marți, 25 iunie 2013

Cum de a face bani pentru cei care știu cum să deseneze

Ideea unei afaceri în fabricarea și vânzarea de tricouri
De unde să încep?
La inceput, desigur, ai nevoie de un studiu de marketing, care este puțin probabil să ia mult timp. Doar intrați în parcurge site-urile de internet care vând tricouri în zona dumneavoastră prin tastarea această "cumpara un T-shirt" într-un motor de căutare. Uită-te la produsele pe care le oferă, și să vă familiarizați cu care le cer.

Și apoi stai jos și mediteaza:
a) dacă puteți face competitivitatea produsului?
b) cât de mult poți vinde ceea ce faci?
c) dacă vrei să faci anul viitor sau două în viața ta?
d) cât de multe sunt de planificare pentru a câștiga într-o lună, și cât de mult timp va dura pentru el?
Dacă găsiți că toate răspunsurile pe care le provoca optimism, nu ezitați să procedeze la punerea în aplicare a ideilor propuse de noi. Și pentru acest lucru va fi nevoie de: capacitatea de a atrage, cel mai ieftin site-ul, care poate fi comandat pentru doar 100 de dolari SUA, în cazul în care nu sunt deschise la orice site cu un constructor de site-ul gratuit, un pic de vopsea și un cuplu de T-shirt.
Prețul de vopsea pentru a picta variază t-shirt la 10 la 30 de dolari. Un T-shirt este una fără imagini este de doar 1 dolar. Am calculat costul produsului finit T-shirt, și ea nu s-au depășit 2 $. Iar atunci când consideră că prețul mediu de tricouri autor în RuNet incepe de la $ 20, puteți începe în condiții de siguranță pentru a conta profiturile.
În cazul în care pentru a obține o imagine?
Amintiți-vă, numele de acest articol? Sintagma "Cum de a face bani pentru cei care știu cum să atragă" a fost făcută în numele nu este o coincidență, însă, că principala condiție pentru promovarea cu succes a acestui business - nivelul de talentul și originalitatea ideilor tale. Acesta este în căutarea pentru originalitate în t-shirt care le (aproape 90% din tinerii de azi și în jur de 40% din de varsta mijlocie) poarta. Dacă este așa, atunci, atâta timp cât nu aveți cel puțin o imagine foarte interesant și neobișnuit pentru t-shirt, nu are sens să se mute mai departe - esti aproape garantat să eșueze.
Deși ieșire poate fi găsit în acest caz. Nu neapărat decora dvs. t-shirt a făcut complicate litere Celtic sau complexe de design multi-color. Uneori este suficient pentru a face de neuitat, atrage atenția inscripția. Din moment ce un antreprenor de Internet de la Tver a reușit să vândă mai mult de 15.000 de T-shirt, inscriptionate cu sloganul inventat de el:
2+2 = 5
Nu-mi pasă.
Prin urmare fie original, altfel nu veți avea niciodată să aibă un loc demn în piață pentru vânzarea de tricouri făcute cu propriile mâini.
Cercetare de piață a arătat că doar 18% dintre cetățenii care încearcă să se îmbrace în conformitate cu cerințele de moda moderne, are o valoare de brand de haine pe care le poartă este mai important pentru restul de originalitate. Pentru că dacă poți veni cu și să implementeze ceva cu adevărat extraordinar, puteți conta pe succes.
Cum de a face o imagine de pe un T-shirt, cu propriile sale mâini?
Și așa ți-a venit cu un design, logo-ul sau sloganul, și e timpul să-l mute pe un T-shirt. Culoare T-shirt, precum și textura, alegeți-te pe mai multe site-uri care ofera T-shirt de toate dimensiunile de colorat și de imprimare. După ce a cumpărat câteva, te duci la un magazin care vinde obiecte de artă, și să cumpere acolo vopsele acrilice pentru material - un set ieftin, veți găsi 8 sticle cu 8 culori.
Acasă intindere T-shirt acoperit cu o pânză de pe bord cu un creion și a pus pe ea conturul desenului viitor. Acum puteți picta, de stabilire a vopsea cu un fier de călcat. Lecția este simplă, și-a lungul timpului ea nu va lua mai mult de o oră, chiar și cu modele mai complicate. Deci, ce se poate estima deja câștigurile viitoare, având în vedere cât de multe tricouri puteți face într-o zi.
Mai multe detalii despre tehnica de a imaginii pe tricouri puteți citi pe ambalajul de vopsea, adăugarea de temperatură și de încălzire de fier, și timpul necesar pentru a consolida imaginea.
În ceea ce privește prețurile, sunteți cu adevărat originale și cu adevărat exclusive T-shirt poate costa 50, și 70, sau chiar 120 $. Totul depinde de creativitatea și calitatea pe care ai pus în ea.
Vă îndemnăm să respecte toate nuanțele tehnologice necesare pentru calitatea imaginii și pentru a le repara. Amintiți-vă că de tranzactionare pe Internet este plină cu care foarte curând pe diferite site-uri și blog-uri vor fi comentarii despre produsele dvs., și vai de voi, dacă acestea sunt negative. Faptul este că, potrivit statisticilor, mai mult de 95 la suta de oameni care cumpara prin intermediul internetului, în căutarea pentru primele comentarii ale produsului selectat, și doar apoi să decidă să le plătească acest articol sau nu.
Sau este mai bine pentru a comanda imprimarea pe tricouri?
Dar dacă nu vrei să se transforme într-un meșteșugar, artizan, să fie conștienți de faptul că multe companii implicate în imprimarea pe tricouri. Prețul mediu pentru acest serviciu variază între 1-3 dolari (în funcție de partid), și nu puteți comanda printuri dacă numai pentru un t-shirt, chiar și o mie.
Dar fi foarte atent cu alegerea companiei, care va întreprinde pentru a imprima T-shirt pentru schițele. Faptul este că de foarte multe ori proprietarii de astfel de firme, care desfășoară ordine, clienții lasă se conturează pentru a începe imprimarea acestora pe T-shirt pentru ei înșiși - pentru propria lor îmbogățire.
Cum și de unde să-și vândă originală T-shirt făcut cu propriile mâini?
Și atunci veți avea nevoie de un site web unde posta ați făcut bunuri. Am spus deja că poate fi comandat doar 3a 80-100 de dolari, iar în cazul în care nu se face gratuit. Cu toate acestea, nu ni se spune că site-ul va avea nevoie pentru a face publicitate, fără de care despre el nu va ști niciodată cumpărătorilor beduyuschie. Presupunem că banii pe publicitate nu ai, ci pentru că dorim să oferim sfaturi - Reclama site-ul dvs. tine, vorbind despre asta pe diverse forumuri și rețele sociale.
Sau oferta de produse de la un magazin on-line existent, care, dacă le-ați făcut t-shirt va fi în cerere, va dori să se bazeze pe tine, ca un furnizor permanent.
Puteți încerca, de asemenea, să-și vândă bunurile lor în lumea reală. Puteți face acest lucru prin intermediul prietenilor tăi care se vând în magazine sau piețe, și începe chiar să vă comerțului. Și să vândă lor de t-shirt vă poate la institut, în care învățarea, la locul de muncă, sau chiar într-un club de noapte. De altfel, un produs similar este "un mare succes", și este în valoare de mult mai mult decât vânzările pe Internet.
Schimb
Și ai făcut t-shirt pot fi vândute pe aceste schimburi, clienții sunt atât cumpărătorii și vânzătorii de producători en-gros de tricouri din întreaga lume:
Zazzle - hwww.zazzle.com/
Aici vă puteți crea propriul magazin online, unde vizitatorii vor fi zeci de mii de oameni în fiecare zi.
Printfection - http://www.printfection.com/
Și pe care de schimb, nu se poate vinde doar tricouri făcute cu propriile mâini sau pe schitele, dar chiar și desene, care sunt apoi producătorilor vor fi imprimate pe tricouri fabricate de ei.
Și, desigur, puteți găsi site-uri similare din RuNet. De exemplu, încărcați imaginea dvs. sub forma unui site elektoronnom PrintDirect.ru, se poate face nu numai fubolki inițial, dar, de asemenea, cani, magneți, saci, și mai mult, în timp ce în același timp, și de a crea magazinul online gratuit, vinde creatiile tale.
Deci, după cum puteți vedea, afacerea noastră propusă nu este așa de rău, pentru că nu are nevoie de timp costa mult si bani. Si cel mai important, ceea ce pot face, chiar și cei care nu știu cum să atragă. Vă întreb în cazul în care pentru a face fotografii? Internet, desigur. Chiar înainte de a începe pentru a decora tricouri lor, pe care le tranzacționează, întrebați cine este proprietarul de o imagine și cât de mult a vrut pentru ea, astfel încât să puteți utiliza în crearea de scopurile lor de afaceri.
P. S. Dacă nu se potrivesc această idee, nu vă faceți griji, pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de idei diferite pentru fiecare gust, care vă va ajuta să câștige un hobby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu