joi, 20 iunie 2013

Eike Batista: cinci componente ale succesului

El - este cel mai bogat om din Brazilia și una dintre cele mai de succes oameni de afaceri din lume. El apare în mod regulat în clasamentul Forbes și intenționează să ia prima linie a "listei de aur". El este superstițios și cred în puterea mistică a semnelor și energia de bani.
Sigur, puteți spune ca Eike Batista este personalitate interesanta. Cu toate acestea, același lucru poate fi spus despre poveștile sale de succes. Acesta este, în cuvintele miliardar brazilian, pot fi împărțite în mai multe componente.

Exemplul tatălui
Viitorul Miliardarul a fost întotdeauna cineva care să fie - din copilărie în fața ochilor lui a fost exemplul tatălui său - Eliezer Batista da Silva, un om de afaceri de succes și foarte respectat în țară, șeful unei companii miniere majore.
Cu toate acestea, contrar tuturor așteptărilor, moștenite de la tatăl Eike numai pătrundere de afaceri - scopurile și metodele de realizare a acestora tânăr Eliezer, se pare, nu este deloc impresionat de la bun început a fost stabilit că ar avea propria cale și a respins orice opinie autoritară.
În același timp, acum un om de afaceri nu neagă nici - un exemplu impresionant de succes nu a putut inspira sa auto-împlinire.

Opinie personală și independența
Da, tatăl său a fost un succes evident și admirat, dar Eyck știa că va lua mult, mult mai mult dacă folosiți metodele lor, mai degrabă decât să urmeze orbește pe calea deja bătut, nu folosind nume bine-cunoscut în comunitatea de afaceri și timpul de funcționare altor oameni.
Pentru creditul de Eliezer Batista, el nu a suprima determinare și fiul independență și-l oblige să-și continue activitatea de afaceri deja dezvoltate. Da Silva a primit Eyck mult mai înțelept și alocat 2 milioane dolari pentru a începe propria afacere.
Viitorul miliardar a decis să nu riște alte persoane, în opinia sa, bani și a investit fondurile în compania deja dezvoltată «TVX aur", în timp ce el însuși, cum se stabilise inițial, și a fost felul lui - a organizat livrarea de minereu de aur de la Amazon. Pentru prima dată în acest Eyck a trebuit să meargă împotriva dorințelor tatălui său și sa mutat din Germania în patria lor - Brazilia.
Ani mai târziu, Batista a vandut o participatie «TVX aur» un miliard de dolari și a fondat imperiul său. Baza lui a fost compania "OGX", angajat în miniere de cărbune, gaze și petrol, precum și explorarea penei de coastă a Braziliei.
Eike Batista este acum proprietarul de conglomerate industriale și de infrastructură («MMX Mineracao e Metalicos SA» și «LLX"), un ulei de mare și gaze naturale Corporation OGX, multe companii mari din starea de treizeci de miliarde de dolari și este al optulea în clasamentul celor mai bogati oameni din lume.

Ambiție
În ciuda progreselor impresionante realizate cu privire la rezultatul Batista nu se va opri - el este mereu în căutarea de noi surse de venit și multiplica starea lor.
Potrivit Eyck nu are scopul de a ajunge la un anumit nivel și cu un sentiment de implinire să se pensioneze. Strategia sa de succes - urmărirea neîncetată a ceva mai mare: nu sunt restricții însuși om de afaceri nu au fost puse intenționează să.

Cunoștințe
În ciuda lipsei unei diplome de învățământ superior, pentru a numi Batista om needucat pur și simplu nu au îndrăznit. El are - cunoștințe practice, care a împărtășit cu generozitate tatăl său câțiva ani de predare de succes de la Departamentul de metalurgic și deținerea de cinci limbi.

Superstiții
Numele tuturor companiilor Batista au ceva în comun: ele se termină cu litera "X", pe care îl consideră un miliardar fericit. Folosit ca un semn de multiplicare în matematică, și în afaceri ajută pentru a spori capitalul.
Absurd? Eyck s-au dovedit altfel.
La prima vedere, povestea este foarte similar cu Batista poveste de succes - de la naștere Eyck a trăit într-o familie bogată și au perspective excelente. Cu toate acestea, miliardarul brazilian a fost capabil să înțeleagă lucrul cel mai important - valoarea reală a banilor știe singurul care a câștigat, iar actualul șef de afaceri poate fi considerat doar de către cei care a fondat-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu