marți, 25 iunie 2013

Cum de a deveni bogat, cu o bună cunoaștere a limbii engleze

Mulți dintre cei care știi limba engleză, și perfect, într-un fel au tendința de a se plâng că nu pot obține un loc de muncă bine plătit. Dacă vă întrebați oricare dintre ele, care le împiedică de la a face acest lucru, ei vă vor spune că, în cele mai multe cazuri, chiar și cunoașterea perfectă a limbii engleze nu este suficient pentru ai lua o firmă serioasă, company sau bancă, și un nivel ridicat de cunoștințe lingvistice în ultima vreme majoritatea solicitanților. Dar, de asemenea, în majoritatea cazurilor, deși limba engleză este o condiție prealabilă pentru angajare, dar nu cel mai important.

Nu vom argumenta. Și mai mult nu vom da sfaturi despre cum să obțineți un loc de muncă, deoarece obiectivul principal al site-ului nostru - să te învețe să lucreze pe ei înșiși pentru a deveni independenți în fiecare sens al cuvântului. Și dacă credeți că aveți o cunoaștere excelentă a limbii engleze nu va ajuta cu asta, atunci esti trist greșit.
Reveni să vă dezamăgesc pe site-urile de muncă, și încercați să găsiți în cazul în care profilurile celor care sunt implicați în traduceri tehnice din limba engleză. Dacă nu sunteți în căutarea pentru, nu veți găsi nimic, și asta în ciuda faptului că astfel de specialiști este evaluată în prezent în Rusia pentru întreg de aur, și un salariu lunar de nici una dintre ele mai mult de 5.000, și de multe ori 7-10.000 de dolari SUA.
Cererea pentru traduceri tehnice sunt atât de mari încât acestea să poată alege doar dintr-o varietate de propuneri care există pe piața muncii. Același lucru se poate face, desigur, dacă totuși doriți să lucreze pentru altcineva, nu ei înșiși. Vă sfătuim să plătiți engleză dvs. în avantajul său, devenind un traducător independent, care, realizarea comenzilor, el poate selecta și apoi cărora funcționează, și ce fel de lucru pentru frați, și cât de mult vrea sa fii platit pentru munca lor .
Dar toate acest lucru este posibil, cu condiția să știți cu adevărat limba perfect, pentru a deveni un adevărat maestru al traducerii tehnice engleză. După toate, în această lucrare, orice mică inexactitate și lipsa de profesionalism sunt capabili să facă mult rău, uneori chiar ireparabile. Prin urmare, lua o asemenea decizie, ar trebui să evalueze sobru puterea lor, astfel încât să nu regret că el supraestimat, după ce a vorbit la cerințele pieței și traduceri tehnice, fără seriozitate.
Ați putea întreba: care este propagandă electorală? Acesta nu va fi ușor. Doar trimite o solicitare în Net "cauta / look pentru un specialist în traducere tehnică", sau prin crearea de site-ul dvs. pentru a face publicitate pe paginile sale de ei înșiși, nivelul de munca lor, pentru a vorbi despre comenzi pentru executarea pe care sunteți dispus să o ia, și cât de mult doresc să primească. Acesta este în valoare de site-ul dvs. să apară pe web (cu condiția să fi alocat o sumă mică pentru promovarea sa), iar clienții se va găsi, pentru a vă oferi mai mult decat un pat de trandafiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu