luni, 24 iunie 2013

Incubator de afaceri pentru a ajuta tinerii afaceristi

Organizarea afacerea dvs., aducând venit decent și stabil, visare, probabil, fiecare dintre noi. Cineva întruchipează cu ușurință visul, datorită resurselor disponibile, capacitățile, și, probabil noroc. Și cineva se confruntă cu unele provocări, nu dau pentru a realiza chiar și ideea de afaceri mai promițătoare.
Surprize așteaptă începători în afaceri în primele etape de punere în aplicare a sarcinilor. Aici sunt doar câteva dintre ele:

1. Cash deficit
Birou chirie, furnituri de birou, firmele salariile personalului, impozite, etc tot ce este necesar pentru a desfășura o activitate, iar pentru toate acestea, desigur, va trebui să plătească. Mulți antreprenori care aspiră se confruntă cu o lipsă de fonduri pentru a acoperi cheltuielile necesare.
2. Lipsa de calificări
Lipsa de cunoaștere a aspectelor juridice și organizatorice ale conducerea unei afaceri de multe ori duce la erori de calcul grave care ar putea avea un impact negativ.
3. Subestimarea importanței de contabilitate
Lipsa parțială sau completă a rezultatelor contabile în impunerea de amenzi semnificative, precum și admiterea de greșeli grave în planificarea pe baza de date incorecte.
Pentru a ajuta antreprenorii in devenire aduce lor de afaceri în Rusia operează așa-numitele incubatoare de afaceri. Fondator al organizațiilor unor astfel de acte, cel mai adesea, de stat. Dar poate că instituția lor, și persoane fizice. Scopul final al incubatoarelor de afaceri - consolidarea economiei Rusiei.
Ce ajutor este un incubator de afaceri?
În conformitate cu legislația rusă, incubatoare de afaceri asigura spațiile comerciale devenire sub un contract de leasing, al căror cost este de obicei mai mic decât pe piață de 50-70%. Astfel, în utilizarea gratuită a rechizitelor de birou sunt și telefon. De asemenea, pot fi furnizate servicii poștale gratuit și servicii de secretariat.
Dacă este necesar, incubatoare de afaceri poate oferi sfaturi într-o varietate de probleme. Cel mai adesea, aceste organizații solicite consultanță juridică, precum și consiliere cu privire la planificarea de afaceri. Pregătirea documentelor statutare, determinarea raportului optim datoriilor în capitaluri proprii, căutarea de investitori, de credit, de impozitare - toate acestea și multe alte întrebări vă va ajuta să înțelegeți incubator de afaceri. În plus, începând de afaceri pot profita de conturi centralizate.
Care ajuta incubatoare de afaceri?
Nu orice persoană poate obține un preferențial mediu de incubator de afaceri. Organizație separată ia sub aripa lui doar din profilul dvs., ocupat, de exemplu, în domeniul științei și tehnologiei și în domeniul tehnologiei informației. Orice incubator de afaceri are propriile condiții de primire. Cu toate acestea, o regulă pentru toți este o idee de afaceri original și existența unui plan de afaceri detaliat pentru compania.
Înainte de a lua o fermă în Miercuri preferențial, experți va analiza și să se întoarcă perspective.
Criterii de selecție pentru incubator
Acestea includ atractivitatea de idei de afaceri pentru dezvoltarea economică a regiunii, potențialul de dezvoltare a afacerilor, gradul de noutate în sectorul ocupat de afaceri, creșterea numărului de locuri de muncă, etc
Într-o companie incubator de afaceri, de regulă, este într-o perioadă de trei ani. În acest timp, experiența de a face afaceri este dobândit, cunoștințele acumulate, exista link-uri. Toate acestea permit antreprenor de a dezvolta ulterior propria companie și au un venit constant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu