joi, 20 iunie 2013

Secretele succesului incredibil a lui Donald Trump

Unul dintre cele mai de succes oameni de pe planetă, proprietarul a concursurilor de rețea de cazinou "Miss America" ​​și "Miss Univers", președintele cele mai renumite constructii Corporation of America, scriitor și gazda lui reality show - totul este Donald Trump.

Copilărie lipsită de griji
Donald Trump nu sa născut într-o familie de miliardari, el a fost născut într-o familie de milionari. Tatăl său, Fred Trump a castigat la construite mici, în suburbiile din New York City de apartamente de închiriat. Datorita naturii sale rigide, Fred a fost în măsură să facă o avere de 20 de milioane de dolari Donald, unul din patru copii, pe urmele tatălui său, și mare ambiția sa l-au ajutat nu numai pentru a salva de capitalul, dar, de asemenea, crește în mod semnificativ.

Invățământul
Donald a fost un copil dificil și părinții au decis săl trimită la o academie militară. Acolo spiritul rebel al  Trump a fost îmblânzit, a devenit chiar și un elev excelent și capitan la echipa de baseball. După Academia Trump Jr. sa inscris la Colegiul Fordham, care nu a rămas pentru o lungă perioadă de timp, luind decizia că el va invata in scoala de afaceri de la Universitatea din Pennsylvania. În timp ce Trump invata, toate gândurile sale au fost cu privire la viitor, el a vrut să construiască propriul imperiu, de a schimba granițele Manhattan.

Carieră strălucită
În timp încă ce era un student Trump avut posibilitatea de a arăta ce poate face. El și tatăl său a cumpărat complexul falimentat a 1.200 de apartamente în statul Ohio. La momentul cela doar inchiriate au fost doar 34% din apartamente. Trump a propus să modernizeze complexul și pe tot parcursul anului pentru a pune în aplicare toate 100%. Ca rezultat din acest proiect, Trump a castigat 100% profitul net.
După absolvire, Donald are mai mult timp pentru a lucra cu tatăl său. Afacerea lor a adus un profit destul de bun, dar Trump Jr. visat de o serie de proiecte mai ambițioase. După un timp, el a decis să închirieze un apartament în inima New York City și a început imediat să caute un loc de clădirile lor viitoare.
În 1974, Donald a făcut primul mare contract. O companie de cale ferată pentru a evita falimentul a fost de vânzare bunurile sale, inclusiv Commodore. Dezvoltatorii mari nu vrea să se ocupe cu hoteluri dărăpănată și neprofitabile. Dar Trump a decis sa ia o sansa.
Câteva luni mai târziu, el a fost capabil de a obține un împrumut pentru construcții. Conducerea hotelului a fost de acord să preia compania Hyatt, în timp ce ea a fost de a lua jumătate din profiturile lor. În 1980, proiectul a fost finalizat și, în loc de vechiul hotel etalat acum un brand nou Grand Hyatt. Despre constructorul tânăr a vorbit tot New York.

Succesil
Următorul proiect de succes a fost construirea unui zgârie-nori de pe strada cele mai prestigioase din New York - 5th Avenue. Trump Tower, și anume așa-numitul Donald un zgârie-nori, a fost o cerere mare de la care doresc să cumpere apartamente, în ciuda faptului că prețurile au crescut în total de 12 ori. La finalizarea proiectului, Donald a devenit o figură respectată în comunitatea de afaceri. El a început să facă un brand, fără modestie nejustificate, strigandu-i numele construite clădiri.

Cădea
Pentru a realiza proiectele sale grandioase, Trump nevoie de o mulțime de bani. Și le-a luat totdeauna de la bănci. Succesul continuu la orbit Donald și nu a intrat în esența la multe contracte. Ca urmare, în 1990, el a fost în pragul falimentului, datoria către bănci au totalizat aproape 10 miliarde de dolari! În plus, în această perioadă dificilă, soția sa la părăsit cu trei copii, cere 25 de milioane de dolari mai mult. Dar el a crezut în el înșiși și în puterea sa, astfel încât chiar și într-o astfel de situație dificilă, Donald a reușit să iasa câștigător. Este un miracol, dar băncile l-au dat mai mulți bani pentru a se reabilita. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu