luni, 24 iunie 2013

Cum de a gestiona finanțele personale, în scopul de a atinge succesul

Cum de a gestiona finanțele personale, în scopul de a atinge succesul
Pentru a atinge succesul afectează ca factori importanți, dintre care unul este buna gestionare a finanțelor personale. Bani - acesta este doar un instrument în mâinile proprietarului, care, în conformitate cu principiile de utilizare, pot duce la rezultate negative și pozitive. Cum dispune în mod corespunzător de bani, în scopul de a atinge bunastarea financiara?

Configurarea registrul de numerar
Probabil că toți oamenii au auzit despre importanța de contabilitate pentru venituri și cheltuieli. O persoană care se străduiește pentru a avea succes, trebuie doar să aibă un caiet în care se va înregistra în care banii se întâmplă, pentru că fără ca managementul financiar este aproape imposibil. În acest scop, se va potrivi, de asemenea, o foaie de calcul.
În notebook-ul este necesar nu numai să înregistreze venituri și cheltuieli, dar, de asemenea, să se stabilească direcțiile preferate în care vor fi cheltuite banii. Înainte de stabilirea priorităților, trebuie stabilit un obiectiv specific. De exemplu, ar putea fi înființarea propria ta afacere, cariera de creștere, o creștere a veniturilor de mai multe ori. Stabilirea obiectivelor este necesară pentru a determina resursele lipsă, care sunt necesare pentru visul după. De exemplu, acesta poate fi un capital inițial, cunoștințe, și educație.
După ce acțiuni pregătitoare, în notebook / foaie de calcul ar trebui să arate că, în ce direcție este de preferat la finanțare directă, și ce fel de suma necesară pentru evoluțiile de cumpărare / resurse. De exemplu, banii pot fi cheltuiți pe curs, vânzările lunare ale obiectivelor de cărți pentru educație. Această recomandare va ajuta la creșterea eficienței de gestionare a finanțelor personale.
Face o achiziție conștient
Fiecare drepturi de cumpărare (desigur, cu excepția pentru necesitățile de bază), lupta pentru succes trebuie să fie gândit, ținând cont de utilizarea viitoare. De exemplu, dobândirea dreptului de a cauza de literatura de specialitate, în viitor, va contribui la realizarea obiectivelor sale, și cumpărarea de haine scumpe va servi ca o satisfacție capriciu de moment. Pentru a neutraliza dorințele tentante, să fie conștienți de faptul că o persoană bogată nu este determinată de un telefon scump, iar cantitatea și calitatea bunurilor disponibile.
Dobândi dreptul de produse pentru a ajuta vechi deja, dar acest lucru în nici un fel mai puțin eficace, recomandare. Esența ei constă în faptul că excursii la magazin trebuie, dacă este posibil, pentru a planifica. Înainte de a merge la mall pentru a face o listă cu tot ce ai nevoie. Astfel, reduce semnificativ riscul de achiziții neplanificate.
Am obține cunoștințe financiare de bază
De gestionare a finanțelor personale include, în special, și de investiții. Tot mai mulți oameni doresc să se înmulțească banii, și nu oameni destul de decente nu au ezitat în această oportunitate de a se îmbogăți. În ciuda faptului că șantierul nu este de 90 de ani, este încă în Rusia, există scheme piramidale și alte metode îndoielnice pentru a se îmbogăți rapid. Pentru a se asigura că exercitarea de succes nu se ridică la escrocii momeală, trebuie să aveți cunoștințe de bază de economie și finanțe.
În scopul de a obține informații corecte, puteți cumpăra cărți bune despre afaceri, management de bani, investind, scrise într-un limbaj simplu și ușor de înțeles. Dacă este posibil, se recomandă de asemenea să participe la cursuri care oferă cunoștințe financiare. Performanța a Consiliului nu va numai se proteja de risc, dar, de asemenea, oferă o oportunitate suplimentară de a vedea de lucru într-adevăr idei de afaceri si modalitati de a multiplica banii.
În concluzie, putem spune că de gestionare a finanțelor personale - este o stiinta care este stăpânit nu numai cu informații teoretice, ci prin încercare și eroare, care a produs ulterior strategii individuale pentru a gestiona banii în mod eficient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu