joi, 20 iunie 2013

Poveste de succes - Steve Wozniak

Cine este acest adevărat geniu Steve Wozniak secolului XX tehnic este foarte dificil. Profesor de științe simplu? Părintele fondator al companiei care a devenit o legendă în domeniul tehnologiei? Un student simplu dintr-o familie săracă, visând la PC-ul și a creat propriile mâini? Filantrop și binefăcător?

Steve Wozniak - cum a inceput totul
Viața acestui om - este întotdeauna o dispută cu obișnuit. Totul în ea nu a fost la fel ca toată lumea, începând cu povestea nașterii lui. Steve a fost născut în familie de ucraineni și germani, și că în 1950, doar cinci ani după război - o casatorie bizara în acele zile. Neobișnuit de copilărie și tinerul geniu - atâta timp cât băieții vecine au jucat baseball și micind hamburgeri, acest băiat ciudat tot timpul liber la dedicat sistemelor laser. Acest lucru a fost făcut de tatăl său, care a fost capabil de a infecta, fiul de un interes în inginerie.

La10 ani de Steve Wozniak începe să rave calculatoare, dar sub el nu știa aceste mașini voluminoase de mărimea unui cameră mică, care a produs o industrie din SUA. În visele de viitor fondator al Apple Computer a fost mic, compact și ușor. Dar pentru a crea propriul său, el nu a putut - am avut de a cumpăra ceva detalii și de a crea prototipuri, și bani în plus în familie, din păcate, nu a fost. Dar, Steve-te ca un adolescent a fost capabil de a recrea prototip de un PC în desene, efectuarea tuturor calculelor, cu o precizie de bijutier. Acum aveți nevoie pentru a găsi o modalitate de a transpune visele în realitate.

Primul loc de muncă și să cunoaștem care a schimbat lumea
În timpul studiilor sale la Universitate primește o ofertă unică - el a fost invitat la firma Hewllet-Packard pentru a crea primul calculator din lume, având un buton. Credința în propria lor putere și dorința de a crea ceva unic, a fost atât de mare încât Wozniak, fără despărțire regret cu Universitatea și banca cu capul cufundat în studiu. El a creat acest calculator, și în procesul de lucru pe ea, chiar mai mult convins că visul său de un PC pot fi puse în practică. Rol important în această a fost jucat de cunoștință sa cu Steve Jobs, care a avut aceeași gândire inovatoare și dorința de a gândi și de a crea, dincolo de limitele bine definite. Cand Jobs a văzut Wozniak a creat layout-ul PC-ul, ei au decis să înființeze o companie pentru producția și vânzarea de calculatoare, numit în onoarea din albumul târziu "The Beatles" - "Apple".

Fie o revoluție!
Astăzi este greu de imaginat, dar liderul mondial Apple a companiei este stabilită cu încasările din vânzarea de un vechi van și un calculator. Două Steve împărtășit pozițiile de președinte și vice-președinte al companiei și a mers la familia ... garaj Locuri de munca ", unde a adunat personal primele 100 de calculatoare.
Apoi a fost crearea unui monitor color, primele jucării pentru calculatoare și o mare avere, a câștigat cu o viteză neobișnuită. Prieteni, nu m-am gândit cum să devină milionari, au profituri uriașe și au devenit cele mai faimoase ale secolului XX.

Viata dupa Apple
În 1981, Wozniak devine într-un dezastru teribil, provocat amnezie retrogradă, și lasă în rândurile angajaților companiei. 2 ani mai târziu el a fost din nou, dar în '87 frunze din nou, și de data asta definitiv.
El a fondat propria companie specializată în producția de telecomenzi universale, care a fost, de asemenea, o inovație la timp. La începutul secolului XXI, el a devenit interesat de capabilități GPS-navigare, deschizând noi perspective pentru domeniul de progresul tehnologic.
Astăzi, Steve Wozniak - un simplu profesor de informatică din clasele 5, și membru part-time din masonic ordine, filantrop bine-cunoscut și un om de legendă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu