luni, 24 iunie 2013

Opțiuni pentru a dobândi capital de pornire, argumente pro și contra

Începe propria afacere cu nici o investiție este aproape imposibil. Chiar dacă vrei să faci asta necesită puțin sau nici un cost, cum ar fi cusut sau curele înapoi la viață lucruri vechi, fără investiții, mai ales la început, nu se poate face.
Care sunt diferitele modalități de obținere de start-up de capital, și care sunt argumentele pro și contra?

Metoda una: să se bazeze doar pe ei înșiși
Dobândi capital, în acest caz, se presupune pe cont propriu, fără ajutorul nimănui. Există trei opțiuni principale: folosi economiile existente, începe de economisire pentru a începe o afacere sau de a vinde bunuri personale, transformându-l astfel din capitalul inițial.
Beneficiile de a utiliza economiile sunt evidente - de independență deplină în afaceri, nu este nevoie de a raporta cu nimeni despre cheltuieli, capacitatea de a gestiona propriile resurse, fără riscul de a deveni dependent de creditori. Dar, în cazul prăbușirii afaceri nu va avea "pernă de siguranță" pentru a ajuta la depășirea crizei financiare, atât de complet lipsit de toate economiile, chiar și pentru cea mai strălucită idee și realizarea ei nu este încă în valoare de ea.
Pentru a încerca să salvați pentru propria lor încarnare a ideii de afaceri - o idee nobilă, dar nu este întotdeauna posibil. Plus, este aceeași ca și în prima variantă, dar contra sunt mult mai - în primul rând, nu toate nivelurile de venit poate salva până propria afacere, și în al doilea rând, din cauza duratei procesului poate fi ideea ta de a deveni irelevant sau chiar fi deplasate de la potențiali concurenți pe piață. Care este, tu a alerga riscul de a pierde, chiar înainte de a începe lupta.
În ceea ce privește vânzarea de bunuri personale pentru capitalul inițial, în ciuda avantajelor evidente - toate de aceeași independență și capacitatea de a porni rapid o afacere, există un dezavantaj semnificativ, forțând greu să se gândească la oportunitatea unor astfel de opțiuni pentru obținerea de capital. În cazul în care afacerea este ars, risti sa fii lăsat la cei săraci, în adevăratul sens al cuvântului, care a pierdut apartament, masina sau alte obiecte de valoare.
Metoda a doua: ajutor de stat
Subvenții, subvenții și împrumuturi guvernamentale fără dobândă - un alt mod de a găsi suma dorită. Dar ar trebui să fie amintit că toate avantajele existente - nu este nevoie să-și riște banii, și să plătească dobândă, parțial compensată de pierderea independenței - lor la fiecare pas, veți fi obligat să raporteze reprezentanților guvernului al căror loialitate, uneori, lasă mult de dorit.
În plus, procesul de a obține bani de la stat poate fi amânată - colecție de documente necesare, de protecție a planului lor de afaceri înainte de o comisie specială, și mersul pe jos pe un număr foarte mare de cazuri va costa o valoare justă de timp și nervi.
Metoda trei: Outsourcing
Împrumuturi, împrumuturi de la prieteni sau rude, începe o afacere cu un partener, sau căutați pentru un investitor - cele mai simple modalități de a găsi capital de pornire pe termen scurt.
În ceea ce privește împrumuturile, pot exista obstacole serioase - dacă aveți de gând să deschidă o întreprindere mare pentru a obține cantitatea necesară nu va fi ușor. Băncile se examineze foarte atent potențialul de solvabilitate a debitorului, iar persoanele cu venituri medii pentru o sumă suficientă pentru a deschide propria afacere, este foarte dificil.
Avantajul acestei metode poate fi văzută ca o oportunitate de a plăti datoria în plăți mici fixe, care este util mai ales în primele luni de activitate, și o serie de riscuri, ratele ridicate ale dobânzilor, incapacitatea, în cele mai multe cazuri pentru a obține o amânare și costul ridicat al creditului din cauza posibilelor taxe ascunse și sancțiuni.
Găsi un investitor poate rezolva problema de start-up capital, mai ales daca ideea ta este original, capabil să genereze un venit bun, și a emis sub forma unui plan de afaceri motivată și detaliate. Dacă sunteți suficient de convingator, atunci investitorul va fi în măsură să demonstreze fezabilitatea-l investească în proiect, dar amintiți-vă că, odată cu primirea de bani pe care nu va fi liber în luarea deciziilor-cheie. Responsabilitate, și responsabilitate - principalele dezavantaje ale afacerii, a investit in afara, dar din punct de vedere al multor start-up-uri, aceste dezavantaje sunt pe deplin compensate de lipsa de probleme financiare și de reducere a riscurilor.
Împrumuta de la prieteni - o modalitate bună de ieșire. Nu aveți nevoie să plătească dobândă, puteți fi întotdeauna de acord să prelungească termenul sau plăți eșalonate și nu trebuie să fie răspunzătoare pentru acțiunile lor, ca la stat. Dar dacă afacerea se prăbușește, datorie neplătită poate transforma chiar și prietenie mai puternică în operațiuni militare prelungite.
Deschide o afacere cu un partener - o modalitate foarte bună de a împărtăși toate costurile într-o jumătate, dacă aveți o anumită sumă, dar pe de afaceri de auto-descoperire, nu este încă suficient. Dar noi nu trebuie să uităm faptul că trebuie să împartă profiturile și, ca în cazul secțiunea de afaceri și situația de la toate se poate transforma într-un adevărat război.
Selectarea modului de capital de achiziție start-up - un om de afaceri chestiune privată. Opțiune optimă nu există, pentru că să furnizeze toate subtilitățile și nuanțele de o situație în care nu se poate. Ia o decizie finală poate fi evaluat cu atenție numai toate argumentele pro și contra pentru fiecare opțiune, și alege pe cel care se potrivește cel mai exact în cazul dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu