luni, 24 iunie 2013

Consulting: trucuri de afaceri mari

Eficacitatea orice proiect de afaceri, indiferent de domeniul de aplicare și producția globală depinde de alfabetizare de management al afacerii. Acest fapt este imuabil axiomă, cum ar fi business-învinși nu a încercat să justifice eșecurile lor de către diverși factori terți. Desigur, există situații diferite, dar statisticile sunt necruțătoare - prăbușirea majoritatea companiilor depinde de eroare în cap în timpul operațiunii de afaceri.

Consilieri financiari, ca o modalitate pentru eficiența afacerii
Ca în orice afacere, în conducerea companiei, este recomandabil să asculte sfatul profesioniștilor. Specialiștii care pot contribui la creșterea eficienței de orice structura de afaceri, care lucrează în firme de consultanta. Consulting - o activitate legată de domeniul de aplicare a serviciilor de profesioniști care știu cum să facă primul dvs. de milioane de euro. Și pentru o taxă, ei împărtășesc cunoștințele și abilitățile lor cu proprietarii de afaceri, magazine, producție și alte întreprinderi. Consultant este capabil să rezolve diverse probleme, se poate:
sugera moduri de a crește vânzările;
evaluarea performanței managementului companiei și nevoia de a identifica link-ul "slabă" în stare, prin care a redus de performanță;
elaboreze o strategie de dezvoltare a companiei, arată cele mai promițătoare modalități de a merge mai departe;
ajuta să iasă din situația de criză, etc
Schema de bază pentru a crește vânzările
Fiecare consultant de afaceri are propriul set de recomandări și secrete, și este destul de natural, deoarece se bazează pe această informație, veniturile proprii. În plus, există metode de a atrage clienții care lucrează în orice afacere, indiferent dacă acesta este un mega-corporatie Phil Knight sau supermarket provincie modest. Pentru aceste tehnologii universale includ următoarele metode:
Principiul de un produs mai scump - deși se presupune că mult mai ușor să vândă bunuri ieftine, nu. Lucruri de elita a cumparat mult mai mult decât pentru bunuri de larg consum. Prin urmare, printre produsele de orice companie ar trebui să fie poziția de categoria de "doar pentru cei bogați."
Pret competente - există o serie de tehnologii care ar putea face prețul produsului atractive pentru cumpărător. Acestea includ figuri celebre sunt incomplete. Ca în cazul în care clientul nu înțelege faptul că 99,99 este la fel ca 100, dar un fapt - un lucru încăpățânat, "incomplete" etichete de preț lucra cu succes.
Reduceri si promotii - om de afaceri competent știe că pierde o parte din venitul pe un grup de bunuri, el poate rambursa cu interes pe pozițiile rămase. Un exemplu de astfel de politicieni vicleni sunt diferite tipuri de obiecte promotionale. De obicei, cumpărătorul a intrat în magazin, rareori limiteze achizițiile lor de cumpărare doar un singur lucru care duce la o reducere, ceea ce înseamnă că, împreună cu bunurile la un preț redus, proprietarul este de vânzare același client, și alte produse, câștigând în detrimentul de afaceri.
Există mai multe trucuri care permit pe termen scurt pentru a crește în mod semnificativ eficiența vânzărilor, și, în consecință, și de afaceri în general. Este acest tip de oferta consultanti de afaceri de cunoștințe.
Rechinii Consultanță Financiară
Ca în orice afacere, în domeniul de consultanță în afaceri are sale mega-specialisti, care a recunoscut meritele întreaga lume. Una dintre acestea este Max Hait - consultant în domeniul proiectelor de investiții și de obținere de finanțare pentru companii. El este bine-cunoscuta firma de consultanta Consultanta Corporate Finance, care funcționează pe zone ale Europei.
Dennis Hobbs - una dintre cele mai experimentate "rechinii" de consultanta. Domeniul său de activitate a fost întotdeauna făcut. El a condus transformarea sistemelor existente în zeci de producție în cel mai recent sistem lean manufacturing dezvoltat de el. Dennis Hobbs a lucrat cu astfel de companii bine-cunoscute, cum ar fi Nissan, Kodak, General Electric, etc
Este dificil de a supraestima activitatea de consultanti de afaceri. Munca lor - un fel de "prim ajutor" pentru sectorul de afaceri. Dacă vei cerceta istoria dintre cele mai renumite branduri de produse, puteți fi sigur că în diferite stadii de direcția de dezvoltare a fiecăreia dintre ele atras de lucru al companiei de consultanta. Și asta înseamnă că normale de afaceri va avea acest fapt este util să rețineți, și dacă este necesar, să caute calificat "Primul ajutor de consultanta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu