marți, 25 iunie 2013

Cum să faci bani pe fotografii

Dacă vă place fotografiiatul, și de asemenea, aveți la dispoziție accesul la Internet nelimitat și un aparat de fotografiat digital, atunci acest cu lucru se poate face bani buni.
O mulțime de reviste și site-uri care au nevoie de o varietate de fotografii pentru o simt mai frumoasă și plăcută de pagini ale publicațiilor. Aceste fotografii sunt de obicei achiziționate de la stocurile foto - site-uri specializate care vând dreptul de a utiliza mii de fotografii.
Tot ce aveți nevoie în acest caz este să se înregistreze pe site-ul și încărcați fotografiile pe care le-au luat. Dacă oricare dintre cumpărători doresc să le utilizeze, va fi creditat pentru bani.

Cel mai des folosit în Foto bank opțiune de cumpărare Royalty Free. Acest lucru înseamnă că puteți vinde dreptul de a utiliza materialul capturat ai un număr nelimitat de ori. În acest caz, drepturile de autor în imagine este a ta. Cu alte cuvinte, posta fotografiile lor în una sau mai multe stocuri foto, veți primi un venit pentru tot restul vieții.
Acum, să ne uităm la cele mai cunoscute site-uri foto online:
1. Shutterstock.com - serviciul cel mai profitabil, care este mult mai dificil de a obține în totul. După înregistrare, va trebui să încărcați o copie scanată a paginii principale de pașaport sau permis de conducere și așteptați până când datele sunt verificate. Procedura de verificare durează, de obicei, nu mai mult de două zile.
Apoi, luați examen - descărcare zeci de imagini, dintre care cel puțin șapte au să fie aprobate. Dacă nu au trecut examenul, încerc să o fac din nou luna viitoare. Aveți posibilitatea să susțină examenul din nou un număr nelimitat de ori, dar nu mai des de o dată pe lună.
Imagini rezolutie minima pentru incepatori este de 4 megapixeli, și de fotografii noștri - 2.5. Fotografii format JPG și EPS. Puteți descărca o cantitate nelimitată de muncă, cu condiția ca calitatea lor îndeplinește toate cerințele.
În primul rând, veți câștiga 25 de cenți pentru o singură descărcare de imaginea ta, și atunci când venitul dvs. ajunge la 500 $, veți plăti 30 de cenți per fotografie. De exemplu, în cazul în care una dintre fotografiile dvs. va descărca de 1000 de ori, veți câștiga 250 $.
Acum gândiți-vă cât de mult puteți câștiga dacă aveți 1.000 de aceste imagini? Unii fotografi profesioniști câștiga o mulțime de bani în acest sens. Dar, chiar dacă nu sunt aplica pentru lauri, este de a încerca să stabilească cel puțin un venit din acele fotografii care au o greutate mort pe hard disk a computerului.
Banii pot fi transmise prin sistemul Paypal și Moneybookers plată, precum și prin poștă, sub forma de un cec. În primul caz, suma minimă este de $ 75, iar al doilea - 300. Dar tineti minte ca prima plată va fi reținut pentru câteva luni, până când sistemul va verifica munca ta pentru plagiat.
2. Istockphoto.com - ar trebui să fie al doilea nivel de profitabilitate. Există o interfață în limba rusă. Necesitatea de a pre-citit instrucțiunile de utilizare a serviciului, deoarece în procesul de înregistrare, va trebui să răspundă la întrebările provocare pe această declarație.
După înregistrare, încărcați o copie scanată a actului de identitate, trei probe de fotografiile și în termen de 2 săptămâni de așteptare pentru un răspuns la solicitarea dumneavoastră.
Dacă site-ul nu este aprobat fotografiile dvs., puteți descărca alte trei zile.
După ce fotografiile luate, ca un începător puteți încărca până la 15 de intrări pe săptămână. Procesul de la încărcarea de poze, dacă nu sunteți fotograf exclusivă a sistemului este foarte consumatoare de timp și incomod.
Cerințe de imagine: minim - format pixeli 1200ı1600 - jpg.
Costul de a descărca o fotografie este de 1-40 de dolari, dintre care tine, ca autor va primi 20%. Acest procent crește la 40% dacă sunteți de acord să plaseze toate fotografiile lor în această utilizare editorial numai, de exemplu, deveni fotograf exclusiv.
Banii este scos prin Paypal sistem, Payoneer sau Moneybookers, precum și prin e-mail de verificare. Suma minima de plata de 100 $.
3. 123rf.com - procesul de înregistrare rapid și ușor. Dimensiunea minimă a imaginii - 4 megapixeli, format - EPS și jpg. Esti platit 50% din fotografii, banii pot fi transmise prin Paypal și Moneybookers sau e-mail într-un cec în cazul în care suma de 200 de dolari.
4. Dreamstime.com - nu are nevoie de trece orice examen și încărcați copiile scanate ale documentelor. Fotografii rezoluție minimă - de la 3 megapixeli. Ei plătesc 50% din bani retrase prin Paypal și Moneybookers sau prin e-mail. Suma minimă în cont, în același timp, ar trebui să fie de 100 de dolari.
Interfața nu este foarte convenabil, mai ales la prima vedere dificil să știi unde și cum pentru a încărca fotografii. Puteți plasa până la 100 de imagini de zi cu zi.
5. BigStockPhoto.com - aici aveți nevoie pentru a merge printr-un simplu test de cunoaștere a regulilor (în limba engleză). În testul, o mulțime de sfaturi, astfel încât să fie sigur să învețe regulile pentru a trece cu succes. Documentele nu verifica. Dimensiunea minimă de imagini - 800x800 pixeli. Banii este disponibil prin intermediul Moneybookers și PayPal sau prin e-mail atunci când suma de 30 de dolari.
6. Fotolia.com - nu este nevoie pentru a trece examenele și să treacă documente scanează pentru revizuire. Interfața este foarte prietenos, check-in, ca o regulă, nu ia mult timp. Cerințe de imagine: minim - pixeli 2400h1600. Plătească de la 33% la 80% din costul unei singure fotografii. Interesul este în creștere, în funcție de venitul dumneavoastră. Retragerea de bani prin Paypal și Moneybookers, plățile minime - de la 50 $.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu