luni, 24 iunie 2013

Cum de a construi relații de afaceri în bisiness


Pentru a avea succes, e nevoie de o echipa de oameni care doresc să ajute în rezolvarea problemelor. Acesta este motivul pentru stabilirea de relații de afaceri (Networking) este una dintre cele mai importante instrumente folosite în afaceri. Șansele de succes sunt direct dependente de numarul de persoane care doresc să vă împrumuta pentru un serviciu, adică persoanele cu care sunteți într-o relație bună. Acest lucru este valabil pentru orice domeniu de activitate, nu contează, ai răspândit cultivarea de produse cosmetice sau melci.

Prin urmare, prima regula a legăturilor de afaceri. La întâlnirea și comunicarea lasă o impresie bună - să fie atenți la alte persoane, dar nu deranjant. Dacă vi se cere pentru un serviciu, să fie pregătit pentru a oferi un serviciu în schimb, care este sigur de a informa partenerul tau potential.

Nu uitați că întâlni pe haine. Să fie întotdeauna curat. Întotdeauna - înseamnă întotdeauna, nu doar înainte de o întâlnire de afaceri, de necunoscut care s-ar putea întâmpla familiaritate viitor cu un potential client sau o persoana interesanta.
Purta mereu cu tine propriile cărți de vizită. Acesta este cel mai simplu mod de a menține persoana dreptul de informații cu privire la, toate lucru pe termen scurt și clar, iar principalul - acum el este întotdeauna la îndemână pentru persoanele de contact.
Timp liber pentru a se educa, nu numai în zona în care lucrați. Fi interesat de tot ceea ce este posibil, să fie întotdeauna pregătit să învețe material nou. Cunoștințe extinse va face posibilă pentru a găsi un subiect comun de conversație cu mai multe persoane.
Regula principală - să fie atenți la partenerii lor
Începe să creăm propriul legături de afaceri de bază. Astăzi, aceasta nu este o problemă - nu în mod necesar întotdeauna câteva deținătorii de gros pentru carti de vizita - toate informațiile pot fi stocate în telefon, tabletă sau laptop. Aveți grijă ca date drept este întotdeauna la îndemână.
Când întâlnire va audia persoane cu privire la interesele sale și de familie. Salvați-l la data de baza ta de naștere, și asigurați-vă că pentru a apela pentru a te felicit. Aceste simboluri mici de apreciere achita în mod necesar cu generozitate. În cazul în care doi dintre prietenii tăi se pot ajuta reciproc, ajuta ele împărtășesc coordonatele lor, asa ca nu doar va face servicii la alte persoane, dar, de asemenea, să se pregătească pentru viitor.
În cazul în care pentru a găsi noi parteneri și clienți?
După ce și dea seama că stabilirea de relații de afaceri este într-adevăr o parte integrantă a construi o afacere de succes, o întrebare poate apărea în cazul în care este necesar pentru a le instala.
Noi nu ar trebui să neglijeze o vizita la evenimente speciale - expozitii, training-uri și conferințe. Pe oricare dintre ei au posibilitatea de a extinde cercul lor de contacte de afaceri.
Dedică timp pentru predarea în diferite cursuri, și, eventual, obtinerea de un alt educației, puteți deveni familiarizați cu oameni ca-minded care vă împărtășesc interesele, vei fi de ajutor reciproc.
Nu uitați că oamenii de succes sunt sigur de a face timp pentru sănătatea ta și de a face sport. Prin urmare, noi parteneri pot fi găsite în clubul sportiv și la piscină, iar în secțiunea de aikido.
De fapt, secretul este simplu - faci ceea ce iti place, du-te la locuri care vă interesează, iar în cazul în care dobânda este sincer, atunci veți fi cu adevărat capabil de a găsi oameni care împărtășesc convingerile tale.
În plus față de toate aceste locuri pentru a rotunji contacte utile pot fi folosite cu succes la Internet. Prin înregistrarea pe forum, tema dedicat discutarea problemelor legate de afacerea dvs., veți obține în mod automat sute sau chiar mii de potentiali parteneri. În plus față de forumuri, există bloguri și alte servicii sociale, care vă va ajuta să aibă o relație cu oamenii potriviti - doar pentru a discuta și a discuta interesante pe care le întrebări. Scopul principal al acestei comunicări - nici la stabilirea de afaceri și prietenii.
Este important să ne amintim că aici, la fel ca în orice altă afacere, este important să nu cantitatea, ci calitatea. Ar trebui să se acorde timp pentru fiecare persoană de la baza de date de contact, iar în cazul în care există prea multe, tu doar fizic nu se poate face. Deci, ai grijă de timp și de timp oamenii din jurul tău - doar păstrați legătura cu acei oameni a căror companie este reciproc avantajoasă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu