miercuri, 26 iunie 2013

Pietre prețioase, mai scumpe ca diamantele

Declarația cu privire la faptul că pe Pământ, există pietre prețioase, care sunt diamante mai scumpe, ar putea arunca în stare de șoc 95% dintre cititori. Explica aceasta "ficțiune" din cele două părți. În primul rând, prețul inadecvate de diamante în sine. În al doilea rând, existența a trei tipuri de pietre prețioase din clasa 1, al căror cost, la aceeași greutate și caracteristici de calitate, depășește cu mult diamant.

Diamantele sunt pentru totdeauna?
Pentru inceput incercati sa "mai mici" în sine diamante. Cea mai mare parte a cumpărătorilor tipice de diamante, de obicei nu citesc cărți, și în orice manual de mineralogie clar că diamantele sunt cele mai abundente din pietre pământ. Și poate fi scump ceea ce o mulțime? "Mona Lisa" - unul, este valoros, și cât de mult vă cumpărați pietriș, care se află pe malul mării?
Diamond hoaxer - milionari cunoscute
De ce tocmai aceste pietre au devenit un simbol al bogăției. Vina sau mulțumesc pentru că firma a fi "De Beers" monopol la nivel mondial, ideea de Cecil Rhodes și Ernest Oppenheimer. Cu asistența Băncii Rothschild milionari talentate confiscate pradă, tăiere și de comercializare diamante. Pietrele le vând numai la poporul său - sightholders, și apoi în cantități limitate și la un anumit preț.
Punctul culminant al milionarilor a devenit compania de publicitate "Un diamant este pentru totdeauna", care a fost lansat în 1933. Esența a fost de a oferi diamante tăiate, ca imuabil și atributele cele mai caracteristice ale viață de lux. Fiecare starleta la Hollywood, de a adormi, se imaginat, stropite cu diamante de la cap până în picioare, dar de fapt a deveni bogat, ea a facut doar asta. Cumpere diamante de moda luat cu adevărat rădăcini în mințile oamenilor bogați. Ca urmare, nici soția sau fiica unui chelie frumusete-profur-arbori pe capul lor, "sponsor" pentru a obține de la el acest lucru "așchii" o viață de lux. Și mulți dintre cei mai bogati oameni din lume investesc în diamante de mii de dolari, euro sau lire sterline.
Ce a mai rămas de diamant, dacă scoateți fidea de la urechi
Dacă am renunța la moda si glamour, inspirat de locuitori ai planetei, "De Beers", ceea ce, atunci, este lăsată de diamant. În primul rând, duritate mare. 10 din 10 pe scara Mohs și strălucire de diamant distinctiv. Dar se pare numai în lumina soarelui sau raze electrice, nu tot timpul, ca în desenele animate descriu sau prezintă în reclame.
Ce se va vinde sufletul de orice bijuterie
Si acum uita-te la genial fata de bijuterii caractere umil și astfel. Diamante scumpe sunt vândute și mult mai mult apreciate printre bijutieri și doi reprezentanți ai aristocrați europeni din familia de corindon - rubine și safire, și un reprezentant al familiei beril, și anume smarald. Deoarece costul diamant materiei prime crește proporțional cu piatra individ greutatea sa. În plus, o mare saturația culorilor importanță, lipsa de defecte și calitatea de tăiere.
Cele smaralde cele mai valoroase sunt cele care au o uniformă profundă, același nume cu culoarea pietrei. Culoare rubinie poate varia de la roz la roșu închis nevinovat, și safire sunt valoroase, printre cei care au absorbit tenta maxim albastru-albastru și pentru a evita monotonie sau galben. Sunt de acord că aceste pietre sunt mult mai interesant să te uiți la produs, decât cele care arata ca pietre Swarovski, stralucire doar mai greu și mai puțin.
Caracteristicile comparative ale prețurilor de diamante, rubine, safire și smaralde
Acum, să ne uităm la câteva exemple concrete. Ia un diamant mare, cu caracteristici de înaltă calitate. Mare - cele care cantaresc mai mult de un carat. Prețul lor pe unitate de greutate egal cu 26 620 - 88 000 Rubin a adus din Birmania, care nu au defecte, transparente și are culori luminoase, cu nici un semn de ingalbenire, va merge la prețul de 120 000 per carat.
Smaralde și safire transparente care au o culoare distinctivă a familiei lor, se va vinde la un pret de 40 000 până la 90 000 de Ei vor deveni mult mai valoros numai dacă în spatele lor are un fel de istorie romantic. Aceasta este pentru "Devonshire Emerald," safir "Dumnezeu Dragon" și "Midnight Star" din Ceylon.
Preț record stabilit în 2006, un bijutier Graff, care a cumpărat inelul rubin pentru Bulgari. Piatra greutate 8.62 carate cereale granat sau. Fiecare unitate de greutate, care a costat cetățenii din Londra la 667,250 USD, iar pentru întregul minerale roșu aprins, el a costat 5,750,000 de dolari.
Dar, înainte de comunitatea mondială să vină la viață ca văduva lui Lily Safra de vânzare la licitație Christie a început, care a acumulat în viața ei, scufundat în uitare, soțul ei. Pietre și produse colorate este de a le vinde în valoare de 40 de milioane de dolari, îmbogățindu acest anti-SPIDovy Fundatia Elton John. Cel mai scump a fost inelul rubin în 32 de carate, împins de 6,7 milioane USD Cumpărătorul a dorit să rămână incognito.
Campion al lumii a fost un inel cu smarald minerale, a prezentat o "hartă", în 1958. Greutatea lui lipsea 13/100 la 20 de carate, dar acest defect mic nu este o mare influență asupra prețului său. Am cumpărat-o a doua a regelui Arabiei Saudite. Plătit pentru ea Abdel Aziz II 21 milioane dolari. El a considerat că este de datoria sa de a obține cele mai bune inel cu o piatră în culoarea ta preferata a profetului Mahomed. Diamante de această greutate și la acest preț nu s-ar vinde chiar Cecil Rhodes, Oppenheimer și Rothschild a pus împreună.
De fapt, bun pentru a avea un set complet de "piatră floare", creat de forțele endogene de pe pământ. Frumos de a avea un inel cu un smarald mare, înconjurată de o risipire de diamante mici sau colier într-o diamante aspect armonios și safire. Greșit numai că închinarea orb, pe care cei mai mulți oameni înconjoară diamante de obicei, uitând nedrept roci mai frumoase și mai profundă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu