sâmbătă, 3 august 2013

Cum să fii tânăr, sănătos și frumos

     Condiția pentru existența unui om fericit este o viață lungă și sănătoasă, care însoțește creșterea lui interioară și succesul. O persoană poate menține propria sănătate, precum și în cazul bolilor cu metode naturale de a vindeca. Există recomandări care pot fi folosite de oricine, chiar fără o pregătire științifică, în multe cazuri de boli si afectiuni.

    Boli și tot felul de probleme apar numai din cauza pierderii unității cu soluții sale și provocările vieții de zi cu zi pot învinge doar eforturile combinate ale mintea și simțurile, așa cum viață - este un întreg. Prin urmare, distincția între propriul său trup, mintea și simțurile și lumea exterioară și sentimentele altor persoane este doar aparentă. Adânc în noi, fiecare dintre noi este conectat la toată lumea din jurul.

    Soluții care vin din inima, sunt consilieri înțelepți, deoarece acestea provin de la Unitatea de "I", și astfel vom evita boala. Noi ar trebui să încerce să fie mai puțin sensibil la evenimente externe, nu pierde legătura cu lumea lor interioara. Astfel, el motive de acte care se află în "I", păstrează starea lui de sănătate, tinerețe, frumusețe, "copilul etern", în sine, și nu lucruri care sunt utile nu numai pentru el, ci și pentru alții.

    Știm cu toții că o zi crească vechi și să părăsească această lume. Dar ne uităm de multe ori în altă parte cu privire la aspectele nenaturale ale modului de viață, și, prin urmare - predeterminat. Societățile moderne nu au suficientă educație pentru a înțelege că ne-am alege imbatranire nostru și moarte în conformitate cu aceeași viață am construit într-un mod precis. Ideea nu este că oamenii nu știu despre posibilitatea de a nemuririi. Noi suntem mult mai capabili să gestioneze aceste stadii de viață decât în ​​prezent. Moartea poate fi numit o alegere, atunci când consideră că se poate alege o viață mai lungă. Aging -, de asemenea, o alegere, pentru că putem trăi, astfel că trupurile noastre nu s-au schimbat în rău, nu cresc vechi, atâta timp cât posibil.

O persoană poate contracara îmbătrânirea, în cazul în care se decide că el este de gând să facă acest lucru!

    Noi toți suntem muritori, dar ne rezervăm alegerea de când și cum se va întâmpla cu noi.

    Puteți alege o viață lungă chiar și în timpul rămas bun de la viata in sine pentru a crea cele mai bune condiții pentru acest lucru.

    Prietenoase oameni, liniștit se îmbolnăvesc mai puțin de malware, invidios. În schimb, o persoana bolnava este mereu deprimat, trist, descurajat. Sănătos - gata să îmbrățișeze lumea, radiaza bunatate, el a "zboară". Soarta și caracterul - unul și același. Gândurile sunt semnificative, iar totul în această lume este interconectate și interdependente.

    Încercați să aducă oameni bucurie, încântare de ochii lor prin aspectul lor oriunde - la locul de muncă, pe stradă, în transporturi, la domiciliu. Veți fi, deci, dacă corpul sănătos și suflet. Încercați să-l, iar rezultatul va depăși toate așteptările - va veti bucura de cuvinte calde și zâmbete de la persoane pe care le sunt utilizate pentru a le, a ținut un discurs cald. Ei se vor întoarce la tine.

    Să învățăm de a controla sentimentele, nu arunca eșecurile lor, confuzie în rândul altor oameni - ei nu sunt de vina pentru ceea ce se întâmplă cu tine.

Regula de aur: uite pentru cauza în sine. Nu cred că nenorocirea, boala, venind din exterior, multe dintre cauzele sunt înrădăcinate în noi.

Amintiți-vă, totul este în mâinile tale: soarta și sănătate, și de tineret, și de succes.
Ai grijă de tine azi, mâine să fie pe partea de sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu