate și de stabilire a prețurilor, poti deveni proprietarul de o întreprindere profitabilă și oamenii potriviți.

Un comentariu: