marți, 25 iunie 2013

Cum sa faci bani pe scriere poezii de la 3.000 de dolari pe lună

Vorbim destul de acest subiect, este foarte departe de locul de muncă, dar inseparabile existente la ea. Deși alegeți: Ai prefera să lucreze toată ziua și seara pentru a scrie poezii care nu va citi nimeni niciodată (cu excepția cea mai pacient de rudele sau prietenii), sau scrie poezie, castiga bani. Și să ne spunem la o dată - de bani destul de mare.
Și pentru a face mult mai ușor decât crezi. Tot ce ai nevoie - să fie în măsură să scrie poezie, și scrie bine. Deși trebuie să ne amintim că pentru fiecare produs are propriile sale cumpărători, și în poezie, ca și în orice alt domeniu de activitate umană, norocul joacă de multe ori un mult mai important decât talentul.

Unde se poate vinde poezie
Ei bine, să-și vândă poeziile sale pentru a face un hobby, este posibil în următoarele locuri:
1. Centre de producție muzicale
Ele sunt mereu în căutarea de noi texte de cântece, deci, dacă aveți posibilitatea să le scrie, nu ezitați să prezinte creatiile voastre acolo. Cu toate acestea, amintiți-vă că orice melodie constă dintr-un minim de 2-3 versete și un cor, și că atunci când scrieți un text, trebuie să respecte cu strictețe alternarea celor două silabe accentuate și de rime.
În ceea ce privește subiectul a textului, atunci mai întâi trebuie să știu exact ce a fost producătoare de centru, în cazul în care aveți de gând să trimită poeziile lor. Sunt de acord, ar fi o prostie să trimită melodii pentru cei care canta, si vice-versa - pentru a încerca să interes în hip-hop, care se invarte doar muzica pop.
2. Studiouri de înregistrare
Începe să lucreze cu ei, vrei doar faptul că un anumit artist, care vor fi înregistrate în studio, se va deschide folderul de pe masă și a vedea poeziile tale. Și e adevărat. Nu în ultimul rând deoarece marea majoritate a studiouri de înregistrare de lucru ca o bursa de valori, oferind clientilor atat muzica si versuri pentru cântece.
Vreau doar să te avertizez în avans: voi plăti acum nu vor. Banii primiți numai în cazul în care poezia dumneavoastră va dori să cumpere. În același timp, studio, ca un mediator, se va lua cu tine la 10 la 60 la suta, dar crede-mă, că va fi, va fi mai mult decât suficient pentru a dori să continue.
3. Cântăreți și compozitori
Cu necesitatea de a le contacta prin intermediul site-urile lor. Și acum există site-uri cu fiecare compozitor și cel puțin o dată strălucit pe cantareata TV. Cu toate acestea, ar trebui să fie pregătit pentru faptul că oameni ca tine - o mie, și poate fi foarte bine ca mi-ai trimis un poem nimeni nu citește niciodată. Trimite deoarece poemele sale în cel mai mare număr de locuri, ceea ce face posibil castron. Mai devreme sau mai târziu, vă dostuchishsya la destinatar, și apoi ... Dar hai cel puțin o trimite munca ta în scris.
4. Editura pentru copii
Ei sunt întotdeauna în nevoie de poeți talentați, și, prin urmare, dacă aveți într-adevăr o scânteie de Dumnezeu, veți găsi cu ușurință un loc de muncă acolo. Doar să fie pregătit pentru faptul că poemele tale de la începutul (cel puțin până în momentul în care ai devenit poet venerabil), va fi tăiat și refăcut. Și va trebui mereu să scrie pe ideile altora. Dar cu ceva încă să înceapă, și de a lucra în editura pentru copii - nu un început prost.
5. Site-uri dedicate dezvoltării și petrecere a timpului liber pentru copii
Acesta oferă să scrie scenarii pentru matinee, zile de nastere, petreceri de școală și jocuri. Desigur, acest tip de muncă - nu ceea ce ai visat. Dar plata pe aceste site-uri sunt literalmente în aceeași zi în care ia poemele tale, și, în plus, acum pe Internet publicarea aproape egal cu publicații tipărite, și dacă da, aceasta va fi o mare șansă pentru a completa portofoliul dumneavoastră.
6. Agentii de publicitate
Ei bine, acest loc de muncă se va potrivi doar cele mai persistente, greu de lucru și de gândire în afara celor caseta. Și toate pentru că, cel mai probabil, va trebui să scrie 50, 100, sau chiar 200 de variante de versuri pe unul și același subiect înainte de clientul alege ceea ce el a fost place foarte mult. Ci ca un rezultat, el va plăti atât de mult încât te vei simti ca un om, nu un confortabil o lună.
Desigur, aceasta este - nu o listă exhaustivă, și ar trebui să încercați doar să-și vândă poeziile sale, așa cum vă va învăța o mulțime de alte locuri unde se poate vinde poezie de înaltă calitate. Principalul lucru nu este, dar faptul că în acest moment la Moscova singur mai mult de 5.000 de persoane castiga intre 3 si mai mult de o mie de dolari pe lună, și nimeni nu te oprește de la a deveni unul dintre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu