joi, 20 iunie 2013

Jack Welch - un revoluționar de afaceri

Povestea lui Jack Welch a devenit o legenda a secolului XX. Despre cum fiul unui conductor de tren simplu a fost în măsură să devina un monstru de afaceri confruntinduse cu birocrația, al doilea în lume în termeni de capital de lucru, se povisteste astăzi, la universitati din intreaga lume.
Metodele folosite de Welch, au devenit clasice ale managementului, dar la începutul anilor '70 ai secolului trecut, când tânărul inginer doar la început, situația luia a fost destul de diferită - propunerea lui revoluționară a stârnit o opoziție puternică și modul care la dus în sus, doar datorită şederei pe pista.

Educația ca un stimulent pentru a lucra
Perseverenta si munca grea, întotdeauna la caracterizat Jack Welch, care a moștenit de la tatăl său. În ciuda poziției conductorului lucrativ foarte obișnuit și el este surprinzător de zel oficial și exemplu arată fiul tineri, care se referă la munca pe care o faci, ai nevoie pentru a foarte serios. O persoană capabilă să-și petreacă noaptea la locul de muncă doar de dragul de dimineață, din cauza vremii nefavorabile nu va fi târziu pentru serviciu, este capabil de a învăța un copil să lucreze din greu mai eficient fiecare educator profesional. Ulterior, el a amintit cu drag tatăl lui Welch și crede că succesul său are meritul considerabil de acest angajat cale ferată purici.

General Electric - Start
Dupa ce a absolvit Universitatea din Massachusetts tinarul Jack in 1960, înrolat în unul dintre departamentele companiei, fondat de Thomas Edison. Departamentul de plastic, la care a început să lucreze Welch, aproape a devenit ultimul loc dintre tinerii din General Electric. Pentru un an, tânărul literalmente stangacie suflare de mult timp aparat birocratic ruginit care a înghițit întreaga firmă. A face cu ea părea ceva ireal, și-a dat demisia. Dar conducerea departamentului de convins să rămână punct de vedere profesional, încă nu știe care salvează societatea nu este doar un inginer inteligent, și un om care va face o corporație care gestionează miliarde de dolari în capitală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu