duminică, 23 iunie 2013

Web Designer - ideea de a câștiga on-line

Lumea afacerilor se schimbă treptat World Wide Web își extinde gama de servicii, si calitate se îmbunătățește. De aceea, în zilele noastre să ne imaginăm o companie de succes, fără propriul site-ul său este destul de dificil. În realitate, de site-ul nostru este fata companiei, prin urmare, nu trebuie să fie doar convenabil și informativ, dar, de asemenea, plăcut pentru ochi.
În acest articol, ne vom uita idee de afacere destul de profitabilă pentru a câștiga bani pe internet, care se bazează pe furnizarea de servicii pentru modelul de producție a site-ului, o varietate de bannere, teasere, animatie flash, și alte elemente grafice.

Desigur, oamenii, nu este în măsură să picteze, stele hapsân în acest domeniu nu vor, dar aici, din nou, există "NU". Dacă în viața reală apoteoza ți artistic este exact atras un cerc, aceasta nu înseamnă că într-un grafica pe calculator nu va străluci cu talentul lor. Noi știm de multe cazuri în care o persoană este de pictură mediocră pe hârtie a devenit un guru real design sau animatie web.
Web designer arsenalul militar
Dacă v-ați decis serios pentru a încerca mâna lor în acest domeniu, veți avea nevoie de instrumente adecvate. Cel mai adesea, este suficient de "standard" scenograf, care include favorit Photoshop tuturor sau întărire, precum și alte programe de sprijin. Pentru a lucra cu flash, folosind Macromedia Flash, pentru a crea animații - una de software specializat de la Adobe.
Alegerea instrumentelor depinde de exact ceea ce vrei să faci, preferințele personale pentru a software-ului și adâncimea de buzunar, pentru că astfel de programe de multe ori costa cateva sute de dolari.
Web designer de locuri de muncă - de unde să încep
Mai întâi trebuie să învețe să lucreze cu instrumente. Pentru a face acest lucru, puteți să vă înscrieți la cursurile cere ajutor de la un prieten sau-te cu un studiu special de literatură. Prima metodă este mai eficientă și va produce rezultate într-o perioadă relativ scurtă de timp, așa că am tendința de a vizita doar cursuri relevante. Este important să înțelegem că proiectul de regula principală - mai mult practică, astfel încât timpul de formare gratuit primesc ordine de la cineva pentru a "umple mâna"
Cautam comenzi
Ei bine, nu ne e frică de programe complicate de design, completat cu câteva sarcini de testare pentru tine sau prietenii și sunt gata de a face bani reali. Dar de unde luăm ordine? Stau pe stradă și o parte de promovare bukletikov să își ofere serviciile în mod eficient și destul de scumpe, asa ca vom folosi marea putere a World Wide Web.
Forumuri de specialitate. Astfel este destul de mult, astfel încât găsirea ei nu este dificil. Aici veți găsi nu numai clienți plătitori, dar poate conta întotdeauna pe sfaturi și ajutor de la colegii mai experimentați.
Site-ul personal. Înființarea acestuia va necesita costuri suplimentare, dar dacă este făcută corect (portofoliu de calitate, design bun, sensibil optimizarea motorului de căutare, etc), lipsa de clienti nu vor fi.
Proiecte freelance. Aici, în ciuda puternică toată lumea concurenței poate găsi o ordine de profitabile. Pune prețurile adecvate au acumulat un portofoliu si incepe sa castigi primul tau milioane.
Acceptam
În căutare de clienți, totul este clar, dar cum a face plăți pe Internet? Aici, de asemenea, totul este simplu și clar. Cel mai adesea utilizat pentru a plăti bani on-line: PayPal, Payza. Lucrul cu aceste servicii convenabile ca transferurile sunt realizate aproape instantaneu.

Mulți designeri web sunt de lucru cu carduri bancare. În timpul nostru, posibilitatea de a vă gestiona contul bancar printr-o interfață web, astfel încât lucra cu carduri simplificat în mod semnificativ. În cazul în care un client locuiește în orașul tău, este posibil să se întâlnească, în cazul în care nu veți primi doar plătit pentru serviciile lor, dar, de asemenea, pentru a discuta în detaliu detaliile comenzii.
Pentru a lucra mai eficient prezenta proiectantul trebuie să fie în măsură să ia toate cele mai populare metode de plată. Acest lucru va extinde semnificativ gama de clienți și de a simplifica munca ta.
După cum puteți vedea, în această afacere a fost nimic extraordinar, important de a avea o imaginatie buna, gândire sobru și perseverență. Noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu